Community Status Updates
Dante80
→
Kyuubi
Καλημέρες. Σου αφαίρεσα την signature στο post σου καθώς ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια μεγέθους που επιτρέπονται στο site μας (467.52 KB flilesize O_o)
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...
Feb 01 2009 07:35
animeotaku07 → yashamaru
ναι, κριμα που το ΚΗ3 θα βγει μονο για το PS3 >.> damn all.
αλλα μαλον θα το δω στο youtube [[τα cutscenes]]
^^ *sigh* αυτη την στιγμη προσπαθω να νικισω τον Xidbar on Expert mode sto KHII >l
ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ 1 MORE BAR ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΩΤΩΝΕΙ D<
..ill get him. that hoe.
Feb 01 2009 06:59
Tenshi → Namida
hey!!
πολυ καλα ειμαι!!
εχει πεσει αρκετο διαβασμα λογο εξεταστικης!!
ερμμ το αλλαξα υστερα απο μυστικη απαιτηση των μοντ και επειδη ηταν τεραστιο και με επρηξε και ο Γιαννης να το αλλαξω εβαλα το ονομα μου στα γιαπωνεζικα!! ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα!! :P εσυ πως εισαι!?
Feb 01 2009 02:27
yashamaru → animeotaku07
hehe και μενα μ αρεσει η σειρα kingom hearts, ειναι πολυ ομορφα φτιαγμενο παιχνιδι :)
Feb 01 2009 00:48
Geutella → ZeLiGa
Οοο γεια σου ZeLiGa!!! Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, δεν είχα συνηδητοποίησει πόσο ενεργό μέλος είσαι και στην .aNiMe//GR, μπράβο, αν και στην anime-greek έχεις πολύ περισσότερα post, άντε μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά σου να σου ευχηθώ και εδώ να τα εκατοστήσεις να έχεις υγεία ευτυχία και ό,τι ονειρεύεσαι να γίνει πραγματικότητα.
Jan 31 2009 23:30
GkLoc → endless_inspiration
Υay Another Berserk addict...
Ειναι η Βιβλος των Manga,απλως φοβερο....
Και μην μου θυμιζεις τον παλιοyaoi Griffith,δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο εισαι ακριβως αλλα ειναι ο πιο μισητος χαρακτηρας μου...
Jan 31 2009 23:08
Shikamaru → Emmanouela
ποτε περιπου τελειωνει ρε συ η εξεταστικη και χαλαρωνετε παλι??
Jan 31 2009 22:52
Shikamaru → Hikari-sama
απο αυτα που βλεπεις μονο το Toradora εχω ακουστα τ'αλλα δεν τα ξερω,οταν ειπα ΄΄τετοιου ειδους''εννουσα οτι δεν πολυ βλεπω anime στυλ scool life και ετσι οχι ομως οτι δεν σκοπευω να ριξω και καμια ματια π.χ το Rozen Maiden σκοπευω να το δω στα σιγουρα αλλα τρελος fan δεν νομιζω να γινω,αυτον τον καιρο εγω βλεπω Michiko to Hatchin,Casshern Sins,Xam'd Lost Memories και μολις σημερα αρχισα το Hitman Reborn το τελευταιο αν και λιγο παιδικο λεω να το συνεχισω,ξερεις κανενα απο αυτα?
Jan 31 2009 22:49
louna22 → Animefrick
Καρδούλα να τα περιμένεις στο σπίτι!Στα έχω στείλει με courier.
Κανονικά έπρεπε ήδη να στα έχουν φέρει.Τους τα έχω δώσει από την Δευτέρα!
Jan 31 2009 22:47
Nighteyes
→
Kyuubi
1)33
2)16
3)---
Βρήκα και γι' αυτό τη λύση. Εξ αγχιστείας.:congrats:
Jan 31 2009 21:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed