Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80 → Konata

Χρόνια πολλά man, πολύχρονος και πολύκροτος...^^
Feb 02 2009 08:49
Photo

Loke → psofia

μπαα φημες, τελικα φευγω αυριο (δευτερα) βραδυ, ισως να μπορουσα να κατσω και αλλο, αλλα λογο ανωτερας βιας ... so long motherland, i am going back to exile ~uguu xD
Feb 02 2009 04:33
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Κοίταξα λίγο το Ergo proxy και είδα ότι μιλάει για άλλο κόσμο, με android και έτσι και δε μου πολυ άρεσε ψάχνοντας όμως βρήκα και ξεκίνησα να βλέπω το XXXHOLiC!Είδα ήδη την ταινία και τα 8 πρώτα επεισόδια και έχω να πω ότι ξετρελάθηκα!Έχεις δει καθόλου;
Feb 02 2009 02:56
Photo

Elizabeth → 4rtemis

Αχ,Death Note!Απλά υπέροχο!Αν και ήθελε λίγο παραπάνω ρομαντισμό δεν νομίζεις;Όσο για manga δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να τα αγοράσω γιατί 1οΕίναι δυσκολο να τα βρώ 2οΕίναι ακριβά και 3οΣυνήθως όσα μεταφράζονται στα ελληνικά υπάρχουν προ πολλού στο internet.
Feb 02 2009 02:48
Photo

Speedgrapher → Somnium_in_Tenebris

Somnium-chama no furendshippu. Nyarrrr...!
Feb 02 2009 01:08
Photo

Speedgrapher → Zauk-Lain-

Vasika mou to hackaran kai estelnan malako-diafimiseis kai to exo vgalei. Psaxno na do an boro na to ksanavalo dixos to virus alla kratondas ta contacts...
Feb 02 2009 01:06
Photo

SakuraBiyori → Azathoth

χαχαχα.τελειο,τελειο.εχω ενα ατομο.χεχε.ειναι θεμα χρονου.You know you're the one who can help me.:respect:
Feb 02 2009 00:45
Photo

yashamaru → Kon_Okami

hey :) gotta looove your avatar ! ;)
Feb 02 2009 00:22
Photo

Adventurer → psofia

Αλλαξε την ψηφο σου στο Heal/Hurt game, δεν μπορεις να ψηφισεις χαρακτηρα που ειναι σε god mode.
Feb 02 2009 00:16
Photo

Adventurer → noname

Ολο δικο σου man, και περιμενω τις ειδικες μερες που μας επιφυλασσεις ;)
Feb 02 2009 00:14
Photo

Zoro → Namida

zoromfg ρε Namida,ως true marimo fan όσα σετ κι αν έχω βάλει δεν φτάνουν το δικό σου(ίσως μόνο ένα που είχα πολύ παλιά).:P Congrats,ειδικά η sig είναι supar,αλλά και το ava.:drink: ζηλεύω:if:
Feb 02 2009 00:06
Photo

noname → Shikamaru

gtfo = get the f*** out οπού το f*** χρισημοποείτε εμφατικά στο ρήμα και όχι στο υποκείμενο, επίσης έβαλα το "^^" και το lol από δίπλα για να είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για αστείο (για να μην το μεταφράσεις ως "τράβα στον ^&**" αλλά ώς απλό "φύγε από εδώ "η κάτι παρόμοιο )... το όλο σκεπτικό ήταν ως έξεις λές "Yeah I know its a french animation movie so what!!!!!!!" so (επειδή το θέμα είναι Currently watching anime και όχι γενικά τι βλέπω αυτη την φάση ) γτφο ^^ λολ ...Μάλλον ήταν too much , αφού παρεξηγήθηκες έτσι , οπότε συγνώμη
Feb 02 2009 00:01
Photo

dOOpLiSSaKoS → Hellraider

Είναι ωραίο παιχνιδάκι! Αν έχεις DS και λάτρης των RPG τότε είναι must have στη συλλογή σου!!:D Η τύπισα απο το Chrno Crusade νομίζω ξανθία ήταν...είχε όμως μπλε στολή! χιχιχι Σου άρεσε εσένα το Big In Japan?
Feb 01 2009 23:57
Photo

Shikamaru → LexKuro

καλη φαση!!!!!!!!!
Feb 01 2009 23:53
Photo

Hellraider → dOOpLiSSaKoS

Εγώ είχα στο μυαλό μου έναν χαρακτήρα με μπλε μαλλια που ειδα(νομιζω ητανε κοριτσι).Googlara λιγο και οντως πρεπει να εδειξε και αυτον που ειπες ^^
Feb 01 2009 23:48