Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Shikamaru

Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω την uncut έκδοση του Ressurection ,αλλά έμαθα ότι έχει 20 παραπάνω λεπτά. Στο πρώτο afro samurai που είχα δει πρώτα την edited και μετά την uncut μπορώ να σου πω ότι η διαφορά ήταν τρομερή. Κατ αρχήν η ιστορία ρέει καλύτερα , οι μάχες είναι ποιό εντυπωσιακές και επίσης μεταδίδει καλύτερα το feeling της όλης σειράς. Ξέρεις yo mothafucka , let's have a fucki'n party κλπ. Γενικά έχει τρομερές διαφορές η uncut με την edited .
Feb 04 2009 14:43
Photo

laraska → mariapap15

74 επισοδεια ειναι . Το μεγεθος ειναι μεγαλο , αλλα παρ'ολα αυτα σου αρεσε ?
Feb 04 2009 14:36
Photo

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

Ου καλα εισαι, ηρθα σε οργασμο μολις ειδα το spoiler :P Αλλα με μια ποιο ηρεμη σκεψη καταλαβα οτι στο επομενο chapter θα ερθουν τα πραγματα τουμπα και θα νικησει ο ναρουτο.Δυστυχως για μενα αυτη τη μαχη του τη χρωσταει ο Kishi :(
Feb 04 2009 14:31
Photo

ssj2sanji → d.devil

απο αυτα που ειπες ειδα το death note και shaman king τα υπολειπα anime τα εχω πολυ ακουστα
Feb 04 2009 14:22
Photo

Hatake Kakashi → Mad_Hatter

Hello πιστευω πως το νεο τσαπτερ θα σου αρεσει πολυ :D
Feb 04 2009 14:22
Photo

mariapap15 → laraska

η αλήθεια είναι οτι άρχισα να το βαριέμαι σε κάποια στιγμή μετά άρχισα να προχωράω λίγο τα επεισοδια-λιγο- ^^ τώρα είμαι στο 56 περίπου πόσα έχει πια??????? το κακό είναι οτι άρεσε και στον αδερφό μου και κόλλησε έτσι θέλει να τα βλέπει ολόκληρα. αυτά ^_^
Feb 04 2009 14:20
Photo

Shikamaru → zade

μια απορια.... εχει μεγαλη διαφορα η edited απο την uncut version του Afro samurai Ressurection?
Feb 04 2009 14:17
Photo

Melkor → valadorn

always a pleasure to meet a fellow master of the Arcane.
Feb 04 2009 13:23
Photo

valadorn → Melkor

ωρε τον κυριο.Όχι μόνο wizard αλλά epic lvl κιόλας!!Δράκοι...φιλαχτείτε!!!! Ειμαι συνάδελφος βλέπεις!
Feb 04 2009 13:00
Photo

kagemaru igano → Radagast

μηπως παιζεις dota στο DIV safehigh???γιατι ειδα εναν με το ιδιο nick...
Feb 04 2009 12:34
Photo

Camus → Glastenen

Καλημέρα κούκλα, thanks για το request!!!:wooi2:
Feb 04 2009 10:29
Photo

ssj4_goku

yeap
Feb 04 2009 09:50
Photo

Glastenen → marilena_r

:hahaha: να υποθέσω ότι ήσουν στην τζώνις κερκίδα? :nbleed: και γω πρέπει να σε είδα αλλά δε φόραγα γυαλιά :P θα κανονίσουμε ikuta toma fangirling attack, θα σε δω εκεί λογικά :bath:
Feb 04 2009 09:43
Photo

Zoro → Namida

Βασικά το έχω ξανακάνει αυτό που λες,να κρατήσω εικόνα από επεισόδιο,αλλά μέχρι τώρα καμία δεν βόλεψε,είτε λόγο κακής ανάλυσης είτε επειδή δεν ήταν καλή για σετ. Anw,όπως και να χει thanx για την συμβουλή και ελπίζω κάποια στιγμή να μου τύχουν κάποιες εικόνες τόσο καλές όσο οι τωρινές σου.;)
Feb 04 2009 09:14
Photo

marilena_r → Glastenen

Hello! Σε είδα στο Da Sein το Σάββατο αλλά δεν μπόρεσα να σου μιλήσω! Και τώρα που ήρθα εδώ είδα ότι ήσουν ντυμένη όπως στο άβατάρ σου! Χιχιχιχι
Feb 04 2009 09:13