Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Namida

zoromfg ρε Namida,ως true marimo fan όσα σετ κι αν έχω βάλει δεν φτάνουν το δικό σου(ίσως μόνο ένα που είχα πολύ παλιά).:P Congrats,ειδικά η sig είναι supar,αλλά και το ava.:drink: ζηλεύω:if:
Feb 02 2009 00:06
Photo

noname → Shikamaru

gtfo = get the f*** out οπού το f*** χρισημοποείτε εμφατικά στο ρήμα και όχι στο υποκείμενο, επίσης έβαλα το "^^" και το lol από δίπλα για να είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για αστείο (για να μην το μεταφράσεις ως "τράβα στον ^&**" αλλά ώς απλό "φύγε από εδώ "η κάτι παρόμοιο )... το όλο σκεπτικό ήταν ως έξεις λές "Yeah I know its a french animation movie so what!!!!!!!" so (επειδή το θέμα είναι Currently watching anime και όχι γενικά τι βλέπω αυτη την φάση ) γτφο ^^ λολ ...Μάλλον ήταν too much , αφού παρεξηγήθηκες έτσι , οπότε συγνώμη
Feb 02 2009 00:01
Photo

dOOpLiSSaKoS → Hellraider

Είναι ωραίο παιχνιδάκι! Αν έχεις DS και λάτρης των RPG τότε είναι must have στη συλλογή σου!!:D Η τύπισα απο το Chrno Crusade νομίζω ξανθία ήταν...είχε όμως μπλε στολή! χιχιχι Σου άρεσε εσένα το Big In Japan?
Feb 01 2009 23:57
Photo

Shikamaru → LexKuro

καλη φαση!!!!!!!!!
Feb 01 2009 23:53
Photo

Hellraider → dOOpLiSSaKoS

Εγώ είχα στο μυαλό μου έναν χαρακτήρα με μπλε μαλλια που ειδα(νομιζω ητανε κοριτσι).Googlara λιγο και οντως πρεπει να εδειξε και αυτον που ειπες ^^
Feb 01 2009 23:48
Photo

Shikamaru → noname

το GTFO αντε γαμησου δεν σημαινει αν ναι η πλακα που ειναι για να καταλαβω και γω και επισης οπως σου ειπα και προηγουμενως μην παρερμηνευεις τα λεγομενα των αλλων οταν εγραφα εγω τη φραση so what στο post μου εννοουσα και τι πειραζει που δεν ειναι anime η συγκεκριμενη ταινια εφοσον ειναι μια καλη γαλλικη animation ταινια που αξιζει να την δεις!
Feb 01 2009 23:36
Photo

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji

Ok!! Thx για το info! Αν έχω καμια άλλη απορία σχετικά με αυτό θα σε πω! Όταν το είδα στην αρχή νόμισα πως είχε σχέση με το game Hitman και μου κοίνησε την περιέργεια :D
Feb 01 2009 23:18
Photo

dOOpLiSSaKoS → HeLLBoiS

ψόφα...
Feb 01 2009 23:14
Photo

psofia → Eze

EPIC POST στο Big in Japan. Προσκυνώ! Είσαι θεός!
Feb 01 2009 23:11
Photo

noname → Shikamaru

τον μόνο που βλέπω να βρίζει είσαι εσύ. Δικό μου λάθος ίσως υπέθεσα πως ο καθένας μπορεί να ξεχωρίσει ένα αστείο από τις προσβολές ...
Feb 01 2009 23:06
Photo

Azathoth → Somnium_in_Tenebris

thank you for your friend request somnium-san! it's a honor to have you in my friend list :D
Feb 01 2009 22:54
Photo

Seirios → Tsunade-sama

καλώς την άρρωστη...:)
Feb 01 2009 22:25
Photo

Zoro → Robin

Take Care too Robin-chwan then <333 *hugs* (αυτή τη φορά ξεχάστηκα να σου απαντήσω,μα τι τζέντλεμαν που είμαι τελικά xDD) Τα λέμε σαν ξαναμπείς κάποια στιγμή,be well & spend your time wisely.:wooi2:
Feb 01 2009 22:24
Photo

Zoro → endless_inspiration

Να έβαζες Caska!!! (χεχε το παίρνω λίγο ανάποδα...ο Guts είναι badass χαρακτήρας,δύσκολα αρμόζει σε κοπέλες,τώρα όσοι δεν σε ξέρουν θα σε περνάνε για αγόρι xDD πλκ πλκ) Δεν μπορείς να πεις,τελειος δεν είναι? Φοβερή η ιστορία του και το θάρρος του και πείσμα να συνεχίσει να ζει και να μην το βάζει ποτέ κάτω,όσες κακοτυχίες κι αν συναντίσει. Εμένα είναι ο αγαπημένος μου ήρωας και πρότυπο.:awww: Ο mangaka ήδη το συνεχίζει από το 89 μου φαίνετε(κλείνει 20ετία φέτος),ήδη το έβγαζε με το πάσο του ο τεμπέλαρος και τώρα βρήκε νέα ασχολία με κάποιο videogame και πάγωσε την κυκλοφορία της σειράς στο chapter 301,έλεος...και και να το συνέχιζε έχει ακόμη πολύ ζουμί μέχρι να τελειώσει.:frozen: Που θα πάει,κάποια στιγμή εμείς οι Berserk fans πιστεύουμε θα το συνεχίσει. Εσύ που έχεις φτάσει τώρα δλδ στο manga?
Feb 01 2009 22:16
Photo

d.devil → ssj2sanji

exeis ta hitman reborn?
Feb 01 2009 21:57