Community Status Updates
Glastenen → marilena_r
:hahaha: να υποθέσω ότι ήσουν στην τζώνις κερκίδα? :nbleed: και γω πρέπει να σε είδα αλλά δε φόραγα γυαλιά :P θα κανονίσουμε ikuta toma fangirling attack, θα σε δω εκεί λογικά :bath:
Feb 04 2009 09:43
Zoro → Namida
Βασικά το έχω ξανακάνει αυτό που λες,να κρατήσω εικόνα από επεισόδιο,αλλά μέχρι τώρα καμία δεν βόλεψε,είτε λόγο κακής ανάλυσης είτε επειδή δεν ήταν καλή για σετ.
Anw,όπως και να χει thanx για την συμβουλή και ελπίζω κάποια στιγμή να μου τύχουν κάποιες εικόνες τόσο καλές όσο οι τωρινές σου.;)
Feb 04 2009 09:14
marilena_r → Glastenen
Hello!
Σε είδα στο Da Sein το Σάββατο αλλά δεν μπόρεσα να σου μιλήσω! Και τώρα που ήρθα εδώ είδα ότι ήσουν ντυμένη όπως στο άβατάρ σου! Χιχιχιχι
Feb 04 2009 09:13
Erisadesu → Phantom Duck
τελευταία φορα που το είδα ήταν ο μέλκορς αυτός που μου απάντησε
και ξέρες κάτι... δεν είχα σκοπό να βρω το δίκιο μου δεν το έχασα.
Feb 04 2009 03:31
Glastenen → red pyramid
Thus quoth Mr E. Blackadder, in Blackadder the Third, Episode 3 'Nob and Nobility'. Slightly rephrased due to poor memory. Rewatched like a squillion of times :hahaha:
Feb 04 2009 02:20
red pyramid → Glastenen
''I don't want to die, I wanna LIVE! 'Cause now I'm young and beautiful, and then I'll be middle-aged and rich, and then I'll be old and torture people by pretending to be deaf! ''
Απο περιέργεια, ο ποιητής σε αυτή τη περίπτωση ονομάζεται? (υπέθεσα George Carlin αλλά όσο χάζεψα βιντεάκια του δεν βρήκα κανένα που να τη λέει την ατάκα ούτε στο υπόλοιπο νετ).
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Feb 04 2009 01:21
Phantom Duck → Erisadesu
Λέω πως για αυτό μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι το thread είναι κλειδωμένο.
Feb 04 2009 01:08
Loke → psofia
meh....
[IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/yphwgoyufq.jpg[/IMG]
Feb 04 2009 00:55
Phantom Duck → Erisadesu
Πλιζ, σταμάτα να ποστάρεις ασυναρτησίες. Το καταλάβαμε πως σου αρέσει το κάπνισμα, από 'κει και πέρα όμως χάνεις το δίκιο σου με τις χαζομάρες που γράφεις :deadga6:
Feb 03 2009 23:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed