Community Status Updates
Serestrum → iristella
[B]20.066 θυματα μετραει αυτη η σελιδα αυτη τη στιγμη...
[/B]
Feb 14 2009 22:10
Loke → Nighteyes
κοιτα μετα απο 2-3 χρονια θα φυγω και εγω xD, πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια αλλα δεν ειναι ακομα μωρο εχει κανονικο αν και λιγο μικρο μεγεθος.
θα το παω η δευτερα η τριτη στο κτηνιατρο.
Feb 14 2009 21:45
Nighteyes → Loke
Πάντως αν έχει ακόμα διάρροια, μπορεί να έχει κάτι όπως είπε και η iristella. Εκτός αν φταίει η τροφή που είχε φάει. Είναι πολύ μικρό; Πάντως αν το έχετε στην οικοδομή καλό θα ήταν να το δει κι ένας γιατρός.
Επίσης έχε στο νου σου ότι αν είναι αρσενικό, μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια θα την κάνει. Αν είναι θηλυκό δεν θα φύγει αλλά 2-3 φορές το χρόνο θα γεννάει. Εκτός αν του κάνετε στείρωση, αλλά τότε θα θέλει πολύ προσοχή να μην τρώει πολύ γιατί δεν κάνει, κι αν βγαίνει έξω είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις αυτό.
Feb 14 2009 20:14
Loke
ακομα εξω ειναι και μου νιαουριζει ολο το βραδυ. Ξυπνησα σημερα πολυ αργα και δε μπορεσα να το παω, αλλα μιλησα με τους γειτονες και κανονισαμε οτι αμα δε το παρω εγω θα του βαλουμε χωμα, φαι κτλπ μεσα στο κτηριο σε ενα σημειο και θα το εχουμε απο κοινου.
Feb 14 2009 19:48
Nighteyes → Loke
Σου είπα η μνήμη μου έχει αρχίσει να κάνει νερά...
Είδα τη συζήτηση που είχες με την iristella για το γατί. Τι έγινε τελικά; Κι εγώ γάτο έχω σπίτι.
Feb 14 2009 19:30
Loke → Nighteyes
:D απλως μου φανηκε παραξενο γτ δεν ειχε ποσταρει το αποκατω σκουλικι στο thread.
oh hai seiros! ;)
Feb 14 2009 19:26
Nighteyes → Loke
Sorry. Είχα πρόσφατη συζήτηση μαζί του και τα μπέρδεψα;:hahaha: Έκανα edit στο ποστ μου.
Τι κακό με μένα! Μέχρι τώρα μπέρδευα φύλα. Τώρα άρχισα να μπερδεύω και ονόματα;:bahhh:
Να δεις που αντί Ιαπωνικά θα μάθω άλλη γλώσσα(Που δεν υπάρχει. Tolkien κι εγώ.).
Feb 14 2009 19:23
Anelis → zade
ωχ το 'χα ξεχάσει!!! respect!!!
το 3 έχει βγει (σε 3 μέρες και σε dvd!! ), τώρα κάνουν το 4
μιλάμε οκ κ εγώ εκεί έλιωσα, αλλά εκεί που τρώνε το παιδάκι αρχίσαμε να ουρλιάζουμε από τη χαρά μας κ να πέφτουν απανωτά hi5s,...(για να μη μιλήσω για το στοματικό βιασμό από το τέρας)
+ αγαπώ τη σκηνή με τα νέα stats της μάνας όταν γίνεται heroine
onward για τα υπόλοιπα!
Feb 14 2009 19:19
Glaurung → Solmyr
έξυπνο το αίνιγμα ( τώρα είδα την λύση :P)
από πού βρίσκεις τους γρίφους ?
Feb 14 2009 19:13
Dxs → Putin
Angel Sanctuary... νομιζω εχεις ακουσει κι αλλους να το εκθειαζουν, δε θες και μενα :)
Gankutsuou is nice, but for some reason I stalled it at episode 5 (or 6) (αρχισα casshern sins)
και κατι ακυρο, εχεις καμια ιδεα ποτε βγαινει το καινουριο chapter dogs?
Feb 14 2009 18:57
Zoro → Mad_Hatter
από το volume 42 και μετά ξεκινάει το chapter 400 και το site έχει μέχρι το volume 52 που περιέχει έως και το chapter 512 και θα τα βρεις [URL="http://www.onepiecegold.it/manga3.htm"]εδώ[/URL].
(το site είναι ιταλικό αλλά έχει πολύ καλές ταχύτητες,μην ανυσηχείς,στα αγγλικά είναι τα volumes)
για τα υπόλοιπα volumes,τα οποία φτάνουν έως το chapter 532,είδα δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζεμένα και μεταφρασμένα σε .zip file ακόμη(ή εγώ δεν τα βρήκα τουλάχιστον :P),οπότε θα πρέπει να τα διαβάσεις από το onemanga,που είναι για online manga reading,[URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/"]εδώ[/URL]...από το chapter 513 και μετά πάντα.
Ότι απορίες έχεις ρώτα ελεύθερα,ελπίζω να βοήθησα.
Καλό ξεκίνημα με την καλύτερη shounen σειρά. : P
Feb 14 2009 18:48
papadevil → Shikamaru
Και αυτο ειναι που μου αρεσει!!!παω να δω το ep.44 βγηκε απο tsubasi
Feb 14 2009 18:41


This status update has reached the maximum number of replies allowed
