Community Status Updates
Emmanouela → Shikamaru
Εχω δει μεχρι το 42 και περιμενω να βγει το 43 τη κυριακη. Παντως δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα....το εχουν οντως χαλασει μετα το 30 οπως ειπες. Ευελπιστω ομως να φτιαξει καποια στιγμη γτ ειναι καλο anime...
Feb 03 2009 01:11
Shikamaru → Elizabeth
εεε τοτε standard θα την αρχισω αλλα που ελευθερος χωρος :if:fullαρε ο εξωτερικος μου και πρεπει να παρω καινουργιο εναι και 50gb τρομαρα του να φανταστεις οταν τον πηρα ελεγα σε κανα χρονο θα χρειαστω αλλον :bahhh: ουτε λεφτα δεν εχω :deadga6::uhh:
Feb 02 2009 23:20
4rtemis → Elizabeth
ευχαριστω πολυ!! αλλα αν ειναι & δεν καταλαβενω καπια λεξι ροταω της φιλες μου & βγαζω μια ακρικι
Feb 02 2009 23:19
Shikamaru → Emmanouela
εκτος απο σενα δεν εχω δει καμια αλλη να βλεπει το soul eater,εγω εκανα και βλακεια ειχα σταματησει στο επ 30 και ελεγα οτι θα το ξαναρχισω οταν τελειωσει αλλα που μ'εφαγε η αγωνια δεν αντεξα και τωρα ειμαι στο 41 επ το οποιο δεν μου πολυαρεσε,εσυ σε ποιο επ εισαι?
Feb 02 2009 23:12
psofia → SirJim
ENEMY SirJim uses GROWL! But it failed!
psofia uses AKATAMAXITI TSIRIDA! It's super effective!
Feb 02 2009 23:08
NemuiNeko → Melkor
re c.... tin photo apo kiss x sis pu tin eixes postarei kai den tin vriskw :x
Feb 02 2009 22:30
Erisadesu → phm
τι να σου πω.
ότι νομίζεις
όταν ο άλλος βλέπει ένα σοβαρό χρήστη να κάνει σαρκασμό όπως το θέτεις
τότε απλά θα πει γιατί να μη το κάνω και εγώ;
δεν είναι θέμα ανωμαλίας αλλά σαρκασμού με λάθος αντικείμενα.
Feb 02 2009 22:29
phm → Erisadesu
Βασικά μπορεί να τα λέω με κάποιο σαρκαστικό ύφος αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω humour, απλά ώρες ώρες ίσως είμαι παραπάνω κυνικός με κάποια πράγματα...
Επιπλέον, το να δώσω θάρρος να πει κάποιος κάτι αφενός δεν νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να έχω ευθύνη, αφετέρου δε αν ο άλλος είναι ανώμαλος, δεν χρειάζεται τα δικά μου λόγια για να κάνει την ζημιά.
Feb 02 2009 22:08
psofia → Loke
Aγρότες 1 Γλυφαδιώτες 0
(αν και αυτό με το αεροπλάνο ακούγεται αρκετά win)
Feb 02 2009 22:00
Azathoth
→
SakuraBiyori
fisika ke thelo na ksero ti ekane. utos i alos ke ego exo perasi pola asxima prin gino theos so den nomizo na tromakso toso poli :P
thank you my dear! if you continue like that i am sure that you are gonna grow into a fine young apprentice godling :D
Feb 02 2009 21:57
SakuraBiyori
→
Azathoth
Δεν θες να ξερεις τ εκανε,πιστεψε με.Αλλα θα μου το πληρωσει,Αργα ή γρηγορα:hero:
For me you are the God!:drinks:
Feb 02 2009 21:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed