Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Sonic13 → Erisadesu

Σωστα τα λες, αλλα οι περισσοτερες μπαρουφες που ακουμε ειναι απο ατομα που διακομωδουν καταστασεις. Αν καθομαστε και τους δινουμε και αξια μαλλον το δικο τους θα περασει ;) Αλλωστε 1 στις 1000 να το πιστευει κιολας αυτο που γραφει, δεν αξιζει καν συζητηση να κανεις μαζι του. Αδιαφορια...
Φεβ 02 2009 20:01
Φωτογραφία

tsintori → psofia

Καλαμάτα μένω. Άσε είχα τετραήμερο και λέω ωραία θα βγω λίγο έξω κτλ κτλ και με πιάνει μια μαμημένη γρίπη με πυρετό 38+ απ' το Σάββατο και μου το χάλασε. Τουλάχιστον αύριο δεν θα πάω σχολείο..... Tέλειο το setaki!!!!!!!!!
Φεβ 02 2009 19:58
Φωτογραφία

Erisadesu → Sonic13

:yawn2:κοίτα sonic...αν αυτός γουστάρει να κάνει ότι θέλει μέσα στους 4 τοίχους του δωματίου του να το κάνει. Αν γουστάρει να διακωμωδεί πράγματα με τα οποία δεν γίνονται αστεία τότε να πάρει το κουβαδάκι και να πάει στο 4chan.
Φεβ 02 2009 19:53
Φωτογραφία

Erisadesu → phm

Μην ενθαρρύνεις κάθε λαμάκα σε παρακαλώ. αν θες να πεις την άποψη σου να την κάνεις όπως την έκανες μη κάνεις χιούμορ με πράγματα που δεν πρέπει δίνοντας θάρρος σε άλλους.
Φεβ 02 2009 19:49
Φωτογραφία

SirJim → psofia

Ouch...:beaten: Το' ξερα πως ήθελες να με κάνεις capture :P Αλλά θα χρειαστεί πιο πολύ damage... Και όχι, η misty μου τη σπάει και θα φάει ξύλο Δεν φτάνει που μου hurtάρουν το ginko... :S
Φεβ 02 2009 19:48
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Οι εξετασεις ειναι πλ καλυτερες γτ υπαρχουν φορες που γραφουμε την μια μερα και καπακι την αλλη δυσκολα μαθηματα...anw, που θα παει...θα περασουν οι μερες!:if: Το soul eater τα σπαει!!! Και ειδικα ο soul και η maka! Ειναι φοβερο δυδιμο!!! :kakaka: δεν υπαρχουν αλλα κοριτσια που να βλεπουν soul eater?:erk: Περιεργο μου φαινεται...
Φεβ 02 2009 19:30
Φωτογραφία

neeTHREE → Chaos-Silver

Παω να δω After Story ep16... Wish me luckz ._. EDIT: Νταξ,απλα,τωρα ειμαι παραπανω απο 10000000% σιγουρος για το πως θα τελειωσει το ανιμε Spoiler [Highlight]->[COLOR="Lightblue"]Δειξανε την σκηνη που διαλεγεις ποιο ending θες,καλώντας την Nagisa ή οχι (Δεν ειχαμε αρκετα orbs though :P)[/COLOR]
Φεβ 02 2009 19:02
Φωτογραφία

4rtemis → Elizabeth

εγω τα περνω στα ελληνικα γιατι δεν ξερω τοσο καλα αγγλικα:bahhh: & εχω ενα προβλιμα στο να καταλαβενω τι λεει:hot: οποτε:hihi2:
Φεβ 02 2009 18:58
Φωτογραφία

Serestrum → Dxs

για να μην σε πρηζω.... (αν και θα το ηθελα...) ειναι απο Trigun Maximum manga...
Φεβ 02 2009 18:22
Φωτογραφία

Serestrum → Dxs

δεν εχεις τοσα.
Φεβ 02 2009 18:12
Φωτογραφία

Dxs → Serestrum

χμμμ... ποσα θες?
Φεβ 02 2009 18:09
Φωτογραφία

Serestrum → Dxs

ποσα δινεις?
Φεβ 02 2009 18:04
Φωτογραφία

psofia → tsintori

Ω τυχερέ, εδώ δεν έχουμε τέτοια events! Πού μένεις?
Φεβ 02 2009 17:56
Φωτογραφία

psofia → Konata

Xρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε και να είσαι υγιής εσύ και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Φεβ 02 2009 17:53
Φωτογραφία

Dxs → Serestrum

Μπορεις να μου πεις απο που ειναι το αβαταρ και η σιγκ σου?
Φεβ 02 2009 16:53