Community Status Updates
Shikamaru → noname
εγινε man προφανως το μετεφρασα λαθος συγνωμη και απο μενα για την γλωσσα που χρησιμοποιησα παρερμηνευσα το post σου το λαθος δικο μου!
Feb 02 2009 12:31
psofia → Loke
~uguuu
*αποχαιρετάει με δάκρυα τον Loke κουνώντας μαντήλι, έπειτα παίρνει το τρακτέρ της και φέυγει*
Feb 02 2009 11:03
Loke → psofia
μπαα φημες, τελικα φευγω αυριο (δευτερα) βραδυ, ισως να μπορουσα να κατσω και αλλο, αλλα λογο ανωτερας βιας ...
so long motherland, i am going back to exile ~uguu xD
Feb 02 2009 04:33
Elizabeth → Shikamaru
Κοίταξα λίγο το Ergo proxy και είδα ότι μιλάει για άλλο κόσμο, με android και έτσι και δε μου πολυ άρεσε ψάχνοντας όμως βρήκα και ξεκίνησα να βλέπω το XXXHOLiC!Είδα ήδη την ταινία και τα 8 πρώτα επεισόδια και έχω να πω ότι ξετρελάθηκα!Έχεις δει καθόλου;
Feb 02 2009 02:56
Elizabeth → 4rtemis
Αχ,Death Note!Απλά υπέροχο!Αν και ήθελε λίγο παραπάνω ρομαντισμό δεν νομίζεις;Όσο για manga δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να τα αγοράσω γιατί 1οΕίναι δυσκολο να τα βρώ 2οΕίναι ακριβά και 3οΣυνήθως όσα μεταφράζονται στα ελληνικά υπάρχουν προ πολλού στο internet.
Feb 02 2009 02:48
Speedgrapher
→
Zauk-Lain-
Vasika mou to hackaran kai estelnan malako-diafimiseis kai to exo vgalei. Psaxno na do an boro na to ksanavalo dixos to virus alla kratondas ta contacts...
Feb 02 2009 01:06
SakuraBiyori
→
Azathoth
χαχαχα.τελειο,τελειο.εχω ενα ατομο.χεχε.ειναι θεμα χρονου.You know you're the one who can help me.:respect:
Feb 02 2009 00:45
Adventurer → psofia
Αλλαξε την ψηφο σου στο Heal/Hurt game, δεν μπορεις να ψηφισεις χαρακτηρα που ειναι σε god mode.
Feb 02 2009 00:16
Adventurer → noname
Ολο δικο σου man, και περιμενω τις ειδικες μερες που μας επιφυλασσεις ;)
Feb 02 2009 00:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed