Community Status Updates

iristella → kakashi sensei
Χαχαχαχα..... I like the way you are thinking!!! Gintama έχω δει τα δυο πρώτα και ετοιμάζομαι να το ξαναπιάσω μετά το τέλος της εξεταστικής μου. Καλές εντυπώσεις είχα για πρώτα επεισόδια αν και από ότι ακούω τα καλύτερα έρχονται.

Loke → iristella
[IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/sipunjglwv.jpg[/IMG]
εμπαινε ρεε! σπαστα ολα, πετα warnings, delete, banns! (oh wait u cann't do that :( )
This is Spartaaaaa!
ps. ειναι 5 το πρωι και παιζω κατι ωρες GTA IV, οποτες spam desu ~

Nighteyes → Melkor
Τώρα εγώ μπερδεύτηκα.:hahaha:
Έχει βγει shadow chronicles και στο anime, γιατί εγώ ήξερα ότι υπάρχει για το robotech.

Zoro → endless_inspiration
Ένα από τα ίδια,λίγα anime είδα τελευταία,θέλω να ξανακαώ το Μάρτη,Μαρία Χόλικ ρούλζ.
Όσο για την τελευταία πρόταση:>_________>
Καλή Συνέχεια σε όλα λοιπόν,τα λέμε!:bye:
υγ:ενημερωνέ με πως πάει το Berserk που και που.:)

Phantom Duck
Επειδή είχε ζητηθεί κι άλλες φορές από διάφορα μέλη, το συζητούσαμε κάμποσο καιρό με τον Dante και τελικά το κάναμε. Το θέμα είναι πως το κοινό των Macross είναι πολύ πιο περιορισμένο από τα υπόλοιπα sub-forums όπως είναι και των Gundam. Στα Macross ειδικά δεν υπάρχουν προς το παρόν αρκετά threads ώστε να δικαιολογήσουν ξεχωριστό τομέα. Τελικά αποφασίσαμε τη μέση οδό, μιας και είναι οι δύο είναι χαρακτηριστικές και κλασικές Mecha σειρές και αν μη τι άλλο, έχουν αρκετές ομοιότητες στη δομή τους και απευθύνονται πάνω κάτω στο ίδιο κοινό.
Από εκεί και πέρα αν δούμε πως υπάρχει πολύ κίνηση και το sub-forum χρήζει διαχωρισμού, θα το διαχωρίσουμε. Προς το παρόν θα μείνει ως έχει μέχρι να δούμε πως θα πάει. Για νέα sub-forums βλέποντας και κάνοντας :congrats:

Erisadesu → Soukouros
δεν είναι σημάδια αυτά που έχει ο άνθρωπος κάηκε σε ατύχημα ....
βασική ιστορία τις φόρμουλα 1.

Kenny → Phantom Duck
Gundam και Macross σε ένα subforum; Ιερόσυλε. :terror2:
OK, πέρα από την πλάκα, γιατί να μην κάνουμε άλλο ένα; Αφού εκεί είναι το μέλλον, έτσι κι αλλιώς. Ένα για τα Dragonball, ένα για τα Evangelion, ένα για τα ___ No Naku Koro Ni, ένα για τα Slayers, ένα για τα ___ No Ken, ένα για τα έργα του Matsumoto... :P

Mad_Hatter → Zoro
yup o luffy ειναι κλασσης ανωτερος απο τους naruto-ichigo.Ο ενας ειναι μια αδελφη που κυνηγαει τον sasuke και ο αλλος ειναι παντελως αχρηστος και ανικανος για ολλα(Απο την αρχη της σειρας εχει φαει ξυλο περισσοτερες φορες απο οσσες εχουν φαει naruto+luffy μαζι).
O Aokiji ειναι Respect επειδη αφησε την robin και ton luffy και ειναι και τουμπανος.
And one more time naruto>one piece>>>>>bleach

Zoro → Mad_Hatter
Τι είδαν τα μάτια μου;
Αναγνωρίζεις ότι ο Luffy έιναι ανώτερο είδος πρωταγωνιστή από τους άλλους 2 ε;
Χαίρομαι ιδιαίτερα,γιατί κι εγώ το ίδιο πιστεύω,αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις κατι που έχει η σειρά καλύτερο από τις άλλες 2 ή τουλάχιστον την μια(ξέρεις ποια λέω).
Aokiji επίσης από τους faves μου(όλοι μετά από από Zoro πάντα),πολύ κουλ η ικανοτητά του και αφασία το στυλ του.:P