Community Status Updates

Anelis → kakashi sensei
:hahaha: τα έχω δει όλα mate!! (αν κ στο τέλος του 6 string samurai με πήρε ο ύπνος)
τώρα κάποια άλλη zombie movie εκτός από αυτές που σου είχα πει παλιότερα δεν θυμάμαι να έχω βρει:emptyonexg1:
και για μπάφους μια ταινία θυμάμαι αλλά δε θυμάμαι τον τίτλο

ssj2sanji → Putin
γιατι εδω στην κυπρο εχουν παρει πιο αυστηρα το θεμα μετο μαλλι και την στολη

Erebos → hyuga
Ας τα λέμε καλά. Σπίτι-δουλειά-σπίτι. Τα γνωστά.
Εσύ πού χάθηκες? Με έκανες delete από το fb και εξαφανίστηκες..

kakashi sensei → Anelis
τα machine gun girl και kung pow τα εχω δει.ειδικα το kung pow θεικο.
δες το "evil alien conquerors" (θα νοιωσεις καθως το I.Q. σου θα κατεβαινει),"καντε το γυρω του γαλαξια με autostop" και το "six string samurai" (οι ρωσοι καταλαμβανουν την αμερικη και το μονο ελευθερο μερος ειναι το las vegas οπου βασιλειας ειναι ο elvis).
εχεις καμια αλλη προταση (κυριως με ζομπι ή μπαφους)?

Glastenen → a2a
εμ κοπελιά, ή κάνουμε κοσπλέι ή αεριζόμαστε...!!! xD χρειάζομαι επειγόντως την συνδρομή σας, έχω καιρό να φανγκερλιστώ και αρχίζουν οι παρενέργειες (ξέρεις, αδυναμία, σκορβούτο, έλλειψη ιχνοστοιχείων κλπ)

Satou no Kumo → SakuraBiyori
[url=http://www.youtube.com/watch?v=pEXe0Cuu1wA]YouTube - KND Numbuh 4 DBZ[/url] phgaine sto 2:20 file..haha

Glastenen → marilena_r
[B]όλες [/B]είμαστε Ικουτα φανς, αυτό εννοώ :P όπως σου είπα δεν σας έβλεπα ήμουν στραβή Τ__Τ... θα τα πούμε σύντομα ^^

Anelis → kakashi sensei
ναι το είχανε πει εδώ και καιρό ότι ένα από τα trailer του grindhouse θα γινόταν και ταινία
τώρα πότε θα βγει δεν ξέρω αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά
thanx για την ταινία, θα την τσεκάρω asap
btw άμα σε ενδιαφέρουν καμμενιές τσέκαρε το machine gun girl + tokyo gore police (και αν τα αντέξεις και το kung pow! ) μπορεί οι τίτλοι τους να μην σου φαίνονται τόσο ιδιαίτεροι αλλά το περιεχόμενό τους είναι truly wtf material

Tsunade-sama → Elizabeth
Μου φαίνεται ότι πρέπει να ανανεώσω το profile μου κ να γράψω..."I'm thinking of starting Soul Eater ...after the f****ing exams!"
Όπως καταλάβες, μόνο στη σκέψη έμεινα!

psofia
Όχι δεν είναι λόγω του διαβάσματος, όχι δεν μου παίρνουν το pc (ακόμη...).
Μερικές αλλαγές στο forum δε με βρίσκουν καθόλου σύμφωνη.
Οπότε για ιδεολογικούς λόγους, παίρνω τα μπογαλάκια μου και αποχωρώ. Αντίο σας.
Για όσους χαρούν: FUCK YOU.
Για όλους τους υπόλοιπους: I'll miss you.
Sayonara~