Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → psofia

xD got owned by angry farmers from crete(in), βασικα ουτε καν εκανα το κοπο να αγορασω εισιτηριο, φευγω αυριο το μεσημερι με αεροπλανο ..
Feb 02 2009 21:24
Photo

Elizabeth → 4rtemis

Μπράβο!Αν είναι έτσι τότε καλα κάνεις και τα παίρνεις αυτό σημαίνει πως σου αρέσουν πολύ!:wooi2:Αν δεν βρίσκεις κανένα που θες να διαβάσεις και υπάρχει στο internet αλλά σε δυσκολεύουν τα Αγγλικά του ευχαρίστως να σε βοηθήσω! :gotit:
Feb 02 2009 20:43
Photo

Seirios → Emmanouela

το κέντρο έρευνας και πνευματικών δικαιομάτων σας ενημερώνει,ότι η pic της χινάτα όχι μόνο κλάπικε από επιτήδειο περιφερόμενο αλλά έχει μπεί ίδη στην επιφάνια εργασίας ως φόντο.
Feb 02 2009 20:16
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Θυμίζει Ghost Hunt στο ανάποδο αν έχεις παρακολουθήσει.Εγώ τώρα απολαμβάνω το 13ο επεισόδιο:Blissfull: Μ'αρέσει ότι έχει να κάνει με φαντάσματα:uhh: και πνεύματα, και romance φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητο:wooi2:!Πάντως αν σου αρέσουν κι εσένα αυτά προφανώς θα σου αρέσει κι η σειρά...
Feb 02 2009 20:14
Photo

Skiarxon → Erisadesu

Μπες λίγο μσν να σε ρωτήσω κάτι για Βέλγιο.
Feb 02 2009 20:05
Photo

Sonic13 → Erisadesu

Σωστα τα λες, αλλα οι περισσοτερες μπαρουφες που ακουμε ειναι απο ατομα που διακομωδουν καταστασεις. Αν καθομαστε και τους δινουμε και αξια μαλλον το δικο τους θα περασει ;) Αλλωστε 1 στις 1000 να το πιστευει κιολας αυτο που γραφει, δεν αξιζει καν συζητηση να κανεις μαζι του. Αδιαφορια...
Feb 02 2009 20:01
Photo

tsintori → psofia

Καλαμάτα μένω. Άσε είχα τετραήμερο και λέω ωραία θα βγω λίγο έξω κτλ κτλ και με πιάνει μια μαμημένη γρίπη με πυρετό 38+ απ' το Σάββατο και μου το χάλασε. Τουλάχιστον αύριο δεν θα πάω σχολείο..... Tέλειο το setaki!!!!!!!!!
Feb 02 2009 19:58
Photo

Erisadesu → Sonic13

:yawn2:κοίτα sonic...αν αυτός γουστάρει να κάνει ότι θέλει μέσα στους 4 τοίχους του δωματίου του να το κάνει. Αν γουστάρει να διακωμωδεί πράγματα με τα οποία δεν γίνονται αστεία τότε να πάρει το κουβαδάκι και να πάει στο 4chan.
Feb 02 2009 19:53
Photo

Erisadesu → phm

Μην ενθαρρύνεις κάθε λαμάκα σε παρακαλώ. αν θες να πεις την άποψη σου να την κάνεις όπως την έκανες μη κάνεις χιούμορ με πράγματα που δεν πρέπει δίνοντας θάρρος σε άλλους.
Feb 02 2009 19:49
Photo

SirJim → psofia

Ouch...:beaten: Το' ξερα πως ήθελες να με κάνεις capture :P Αλλά θα χρειαστεί πιο πολύ damage... Και όχι, η misty μου τη σπάει και θα φάει ξύλο Δεν φτάνει που μου hurtάρουν το ginko... :S
Feb 02 2009 19:48
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Οι εξετασεις ειναι πλ καλυτερες γτ υπαρχουν φορες που γραφουμε την μια μερα και καπακι την αλλη δυσκολα μαθηματα...anw, που θα παει...θα περασουν οι μερες!:if: Το soul eater τα σπαει!!! Και ειδικα ο soul και η maka! Ειναι φοβερο δυδιμο!!! :kakaka: δεν υπαρχουν αλλα κοριτσια που να βλεπουν soul eater?:erk: Περιεργο μου φαινεται...
Feb 02 2009 19:30
Photo

neeTHREE → Chaos-Silver

Παω να δω After Story ep16... Wish me luckz ._. EDIT: Νταξ,απλα,τωρα ειμαι παραπανω απο 10000000% σιγουρος για το πως θα τελειωσει το ανιμε Spoiler [Highlight]->[COLOR="Lightblue"]Δειξανε την σκηνη που διαλεγεις ποιο ending θες,καλώντας την Nagisa ή οχι (Δεν ειχαμε αρκετα orbs though :P)[/COLOR]
Feb 02 2009 19:02
Photo

4rtemis → Elizabeth

εγω τα περνω στα ελληνικα γιατι δεν ξερω τοσο καλα αγγλικα:bahhh: & εχω ενα προβλιμα στο να καταλαβενω τι λεει:hot: οποτε:hihi2:
Feb 02 2009 18:58
Photo

Serestrum → Dxs

για να μην σε πρηζω.... (αν και θα το ηθελα...) ειναι απο Trigun Maximum manga...
Feb 02 2009 18:22
Photo

Serestrum → Dxs

δεν εχεις τοσα.
Feb 02 2009 18:12