Community Status Updates

mariapap15 → laraska
ουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφ
νόμιζα θα παρει καμια 300αρια......
καλό είναι. το καλύτερο απόσα εχω δει ως τωρα και ως υπόθεση και σε σχέδιο και στο μήνυμα που περνάει
νομιζω πως μ'αρέσει πολύ

Mad_Hatter → Sacrous
Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να ξαναποιασεις το manga του bleach.Αν δεις τη τελευταια σελιδα του τελευταιου chapter, Πιστευω θα καταλαβεις (Aυτου που βγενει τη παρασκευη εννοω) :P

Angel of dream → Animesuki
[COLOR=Magenta]Animesukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μαντεψε εχω internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]

Shikamaru → zade
δηλαδη αυτη η ταινια που κατεβασω εγω και ειναι 91m ειναι η uncut ή η edited?.......παντως πατησα να δω πως περιπου ειναι ενω δεν εχει ολοκληρωθει το download ακομη και κατευθειαν πορωθηκα με το opening:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Melkor → Sunabouzu
[I]οσο για το Ergo Proxy, πολυ καλο hentai anime[/I]
I rofl'd dude...:kakaka:

Kenny → Sunabouzu
[i]οσο για το Ergo Proxy, πολυ καλο hentai anime
απο τα κλασσικα του ειδους[/i]
Τα ρισπέκτια μου. :hahaha:

Mad_Hatter → Hatake Kakashi
Οντως εχεις δικαιο.ο Kishi δε κολωνει να κανει καμια ανατροπη,αν δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα του chapter δε μπορουμε να μιλησουμε.

Hatake Kakashi → Mad_Hatter
Ναι δικιο εχεις απλα τωρα ειναι διαφορετικη περιπτωση
Σωστα το hachibi πρεπει να πιαστει πριν απο τον Ναρουτο,ισως να πιαστηκε και επιτηδες ισως και οχι,καλυτερα να συνεχισουμε τηνσ συζητηση οταν βγει το τσαπτερ οπου θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα.

a2a → Glastenen
Κοπελιά το Σάββατο ο Belial σου τα 'σπαγε! Κατευθείαν από τα έγκατα της Κόλασης μιλάμε! XDDD

Mad_Hatter → Hatake Kakashi
Τα ασπρα γραμματακια ειναι spoilers, Μη τα δει κανας anime watcher και παθει καμια ζημια
Μερικα γεγονοτα μου δινουν ελπιδες, για παραδειγμα το οτι [COLOR=white]απεδρασε το hachibi, αρα υπαρχει χρονος για διασωση του ναρουτο, αν οντως εχασε,αλλα λογικα παλι κατι θα κανει εδω ο Naruto και θα γλιτωσει[/COLOR] ( ετσι νικησε και τους neji-kakuzu) και στο κατω-κατω, πρεπει να επαληθευσει τον τιτλο του no1 surprising shinobi

Hatake Kakashi
Πιστευω πως θα αργησει λιγα τσαπτερ να γινει αυτο που λες,εγω σαν ναρουτο φαν(αφου ο Pain μου ξεπαστρεψε τους αλλους 2 :( )ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον Ναρουτο,γιατι ειδα αυτα που ηθελα,επισης δεν θελω με τιποτα να πεθανει ο Pain.
Mου αρεσει σαν χαρακτηρας και επισης ειναι ο νουμερο σε αντιπαθεια απο τους uchihatards αυτο απο μονο του αρκει :D