Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Franklin

Γεια σου Φρανκλιιιιν ~!
Φεβ 05 2009 11:57
Φωτογραφία

kakashi sensei → Anelis

το machete θα βγει κανονικη ταινια??? πλλλακα με κανεις. ποτε βγαινει? ακομα θυμαμαι την ατακα του priest "the god has mercy,i don't".
Φεβ 05 2009 11:48
Φωτογραφία

marilena_r → Glastenen

Ναι, ήμουν στην τζώννυς κερκίδα, αλλά μήπως με μπερδεύεις με την Άννα; Δεν είμαι και τόσο μεγάλη Ίκουτα φαν. Ελπίζω όντως να επαναληφθούν κάτι τέτοια!
Φεβ 05 2009 10:24
Φωτογραφία

Anelis → Mercyful

:hahaha: είσαι κ εσύ fellow καμένος; νομίζω υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ με αυτό που λες αλλά είναι για splatter-horror movies :)
Φεβ 05 2009 08:43
Φωτογραφία

Anelis → kakashi sensei

[I]"να μπορουσα να βρω και τις "γυναικες λυκανθρωπους στα SS" και τι στο κοσμο." [/I]εε ξέρεις ότι αυτή η ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ right? (εκτός αν εννοείς το Ilsa, She Wolf of the SS) ήταν μέρος των ψεύτικων trailer από το Grindhouse btw torrent εδώ [url=http://isohunt.com/torrent_details/62685953/Werewolf+Women+Of+The+Ss?tab=summary]Werewolf Women Of The SS | Werewolf Women Of The Ss | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url] πάντως από αυτά τα trailer αυτό που αξίζει τρελά είναι το Machete (το οποίο και γυρίζεται ως κανονική ταινία)
Φεβ 05 2009 08:28
Φωτογραφία

laraska → zade

τελικα σταματησε η καταληψη , αλλα χασαμε την εξεταστικη // ιουνιο διπλη .
Φεβ 05 2009 07:31
Φωτογραφία

Sunabouzu → Satou no Kumo

το κυριο προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Ulead GIF Animator εχει πολλες δυνατοτητες, και πανω απο ολα μπορεις να κανεις resize και crop ευκολα, ενω εχει και εξαιρετικη ικανοτητα optimize για να μικρινεις το μεγεθος των αρχειων και το photoshop ειναι χρησιμο αν θες προσθεσεις εφε και τα 2 τα βρισκεις ευκολα σπασμενα σε sites με torrents οπως το isohunt^^
Φεβ 05 2009 06:07
Φωτογραφία

Cassiel → lily

Ώπα χαρωπό κορίτσι είχες γενέθλια:oo:;Sorry με έφαγαν τα δικαστήρια:stubborn:.Να τα τρισεκκατομυρίασεις βρε και ότι επιθυμείς:drinks::cake::drinks:!!!
Φεβ 05 2009 02:28
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → Ritsuka

Yup παω να ακουσω τους Rise Against και να δω το Βερολινο!hehehe!Ζουλεβε! Τι κανεις?Ολα οκ?
Φεβ 05 2009 02:18
Φωτογραφία

Ritsuka → Zauk-Lain-

hi! tha pas aurio germania? :nanana: se zileuo!! kai ego thelooo! ps. kalo taksidi
Φεβ 05 2009 01:13
Φωτογραφία

Satou no Kumo → jimilegolas

λιγο ακυρο το comment αλλα μην μου πεις οτι πας στον ηλυσιακο για πολο?
Φεβ 05 2009 00:53
Φωτογραφία

Mercyful → Anelis

ΣΕ ΕκΛιπΑρώ Γονατιστός !!!! Κάνε ένα Thread με τέτοιους τίτλων ταινιών !!
Φεβ 05 2009 00:46
Φωτογραφία

iristella → ZeLiGa

Hello!!!:gotit:
Φεβ 05 2009 00:30
Φωτογραφία

Xa0s → Vash Zoro

Hello.Τι λει?Τελικα εγω εκατσα μεχρι το τελοσ.Η Ταινια σουπερ Cult...Αν μπορεισ στιλε με πμ προτεινομενα ανιμε.Στην αλλη προβολη θα ερθεισ?
Φεβ 05 2009 00:19
Φωτογραφία

Satou no Kumo → Sunabouzu

ρε συ ερωτηση: ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για τα gifακια γιατι οτι κατεβαζω θελει registration η βαζει watermarks κλπ..αν εχεις και κανενα serial η κανενα link θα σου ημουν ευγνωμων cheers
Φεβ 05 2009 00:01