Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Shikamaru → noname

το GTFO αντε γαμησου δεν σημαινει αν ναι η πλακα που ειναι για να καταλαβω και γω και επισης οπως σου ειπα και προηγουμενως μην παρερμηνευεις τα λεγομενα των αλλων οταν εγραφα εγω τη φραση so what στο post μου εννοουσα και τι πειραζει που δεν ειναι anime η συγκεκριμενη ταινια εφοσον ειναι μια καλη γαλλικη animation ταινια που αξιζει να την δεις!
Φεβ 01 2009 23:36
Φωτογραφία

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji

Ok!! Thx για το info! Αν έχω καμια άλλη απορία σχετικά με αυτό θα σε πω! Όταν το είδα στην αρχή νόμισα πως είχε σχέση με το game Hitman και μου κοίνησε την περιέργεια :D
Φεβ 01 2009 23:18
Φωτογραφία

dOOpLiSSaKoS → HeLLBoiS

ψόφα...
Φεβ 01 2009 23:14
Φωτογραφία

psofia → Eze

EPIC POST στο Big in Japan. Προσκυνώ! Είσαι θεός!
Φεβ 01 2009 23:11
Φωτογραφία

noname → Shikamaru

τον μόνο που βλέπω να βρίζει είσαι εσύ. Δικό μου λάθος ίσως υπέθεσα πως ο καθένας μπορεί να ξεχωρίσει ένα αστείο από τις προσβολές ...
Φεβ 01 2009 23:06
Φωτογραφία

Azathoth → Somnium_in_Tenebris

thank you for your friend request somnium-san! it's a honor to have you in my friend list :D
Φεβ 01 2009 22:54
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

καλώς την άρρωστη...:)
Φεβ 01 2009 22:25
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Take Care too Robin-chwan then <333 *hugs* (αυτή τη φορά ξεχάστηκα να σου απαντήσω,μα τι τζέντλεμαν που είμαι τελικά xDD) Τα λέμε σαν ξαναμπείς κάποια στιγμή,be well & spend your time wisely.:wooi2:
Φεβ 01 2009 22:24
Φωτογραφία

Zoro → endless_inspiration

Να έβαζες Caska!!! (χεχε το παίρνω λίγο ανάποδα...ο Guts είναι badass χαρακτήρας,δύσκολα αρμόζει σε κοπέλες,τώρα όσοι δεν σε ξέρουν θα σε περνάνε για αγόρι xDD πλκ πλκ) Δεν μπορείς να πεις,τελειος δεν είναι? Φοβερή η ιστορία του και το θάρρος του και πείσμα να συνεχίσει να ζει και να μην το βάζει ποτέ κάτω,όσες κακοτυχίες κι αν συναντίσει. Εμένα είναι ο αγαπημένος μου ήρωας και πρότυπο.:awww: Ο mangaka ήδη το συνεχίζει από το 89 μου φαίνετε(κλείνει 20ετία φέτος),ήδη το έβγαζε με το πάσο του ο τεμπέλαρος και τώρα βρήκε νέα ασχολία με κάποιο videogame και πάγωσε την κυκλοφορία της σειράς στο chapter 301,έλεος...και και να το συνέχιζε έχει ακόμη πολύ ζουμί μέχρι να τελειώσει.:frozen: Που θα πάει,κάποια στιγμή εμείς οι Berserk fans πιστεύουμε θα το συνεχίσει. Εσύ που έχεις φτάσει τώρα δλδ στο manga?
Φεβ 01 2009 22:16
Φωτογραφία

d.devil → ssj2sanji

exeis ta hitman reborn?
Φεβ 01 2009 21:57
Φωτογραφία
Φωτογραφία

noname → Adventurer

Oh my free time is back XDDDDDDD οπότε ξανάαναλαμβάνω το heal/hurt εκτός βέβαια και αν θες να το κρατήσεις ^^
Φεβ 01 2009 21:51
Φωτογραφία

ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS

λες για το hitman reborn ......χμμ ειναι πολυ καλο ανιμε αλλα στην αρχη μας δειχνει τους χαρακτηρες και τα πρωτα 19 επεισοδια ειναι ΣΑΝ fillerς τα οποια ειναι και στο manga ....μετα γινετε ενα πολυ καλο ανιμε με πολυ ξυλο αλλα πρεπει να εχεις υπομονη με καποια επεισοδια που ειναι ΣΑΝ fillers(και μπορω να πω πως ειναι και πολυ βαρετα) αυτα.....για περετερω αποριες μπορεις να με ρωτησεις...:)
Φεβ 01 2009 21:42
Φωτογραφία

Seirios → AnO!

μάλιστα...ξέρω ξέρω από ομαδικές περιόδους...είναι σαν ιός... μην χαλιέσε. απλά κουράγιο και μην δίνεις σημασία...
Φεβ 01 2009 21:40
Φωτογραφία

animeotaku07 → yashamaru

δεν το χρεαζομαι αλλα σ'ευχαριστο ομως ^^ ειναι η 6η μου φορα που το παιζω αλλα πρωτη μου φορα στο expert mode :D i need a level up-- strength up. and ill kick his ass.
Φεβ 01 2009 21:33