Community Status Updates

endless_inspiration → Zoro
βασικα δεν μου αρεσει να βαζω γυναικες για σετ.......αν και η caska ειναι απο τους γυναικιους χαρακτηρες που εχω συμπαθησει(δεν ειναι και πολλες)XD
ο gutts ειναι φοβερος!!!!!!!!!!!
απο τους αγαπημενου μου χαρακτηρες.......
σε αντιθεση με τον griffith!!!(μπλιαχ!)
ξυστης λοιπον ο Mangaka.....Μαλιστα!
εχω τελειωσει ηδη 18 τομους........απο 32!!!

psofia → SirJim
KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΜISTY, ΡΑ!
ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ POKEBALL ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! :hihi2:

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Σκεφτόμαστε το ίδιο....τηλεπάθεια?? Μμμμμ.....τρομακτικό xD

Azathoth
→
SakuraBiyori
hoh! ti na ekane arage afto to atomo? >_> i may be God but still i cant be omniscent =(

Shikamaru → Emmanouela
ππππποοοοο πολυ πραμα εχεις ακομη ολα αυτα σε 12 μερες :deadga6: μου θυμισες τις εξετασεις :terror2:
επιτελους ενα κοριτσι που βλεπει το Soul eater :burningbe3: οχι πες μου δεν ειναι απαιχτη σειρα,ολοι οι χαρακτηρες τα σπανε απο Soul,Kid,Black star εως Maka,Tsubaki (τις αλλες δυο δεν τις θυμαμαι:emptyonexg1:) γιατι οι καθηγητες ή ο Master Shinigami:burningbe3:,ακομη και οι κακοι σε αυτη τη σειρα τα σπανε η μονο βλακια ειναι οτι απο το 30 και κατι δεν ακολουθουν το manga οι ηλιθιοι και βλεπω να την μαμανε την σειρα!!!!!!!!!

Shikamaru → Elizabeth
δεν εχω δει κανενα επ αλλα οπως ειδα και στο anidb φαινεται καλη σειρα και μαλλον λεω να την κατεβασω,μεχρι το 8 που ειδες πως παει το πραγμα ειναι καθολου ενδιαφερον ή οχι?:erk:

Emmanouela → Shikamaru
μου εχουν μεινει 6 μαθηματα...αραβικα που γραφω σημερα, νεοτερη ιστορια μεσογειου, πολιτικη επιστημη, αγγλικα, γενικη γλωσσολογια και αρχαια ελληνικη ιστορια...
απο anime αυτον τον καιρο βλεπω κυριως ongoing οπως soul eater, naruto και toradora...εσυ???

Shikamaru → noname
εγινε man προφανως το μετεφρασα λαθος συγνωμη και απο μενα για την γλωσσα που χρησιμοποιησα παρερμηνευσα το post σου το λαθος δικο μου!

psofia → Loke
~uguuu
*αποχαιρετάει με δάκρυα τον Loke κουνώντας μαντήλι, έπειτα παίρνει το τρακτέρ της και φέυγει*