Community Status Updates
Kenny → Phantom Duck
Gundam και Macross σε ένα subforum; Ιερόσυλε. :terror2:
OK, πέρα από την πλάκα, γιατί να μην κάνουμε άλλο ένα; Αφού εκεί είναι το μέλλον, έτσι κι αλλιώς. Ένα για τα Dragonball, ένα για τα Evangelion, ένα για τα ___ No Naku Koro Ni, ένα για τα Slayers, ένα για τα ___ No Ken, ένα για τα έργα του Matsumoto... :P
Feb 16 2009 00:16
Mad_Hatter → Zoro
yup o luffy ειναι κλασσης ανωτερος απο τους naruto-ichigo.Ο ενας ειναι μια αδελφη που κυνηγαει τον sasuke και ο αλλος ειναι παντελως αχρηστος και ανικανος για ολλα(Απο την αρχη της σειρας εχει φαει ξυλο περισσοτερες φορες απο οσσες εχουν φαει naruto+luffy μαζι).
O Aokiji ειναι Respect επειδη αφησε την robin και ton luffy και ειναι και τουμπανος.
And one more time naruto>one piece>>>>>bleach
Feb 15 2009 21:06
Zoro → Mad_Hatter
Τι είδαν τα μάτια μου;
Αναγνωρίζεις ότι ο Luffy έιναι ανώτερο είδος πρωταγωνιστή από τους άλλους 2 ε;
Χαίρομαι ιδιαίτερα,γιατί κι εγώ το ίδιο πιστεύω,αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις κατι που έχει η σειρά καλύτερο από τις άλλες 2 ή τουλάχιστον την μια(ξέρεις ποια λέω).
Aokiji επίσης από τους faves μου(όλοι μετά από από Zoro πάντα),πολύ κουλ η ικανοτητά του και αφασία το στυλ του.:P
Feb 15 2009 20:52
Zoro → tsintori
Θενξ τσι-κουν,χαίρομαι που σου άρεσε,αν και παλιό είναι βασικά,από τα πρώτα και πιο πετυχημένα που είχα βάλει όταν γράφτηκα στο forum,αλλά ξέμεινα από κάτι καλό.:P
(Μάρτη σαν ξαναπιάσω anime θα βάλω τπτ καινούριο και διαφορετικό)
Όσο για το άβα,τι από που είναι;
Ο Μάριμος είναι,απλά σε fan art.:hahaha:
(είναι τόσο κούλ που δεν ξεχωρίζεται xD)
Feb 15 2009 20:45
tsintori → iristella
Είδα το πρώτο ep απ' το Maria Holic.
Παναγιά μου τη καίδη είναι αυτό. Σε μερικές στιγμές έριξα το γέλιο.
Θα το δω σίγουρα......
Bye!!!!!!!
Feb 15 2009 20:24
bahamut zero
ναι αλλα απ οτι φαινεται το anime με απογοητευει και το manga βγαινει μια φορα το μηνα...εσυ manga διαβαζεις?
Feb 15 2009 20:04
Azathoth
→
sailock
yo! actually apo italia ta agorazo :P iparxun ke kati sites an thimame kala. pos ke endiaferese? :D
Feb 15 2009 19:00
endless_inspiration → Zoro
θεοι:respect:
τι να πω και εγω που εχω να δω Anime απο το καλοκαιρι(εξερειται το vampιre knight);;;:deadga6:
τωρα κατεβασα το maria holic που ειναι σκετη καφριλα....
[COLOR=Red](την τελευταία σειρά σου δεν την κατάλαβα,εγώ δεν είμαι φδγ δηλαδή; -_-)[/COLOR]
[COLOR=Black]τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...:tensai:[/COLOR]
Feb 15 2009 17:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed