Community Status Updates
Hikari-sama → Shikamaru
Όταν λες τέτοιου είδους ανιμε, τι ακριβώς ενωείς ? Γιατί αν πιστεύεις πως είναι κοριτσίστικο ή κατι τέτοιο, θα σουπω οτι έχεις άδικο
Τελευταία παρακολουθώ Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima, Toradora και πού και πού κανένα επ από Spice and Wolf
Jan 31 2009 21:30
ANM → Raven Princess
Συγγνώμη που πάλι άργησα να απαντήσω αλλά με το διάβασμα δεν έχω πια χρόνο για τον υπολογιστή.. Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και θέλω να περάσω στο πολυτεχνείο μηχανικός Η/Υ.. Κι εσύ τρίτη είσαι? Τι κατεύθυνση?
Jan 31 2009 21:15
Kyuubi
→
Nighteyes
lol
ο ανθρωπος εχει 3 ηλικιες
1)αυτη που πραγματικα ειναι
2)αυτη που νιωθει
3)και αυτη που φαινεται ;)
συγγενεις ε;
πες μου πως εισαι να σου πω εαν μοιαζουμε; :P
Jan 31 2009 21:14
Zoro → Radagast
Ρε καίδι πάλι εδώ είσαι?ασε τα φορουμιακά και διάβασε:hahaha:
(αλλιώς μπες μσν:try:)
Jan 31 2009 20:56
Nighteyes → Radagast
Τις φιγούρες τις είχα με άλλο background, αλλά το άλλαξα με την εικόνα που μου έδωσες.(την είχα σε μικρότερη ανάλυση και την έψαχνα σε καλύτερη.thanks!)
Πάνω που πήρα μια απόφαση πας και με βάζεις πάλι σε δίλημμα.:if:
Jan 31 2009 20:38
Endless_sorrow → Erisadesu
Απο το Wolf's Rain. Στην μεση ειναι λιγο βαρετο σε καποια φαση αλλα αξιζει απιστευτα το τελος και η αρχη του..
Jan 31 2009 20:24
Radagast → Nighteyes
Nice είδα άλλαξες και desktop wallpaper. ^^
Τσέκαρε και αυτό που είπα για mushishi releases αν θες.
Jan 31 2009 20:17
Nighteyes
→
Kyuubi
Well..., εγώ και στα 80 πάλι μικρή θα νιώθω. (Φαντάζεσαι το forum με τους τωρινούς χρήστες, μετά από 40 χρόνια;:hahaha:)
Λες να το παίξουμε συγγενείς μήπως και μας κάνουν έκπτωση;:hahaha:
Jan 31 2009 19:49
Emmanouela → Shikamaru
'νταξ'...αντεχω ακομα, αν και εχει αρχισει να μου την εχει ψιλο δινει... :fromabove: :P
Jan 31 2009 19:45
Kyuubi
→
Nighteyes
ενα τμημα που ειδα οταν πήγα,οι ηλικίες τους ηταν 20-25 και εγω το ιδιο πιστευω κατα 99% αυτοι που θελουν να μάθουν ιαπωνικα ειναι ανιμε-μανγκα-φαν
λολ τωρα ειδα την ηλικια σου (νομιζα εισαι 40-φευγα) ακομη σε αυτην την ηλικια θεωρείσαι πιπινι!!!!
αν και ακομη φοιτητης,οι ηλικίες μας ειναι κοντα (ειμαι 27 ;) )
οταν ειναι να γραφτεις πες να παμε μαζί!
Jan 31 2009 19:28
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Όποτε μπορέσεις μπες μια msn γιατί άτι θέλ να σου πω :)
Jan 31 2009 19:26
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Έτσι πρέπει! Δεν νιώθεις αυτή τη στιγμή μία απέραντη ικανοποίηση? Όχι πες μου!! :P
Jan 31 2009 19:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed