Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Cassiel

Thanks, από Anubis αγοράζω μόνο τα Kenshin και Blade, έτσι δεν μπορούσα να δω τι γράφει. Αυτό είναι το Hokuto που αγαπάμε, για να τα βλέπουν μερικοί Narutards :wooi2:
Feb 17 2009 02:54
Photo

Cassiel → Phantom Duck

Ορίστε όλη η παράγραφος που αφορά το Hokuto no Ken, γραμμένη με το χέρι (επειδή έχω πρόβλημα με το σκάνερ), από μία από τις αρκετές επιπλέον σελίδες σημειώσεων του manga-ka που είναι διάσπαρτες μέσα στον 8ο τόμο του Ναρούτο:thatsit:. < < Σχεδόν την ίδια εποχή είδα για πρώτη φορά τα κινούμενα σχέδια Γροθιά της Μεγάλης Άρκτου και με συνέπηραν απόλυτα. Στο σχολείο,όταν η ομάδα μου έπρεπε να καθαρίσει την τάξη,ήταν τόσο δύσκολο να κουβαλήσω το βαρύ μεταλικό καλαθάκι σκουπιδιών έξω στον αποτεφρωτήρα στην άλλη άκρη της αυλής,ώστε ανακάλυψα μια τακτική για να φέρνω εις πέρας την αποστολή. Πίεζα τους κρόταφους του φίλου μου με τον αντίχειρα, λέγοντας του: " Μόλις πίεσα ένα από τα μυστικά ζωτικά σημεία σου. Θα πάρεις τώρα το καλαθάκι σκουπιδιών και θα το αδειάσεις στον αποτεφρωτήρα. " Ο φίλος μου ανταποκρινόταν απαντώντας: " Έχω πιέσει και εγώ το ίδιο μυστικό σημείο " (κάνοντας ένα χαρακτηρηστικό ηχητικό εφέ με το στόμα του) και πηγαίναμε μέχρι τον αποτεφρωτήρα πιέζοντας τα μυστικά σημεία μας -- με απόλυτα φιλικό τρόπο -- με σκοπό να εκτεθούμε σε πράγματα όπως διοξίνες, που ο κόσμος τότε δεν είχε καν ακουστά. > >
Feb 17 2009 02:48
Photo

Sora → Dante80

πειραζει να ξαναβαλω το προηγουμενο μου avatar? μαρεσει παρα πολυ αν και δν καταλαβαινω για πιο λογο ειναι spoiler αφου δν ειναι απο το manga
Feb 17 2009 02:15
Photo

bijomarou → yashamaru

Δεν το νομίζω...άν μου επιτρέπεις γιατί ρωτάς; Δεν είναι καλα 11? Πες μας γιατι χρειαζόμαστε τις γνώμες όλων σας. Πάντως η ώρα έχει προκαθοριστεί. Οτιδήποτε χρειαστείς, πες μου.
Feb 17 2009 01:31
Photo

SakuSuki → Adventurer

ααααααα για τότε λες...ναι ναι τα τελείωσα :P
Feb 17 2009 00:36
Photo

papadevil → °•πίΟu-πίΟu•°™

hi i ve a question did ya drop bleach?
Feb 16 2009 23:53
Photo

Tsunade-sama → kakashi sensei

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :gotit:
Feb 16 2009 22:06
Photo

Shikamaru → Erisadesu

πες μου οτι γουσταρεις και συ Daft Punk?!?!?!
Feb 16 2009 21:56
Photo

Erisadesu → Shikamaru

Μου φαίνεται εσύ ακούς τις ίδιες ******** με μένα. λολ
Feb 16 2009 20:36
Photo

Anelis → Umi no Ossan

σνιφ εξακολουθείς να μου βρίζεις το μαναράκι ρε;!!! τς τς τς ντροπή!!
Feb 16 2009 20:33
Photo

Fingolfin → Erisadesu

Το ξέρω ότι αυτά είναι αστεία εσωτερικής κατανάλωσης και δεν γίνονται αντιληπτά από τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι άλλο να κάνει παρατήρηση ένας moderator και άλλο ένα απλό μέλος. Εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επειδή έχει ξαναειπωθεί αυτό το πράγμα στο HoF δεν μπορούμε σε κάθε σελίδα να μπαίνουμε και να τους το ξαναλέμε. Απλά μία στο τόσο το κλειδώνουμε και σβήνουμε posts με το κιλό!
Feb 16 2009 20:10
Photo

yashamaru → bijomarou

hello. :) θελω να ρωτησω αν υπαρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα που θα γινει το cosplay πάρτυ. υπάρχει? 6_6
Feb 16 2009 19:19
Photo

Adventurer → SakuSuki

Εμ, ναι, τον [URL="http://www.terminally-incoherent.com/blog/wp-content/uploads/2007/09/slowpoke.gif"]Slowpoke[/URL] τι τον εχεις ειπαμε; Το "τελειωσες με τα γραψιματα" στο εγραψα περυσι τον Ιουνιο:bike:
Feb 16 2009 18:58
Photo

Erisadesu → Fingolfin

δεν κάνω Μoderating. απλά παρατήρηση γιατί μας τα έπρηξαν.
Feb 16 2009 18:56
Photo

Adventurer → Animefrick

Τι κανεις λουκουμακι; (Θα εδινα το μισο μου σπιτι για να δω το προσωπο σου οταν σε πρωτοαποκαλεσα ετσι :hahaha: ) Απαντα λιγο σε [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5558-spongebob-squarepants-all-5-season-few-other-things-5.html#post279148"]αυτο το ποστ[/URL].
Feb 16 2009 18:47