Community Status Updates
endless_inspiration → GkLoc
μολις τελειωσα το κεφαλαιο με τα fairies το οποιο δεν με ενθουσιασε και πολυ.......
απο την αρχη δεν τον εχω συμπαθησει!!!
τον εβρισκα σπαστικα τελειο και................αδερφαρα του κερατα!!!!!
Feb 01 2009 14:47
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Γειά σου Πιουειδές Κριάρι του 1992.
Το Σάββατο 31/1 στο πάρτυ που συστηθήκαμε, σου είχα είπα ότι το πίου - πίου είναι βινετοπαιχνίδι!
Εδώ οι σχετικές πληροφορίες
[url=http://hg101.classicgaming.gamespy.com/puyo/puyopuyo.htm]Hardcore Gaming 101 - Puyo Puyo[/url]
Η αλήθεια είναι ότι κανονικά προφέρετε Πούιο Πούιο, αλλά εμείς τότε το ξέραμε και το λέγαμε πίου πίου :-P
Feb 01 2009 14:30
Hikari-sama → Shikamaru
Μπα, το Rozen Maiden δεν είναι καθόλυ school life.
Όλα τα έχω ακόυσει, το Michiko to Hatchin είναι ένα απ' τα ανιμε που σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα
Feb 01 2009 14:11
Shikamaru → Emmanouela
ααα δεν σ'εχω ρωτησει ρε συ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αν βλεπεις κιολας κανενα ,για πες λοιπον?
Feb 01 2009 13:42
Shikamaru → Emmanouela
εεε νταξει 1 εβδομαδα περιπου σου μεινε και τελειωσες,τι μαθηματα σου εχουν μεινει ακομη να δωσεις?
Feb 01 2009 13:38
SirJim → Six Winged Angel
Κάνε edit την φήφο σου στο heal hurt, ο kamina έχει god mode, δεν healάρεται... :D
Feb 01 2009 13:22
Emmanouela → Shikamaru
η εξεταστικη τελειωνει στις 12 του μηνα αλλα εχουμε κουλο προγραμμα...
(12 μερες ειναι...θα περασουν που θα παει! :P )
Feb 01 2009 12:42
laraska → Franklin
ειναι μεγαλο , πραγματι .... αλλα μετα απο ενα σημειο θα ευχεσαι να μην τελειωνει ...
αν το δεις λιγο αργο αρχικα , μην επηρεαστεις .
θελει και το χρονο του αυτο // να μην το διαβασεις αν δεν εχεις απολυτη προσοχη σ'αυτο που διαβαζεις , γιατι δεν θα καταλαβεις κατι και θα το παρατησεις .// αυτο στηριζεται στις λεπτομερειες .
Feb 01 2009 12:39
Franklin → laraska
Πωπω πακετο... Τελικα δεν το αρχισα ακομα το 20th century boys. Το ειδα ετσι μεγαλο και τρομαξα λιγο (κυριως μηπως κολλησω και με αυτο) . Αλλα μαλλον θα ξεκινησω μεσα στη βδομαδα.
Feb 01 2009 12:19
Animefrick → louna22
βασικά το χαρτάκι που μου ήρθε ήταν απο κούριερ! αλλά το πακέτο δεν μου το έφεραν σπίτι, μόνο ηδοποίηση μου ήρθε ... θα πάω να το παραλάβω σύντομα...
Feb 01 2009 12:15
laraska → Franklin
θα το τσεκαρω ...
δεν εχω γραψει κατι τελευταια εκει.
// τελικα την χασαμε οριστικα την εξεταστικη εμεις //
Feb 01 2009 12:12
Franklin → laraska
Απο Γιάννενα? Μπαααα δεν εχω επικοινωνησει καθολου. Ας τελειωσει η ζορικη περιοδος και θα οργανωσουμε meeting παλι. Και για νεα να τσεκαρεις και το thread!
Feb 01 2009 12:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed