Community Status Updates

Shikamaru → Emmanouela
εκτος απο σενα δεν εχω δει καμια αλλη να βλεπει το soul eater,εγω εκανα και βλακεια ειχα σταματησει στο επ 30 και ελεγα οτι θα το ξαναρχισω οταν τελειωσει αλλα που μ'εφαγε η αγωνια δεν αντεξα και τωρα ειμαι στο 41 επ το οποιο δεν μου πολυαρεσε,εσυ σε ποιο επ εισαι?

psofia → SirJim
ENEMY SirJim uses GROWL! But it failed!
psofia uses AKATAMAXITI TSIRIDA! It's super effective!

NemuiNeko → Melkor
re c.... tin photo apo kiss x sis pu tin eixes postarei kai den tin vriskw :x

Erisadesu → phm
τι να σου πω.
ότι νομίζεις
όταν ο άλλος βλέπει ένα σοβαρό χρήστη να κάνει σαρκασμό όπως το θέτεις
τότε απλά θα πει γιατί να μη το κάνω και εγώ;
δεν είναι θέμα ανωμαλίας αλλά σαρκασμού με λάθος αντικείμενα.

phm → Erisadesu
Βασικά μπορεί να τα λέω με κάποιο σαρκαστικό ύφος αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω humour, απλά ώρες ώρες ίσως είμαι παραπάνω κυνικός με κάποια πράγματα...
Επιπλέον, το να δώσω θάρρος να πει κάποιος κάτι αφενός δεν νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να έχω ευθύνη, αφετέρου δε αν ο άλλος είναι ανώμαλος, δεν χρειάζεται τα δικά μου λόγια για να κάνει την ζημιά.

psofia → Loke
Aγρότες 1 Γλυφαδιώτες 0
(αν και αυτό με το αεροπλάνο ακούγεται αρκετά win)

Azathoth
→
SakuraBiyori
fisika ke thelo na ksero ti ekane. utos i alos ke ego exo perasi pola asxima prin gino theos so den nomizo na tromakso toso poli :P
thank you my dear! if you continue like that i am sure that you are gonna grow into a fine young apprentice godling :D

SakuraBiyori
→
Azathoth
Δεν θες να ξερεις τ εκανε,πιστεψε με.Αλλα θα μου το πληρωσει,Αργα ή γρηγορα:hero:
For me you are the God!:drinks:

Loke → psofia
xD got owned by angry farmers from crete(in), βασικα ουτε καν εκανα το κοπο να αγορασω εισιτηριο, φευγω αυριο το μεσημερι με αεροπλανο ..

Elizabeth → 4rtemis
Μπράβο!Αν είναι έτσι τότε καλα κάνεις και τα παίρνεις αυτό σημαίνει πως σου αρέσουν πολύ!:wooi2:Αν δεν βρίσκεις κανένα που θες να διαβάσεις και υπάρχει στο internet αλλά σε δυσκολεύουν τα Αγγλικά του ευχαρίστως να σε βοηθήσω! :gotit:

Seirios → Emmanouela
το κέντρο έρευνας και πνευματικών δικαιομάτων σας ενημερώνει,ότι η pic της χινάτα όχι μόνο κλάπικε από επιτήδειο περιφερόμενο αλλά έχει μπεί ίδη στην επιφάνια εργασίας ως φόντο.

Elizabeth → Shikamaru
Θυμίζει Ghost Hunt στο ανάποδο αν έχεις παρακολουθήσει.Εγώ τώρα απολαμβάνω το 13ο επεισόδιο:Blissfull: Μ'αρέσει ότι έχει να κάνει με φαντάσματα:uhh: και πνεύματα, και romance φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητο:wooi2:!Πάντως αν σου αρέσουν κι εσένα αυτά προφανώς θα σου αρέσει κι η σειρά...