Community Status Updates

1oneiromono → LexKuro
μια χαρα
να σε ρωτησω πως ειπες το βιβλιο του death note γτ το ξεχασα το τιτλο

Shikamaru → Adventurer
μια ερωτηση ρε Adventurer για το ADN
αν εχω καταλαβει σωστα ο reseeder ειναι αυτος που ηδη ηταν σε μια αλυσιδα και καλειται να στειλει τα cd σε αυτον που ειναι επομενος και δεν εχει σχεση καμια σχεση με τον sub-distro,εεε?

Namida → Zoro
Σε ευχαριστώ, χαίρομαι που κάποιος το εκτίμησε.
Επειδή δεν τα πάω πολύ καλά με photoshop κλπ, οπότε βλέπω το άνιμε, κρατάω snap shots από σκηνές που μου αρέσουν, και κάνω από αυτές avatar και sig. Μετά είναι εύκολο να τις κόψεις, και να τις προσαρμόσεις στο μέγεθος που πρέπει. Δοκίμασε το.

Mercyful → I_eat_your_soul
[url=http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0]YouTube - aphex twin - come to daddy[/url]

djgeor → louna22
Γεια σου louna..ελπιζω να εισαι καλα...σου στελνω ενα μυνημα εδω να δω αν πηρες τα δισκακια που σου εστειλα απο την αλυσηδα...απλα ανυσηχω γτ δεν ειδα στο φορουμ αν τα παραλαβες...ενημερωσε με για να ξερω να παω ταχυδρομιο με τον κωδικο να δω που ειναι αν δεν τα παρελαβες....ειδοποιησε με αναμενω...φιλια πολλα....

iristella → Orion19
oriiiiiiiiii chaaaaaan!!!!!! :33333 Wuv you wuv you wuv you!!!!!

SirJim → psofia
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ωραία, πες πως με έκανες capture...
Τι θα με κάνεις τώρα?

ichigo13 → Zoro
[pervert mode on]Zoro-kun θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσεις το link με τις "ιδιαίτερες photos από one piece :orly:!
Arigato....[pervert mode off/]

Seirios → Emmanouela
χαίρομαι που είσαι άτομο που μοιράζεται..
αν και όντως δεν μοιάζει με την χινάτα πολύ...
εν πάση περιπτοση...άλαξε αυτό το ροζ βρε κούκλα μου...βάλε κατι χαρούμενο...ένα μαυρο κατράμι ασ πούμε...

Emmanouela → Shikamaru
Εχω δει μεχρι το 42 και περιμενω να βγει το 43 τη κυριακη. Παντως δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα....το εχουν οντως χαλασει μετα το 30 οπως ειπες. Ευελπιστω ομως να φτιαξει καποια στιγμη γτ ειναι καλο anime...

Shikamaru → Elizabeth
εεε τοτε standard θα την αρχισω αλλα που ελευθερος χωρος :if:fullαρε ο εξωτερικος μου και πρεπει να παρω καινουργιο εναι και 50gb τρομαρα του να φανταστεις οταν τον πηρα ελεγα σε κανα χρονο θα χρειαστω αλλον :bahhh: ουτε λεφτα δεν εχω :deadga6::uhh:

4rtemis → Elizabeth
ευχαριστω πολυ!! αλλα αν ειναι & δεν καταλαβενω καπια λεξι ροταω της φιλες μου & βγαζω μια ακρικι