Community Status Updates
Shikamaru → Emmanouela
ναι αλλα μλκ που κανα την Crona τοσο φλωρο γουσταρα λιγο περισσοτερο ξυλο!!!
Feb 15 2009 16:05
Hitorinai Kokoro → Cassiel
Κοίτα, από ονόματα ξέρω μόνο τον 1 L που ήταν η κοπέλα που είχε κάνει Konan πέρυσι το Μάιο, και τα παιδιά από την παρέα μου, τη Maka, Medusa, Byakuya, γιατί τους υπόλοιπους τους ξέρεις κι εσύ.
Feb 15 2009 14:54
Zoro → Robin
Όποτε μπορείς/ευκαιρείς Robin-chan.;)
Εγώ εδώ θα είμαι όλο αυτό το μήνα,δεν βιαζόμαστε...take your time(and spend it wisely xD).
Τα λέμε σαν ξαναμπείς.^.^
ΥΓ:Τυχερή ήσουν,ήμουν στο pc,fastservice.:P
Feb 15 2009 14:36
Robin → Zoro
Wow Zoro-kun ^^ Θα σου απαντήσω αργότερα γτ τώρα φεύγω βιαστικά, οκ; Πολύ καλή σκέψη πάντως :) Cu later!! :wis:
Feb 15 2009 14:30
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Τελείως overload τα cosplays.Μου φένεται θα χρειαστώ την βοήθεια σου με κάμποσα που αναφέρεις μιας και λογικά ξέρεις και ονόματα από άτομα και πρόσεξες όπως είδα καποια που εγώ ούτε καν πήρα χαμπάρι.Μην μιλήσω για τον πρώτο όροφο που όσοι ήταν μόνο εκεί ουσιαστικά μπορεί να μην ξέρω καν ότι υπήρχαν.Κακός.Θα φροντίζω να κόβω και καμιά βόλτα κάτω από την επόμενη φορά.
Feb 15 2009 13:50
Shikamaru → Emmanouela
επιτελους αρχιζει και ξαναφτιαχνει!!!!!!
αιντε να δουμε και καμια αξιολογη μαχη!!
Feb 15 2009 11:16
Zoro → Ame Warashi
Ame-saaaann ένα από τα ίδια κι εγώ,εξετάσεις και πάλι εξετάσεις.:nanteee:
(και χελλόου btw,πέρασε καιρός,ξεχάστηκα xP)
Ακόμη για έναν μήνα δηλαδή,μετά τελειώνω...καλά μας ξεμπερδέματα!
(εσύ πότε τελειώνεις αλήθεια; )
One Piece κι εγώ ανελέητο κάψιμο,έχω δει μπόλικα spoilers από το manga,δεν κρατήθηκα,αλλά γενικά άντεξα να μην το διαβάσω...σαν το anime κανένα(αρχίζει και γίνετε πολύ καλό πάλι,δεν μπορούσα το thriller bark,και φτάνει το σημείο που είχα σταματήσει το manga...τέρμα τα spoilers,αρχίζουν οι εκπλήξεις).
Αυτά βασικά,πάω να συνεχίσω το διαβάσμα στα man...τα βιβλία μου!:P
Τα λέμε λοιπόν,καλή επιτυχία και συνέχεια.:gotit:
Feb 15 2009 08:04
Zoro → endless_inspiration
Αυτός και ο Guts θα βασιλεύουν πάντα στην καρδιά μου /poet : P
...αλλά σύντομα,το Μάρτη σαν με το καλό τελειώσω εξεταστική,σκοπεύω να βάλω και τίποτα άλλο,αφού δω κι άλλα anime (still a noob) :)
Ελπίζω να σου άρεσε,αν και παλιό είναι ουσιαστικά,από τα πρώτα που είχα βάλει.
(την τελευταία σειρά σου δεν την κατάλαβα,εγώ δεν είμαι φδγ δηλαδή; -_-)
Feb 15 2009 05:08
Loke → Anelis
yap, serving the community since 1987 by providing lolcats and general lol pic's :D
ελπιζω να προσεξες τη profile pic μου ;)
Feb 15 2009 05:02
Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™
geia sas despinis,eimaste apo eteria dimoskopisewn,mporite na mpeite sto msn na sas kanoume ia ereyna gia avrio?
Feb 15 2009 03:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed