Community Status Updates

Loke → psofia
μπαα φημες, τελικα φευγω αυριο (δευτερα) βραδυ, ισως να μπορουσα να κατσω και αλλο, αλλα λογο ανωτερας βιας ...
so long motherland, i am going back to exile ~uguu xD

Elizabeth → Shikamaru
Κοίταξα λίγο το Ergo proxy και είδα ότι μιλάει για άλλο κόσμο, με android και έτσι και δε μου πολυ άρεσε ψάχνοντας όμως βρήκα και ξεκίνησα να βλέπω το XXXHOLiC!Είδα ήδη την ταινία και τα 8 πρώτα επεισόδια και έχω να πω ότι ξετρελάθηκα!Έχεις δει καθόλου;

Elizabeth → 4rtemis
Αχ,Death Note!Απλά υπέροχο!Αν και ήθελε λίγο παραπάνω ρομαντισμό δεν νομίζεις;Όσο για manga δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να τα αγοράσω γιατί 1οΕίναι δυσκολο να τα βρώ 2οΕίναι ακριβά και 3οΣυνήθως όσα μεταφράζονται στα ελληνικά υπάρχουν προ πολλού στο internet.

Speedgrapher
→
Zauk-Lain-
Vasika mou to hackaran kai estelnan malako-diafimiseis kai to exo vgalei. Psaxno na do an boro na to ksanavalo dixos to virus alla kratondas ta contacts...

SakuraBiyori
→
Azathoth
χαχαχα.τελειο,τελειο.εχω ενα ατομο.χεχε.ειναι θεμα χρονου.You know you're the one who can help me.:respect:

Adventurer → psofia
Αλλαξε την ψηφο σου στο Heal/Hurt game, δεν μπορεις να ψηφισεις χαρακτηρα που ειναι σε god mode.

Adventurer → noname
Ολο δικο σου man, και περιμενω τις ειδικες μερες που μας επιφυλασσεις ;)

Zoro → Namida
zoromfg ρε Namida,ως true marimo fan όσα σετ κι αν έχω βάλει δεν φτάνουν το δικό σου(ίσως μόνο ένα που είχα πολύ παλιά).:P
Congrats,ειδικά η sig είναι supar,αλλά και το ava.:drink:
ζηλεύω:if:

noname → Shikamaru
gtfo = get the f*** out οπού το f*** χρισημοποείτε εμφατικά στο ρήμα και όχι στο υποκείμενο, επίσης έβαλα το "^^" και το lol από δίπλα για να είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για αστείο (για να μην το μεταφράσεις ως "τράβα στον ^&**" αλλά ώς απλό "φύγε από εδώ "η κάτι παρόμοιο )... το όλο σκεπτικό ήταν ως έξεις
λές "Yeah I know its a french animation movie so what!!!!!!!"
so (επειδή το θέμα είναι Currently watching anime και όχι γενικά τι βλέπω αυτη την φάση ) γτφο ^^ λολ ...Μάλλον ήταν too much , αφού παρεξηγήθηκες έτσι , οπότε συγνώμη

dOOpLiSSaKoS → Hellraider
Είναι ωραίο παιχνιδάκι! Αν έχεις DS και λάτρης των RPG τότε είναι must have στη συλλογή σου!!:D
Η τύπισα απο το Chrno Crusade νομίζω ξανθία ήταν...είχε όμως μπλε στολή! χιχιχι
Σου άρεσε εσένα το Big In Japan?

Hellraider → dOOpLiSSaKoS
Εγώ είχα στο μυαλό μου έναν χαρακτήρα με μπλε μαλλια που ειδα(νομιζω ητανε κοριτσι).Googlara λιγο και οντως πρεπει να εδειξε και αυτον που ειπες ^^