Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Sonic13 → Erisadesu
Σωστα τα λες, αλλα οι περισσοτερες μπαρουφες που ακουμε ειναι απο ατομα που διακομωδουν καταστασεις. Αν καθομαστε και τους δινουμε και αξια μαλλον το δικο τους θα περασει ;)
Αλλωστε 1 στις 1000 να το πιστευει κιολας αυτο που γραφει, δεν αξιζει καν συζητηση να κανεις μαζι του.
Αδιαφορια...

tsintori → psofia
Καλαμάτα μένω. Άσε είχα τετραήμερο και λέω ωραία θα βγω λίγο έξω κτλ κτλ και με πιάνει μια μαμημένη γρίπη με πυρετό 38+ απ' το Σάββατο και μου το χάλασε. Τουλάχιστον αύριο δεν θα πάω σχολείο..... Tέλειο το setaki!!!!!!!!!

Erisadesu → Sonic13
:yawn2:κοίτα sonic...αν αυτός γουστάρει να κάνει ότι θέλει μέσα στους 4 τοίχους του δωματίου
του να το κάνει.
Αν γουστάρει να διακωμωδεί πράγματα με τα οποία δεν γίνονται αστεία
τότε να πάρει το κουβαδάκι και να πάει στο 4chan.

Erisadesu → phm
Μην ενθαρρύνεις κάθε λαμάκα σε παρακαλώ.
αν θες να πεις την άποψη σου να την κάνεις όπως την έκανες
μη κάνεις χιούμορ με πράγματα που δεν πρέπει δίνοντας θάρρος
σε άλλους.

SirJim → psofia
Ouch...:beaten:
Το' ξερα πως ήθελες να με κάνεις capture :P
Αλλά θα χρειαστεί πιο πολύ damage...
Και όχι, η misty μου τη σπάει και θα φάει ξύλο
Δεν φτάνει που μου hurtάρουν το ginko... :S

Emmanouela → Shikamaru
Οι εξετασεις ειναι πλ καλυτερες γτ υπαρχουν φορες που γραφουμε την μια μερα και καπακι την αλλη δυσκολα μαθηματα...anw, που θα παει...θα περασουν οι μερες!:if:
Το soul eater τα σπαει!!! Και ειδικα ο soul και η maka! Ειναι φοβερο δυδιμο!!! :kakaka:
δεν υπαρχουν αλλα κοριτσια που να βλεπουν soul eater?:erk:
Περιεργο μου φαινεται...

neeTHREE → Chaos-Silver
Παω να δω After Story ep16... Wish me luckz ._.
EDIT: Νταξ,απλα,τωρα ειμαι παραπανω απο 10000000% σιγουρος για το πως θα τελειωσει το ανιμε
Spoiler [Highlight]->[COLOR="Lightblue"]Δειξανε την σκηνη που διαλεγεις ποιο ending θες,καλώντας την Nagisa ή οχι (Δεν ειχαμε αρκετα orbs though :P)[/COLOR]

4rtemis → Elizabeth
εγω τα περνω στα ελληνικα γιατι δεν ξερω τοσο καλα αγγλικα:bahhh: & εχω ενα προβλιμα στο να καταλαβενω τι λεει:hot: οποτε:hihi2:

Serestrum → Dxs
για να μην σε πρηζω.... (αν και θα το ηθελα...)
ειναι απο Trigun Maximum manga...

psofia → Konata
Xρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε και να είσαι υγιής εσύ και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα!