Community Status Updates

ichigo13 → Erisadesu
Για σας κυρία Λίζα!Καιρό έχουμε να τα πούμε!Τι κάνετε καλά?Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος του Νίκου από την Κρήτη αν με θυμάστε!

Zauk-Lain-
→
holly
καταρχην καλως ηρθες holly!
οι προβολες στο Νοσοτρος ειναι μια πρωτοβουλια του anime.gr ωστε να γνωριζομαστε μεταξυ μας κατω απο αυτο που μας ενωνει..Τα anime!Ετσι λοιπον,οταν ανακεινωνετε μια προβολη,επιλεγετε μια ταινια (μπορει και επισοδεια μιας σειρας)και προβαλετε στο Νοσοτρος(το νοσοτρος ειναι στα εξαρχεια.20μετρα απο την πλατεια).Αυτα περι των προβολων...Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσεις να ερθεις και εσυ...Καλα κουραγια με το φροντηστιριο!

Shikamaru → Hikari-sama
και καλα θα κανεις το anime τα σπαει ξεκινα την τωρα που ειναι ακομη στο 13 επ και ειναι νωρις γιατι εχει πολυ ψωμι ακομη η σειρα!!!!

endless_inspiration → GkLoc
μολις τελειωσα το κεφαλαιο με τα fairies το οποιο δεν με ενθουσιασε και πολυ.......
απο την αρχη δεν τον εχω συμπαθησει!!!
τον εβρισκα σπαστικα τελειο και................αδερφαρα του κερατα!!!!!

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Γειά σου Πιουειδές Κριάρι του 1992.
Το Σάββατο 31/1 στο πάρτυ που συστηθήκαμε, σου είχα είπα ότι το πίου - πίου είναι βινετοπαιχνίδι!
Εδώ οι σχετικές πληροφορίες
[url=http://hg101.classicgaming.gamespy.com/puyo/puyopuyo.htm]Hardcore Gaming 101 - Puyo Puyo[/url]
Η αλήθεια είναι ότι κανονικά προφέρετε Πούιο Πούιο, αλλά εμείς τότε το ξέραμε και το λέγαμε πίου πίου :-P

Hikari-sama → Shikamaru
Μπα, το Rozen Maiden δεν είναι καθόλυ school life.
Όλα τα έχω ακόυσει, το Michiko to Hatchin είναι ένα απ' τα ανιμε που σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα

Shikamaru → Emmanouela
ααα δεν σ'εχω ρωτησει ρε συ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αν βλεπεις κιολας κανενα ,για πες λοιπον?