Community Status Updates
d.devil → ssj2sanji
για παραδειγμα medabots, blood+, kanokon, hellsing, claymore, shaman king, night wizard, death note, baki, αrea 88, full metal alchemist
Feb 03 2009 23:03
Dante80 → _GaARa_
Καλησπέρες...δώσε μου μια απάντηση σε παρακαλώ για αυτό που γράφω στο forum feedback, για να ξέρω που κινούμαι...
Feb 03 2009 22:15
Shikamaru → Elizabeth
αν σε καταλαβα καλα εννοεις αν γινεται να τα βλεπεις online checkαρε εδω [url]http://www.liveanime.net/[/url] αν εννοεις για ποιο λογο να τα κατεβασεις αφου γινεται να τα βλεπεις online οι διαφορες ειναι οι εξης 1ον καλυτερη ποιοτητα σε ολα 2ον αν θελησεις να ξαναδεις το επ απλως πατας play και το βλεπεις με την ησυχια σου και 3ον:dazed::dazed: δεν μου ρχεται τωρα αλλα αφου βαριεσαι να καθεσαι να τα κατεβασεις συνεχισε να τα βλεπεις online :Blissfull:
Feb 03 2009 22:02
LethalMike → Erisadesu
erisadesu εκανα πλακα το παραδεχομε απλως περιμενα την αποψη σου. Είχες Εσυ Ποτέ κατοικίδιο?Εχει πεθανει σκυλος στα χέρια σου και συγκεκριμενα απο φολα? Το Εχεις δει να ξεψυχαει στα χερια σου ??? Αρα οπως ειπες και εσυ θα προσβαλομε αναλογα με τις απαντησεις γιατι προσβαλεις τον παιδικο μου φιλο που εχει πεθάνει καταλαβες. Δεν ξέρεις τι πονος ειναι!
Feb 03 2009 19:57
AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]Για τι κάνεις:hi:;Καιρό έχουμε να μιλίσουμε.:Blissfull:[/COLOR][/I]
Feb 03 2009 19:23
Sora
εδω εχουμε δει το ωαρουτο με ρουχα του γιονταιμε!!!που στο anime δν εχει δειξει ακομα οτι ειναι γιος του!
Feb 03 2009 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed