Community Status Updates

Phantom Duck → Cassiel
Ενδιαφέροντα όλα αυτά για την Anubis. Από περιέργεια (και για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος στο thread) μπορείς να μου πεις τι έλεγε στο Naruto για το Hokuto ? Με έχει φάει η περιέργεια. Ήταν σημειώσεις του manga-ka μέσα στην ιστορία ή στις (τυχόν) επιπλέον σελίδες στο τέλος του τόμου ?

akakuwings → ZeLiGa
Ωχ άργησα λίγο να σ ου απαντήσω!Είμαι αγόρι αλλά μου αρέσουν κάποια κορίτσια από animes πολύ και γι' αυτό τα βάζω στο avatar μου.

Vash Zoro → Satou no Kumo
Δε τον έκλεισαν πάλι μέσα έτσι το πα
Ιδού το λινκ της νέας μπάντας του Ronnie
[url=http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=434920005]from behind these walls on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads[/url]

Vash Zoro → Erisadesu
βλακεία είπα δε τον έκλεισαν
ιδού το λινκ :P
[URL="http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=434920005"]from behind these walls on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads[/URL]
καλά ότι ναναι δε πήγαινε εδώ αυτό το message soz

Emmanouela → Shikamaru
ρε εγω να δεις ποσο εχω μπερδευτει...παντως για κοριτσι δεν κανει...απο το σχεδιο μεχρι και τη φωνη..!

Shikamaru → Emmanouela
αυτο δεν το ξερα αλλα γω για αγορι τον εκοβα!!!!
τωρα με μπερδεψες περισσοτερο!!!!!:P

Emmanouela → Shikamaru
κοιτα στη μεταφραση των tadashi τον αναφερουν ως αγορι στη μεταφραση των tsubaki ως κοριτσι...τι παιζει εδω ρε γμτ??? :P

Shikamaru → Emmanouela
κοριτσι ειναι αν προσεξεις σε καποια σημεια το αναφερει αν και η αληθεια ειναι πιο πολλη για αγορι μοιαζει!!!!

Emmanouela → Shikamaru
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αν ειναι ο ή η Crona...δλδ....τι γενους ειναι ο χαρακτηρας???? ε?

Cassiel → lily
Αχουουουου τυχερή είσαι που έχετε τέτοιες ορέξεις και δεν βαριέστε τις επιδρομές στην φύση.Μακάρι να ήξερα και εγώ άτομα με τέτοιες extreme διαθέσεις -μη- βαρεμάρας που θα με έσερναν σε τίποτα βουνά και κοιλάδες:hahaha:.Τι θα ακολουθήσει; Να έρθετε εδώ στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου και αντί για αποκριάτικο γλέντι να παίξεται και εκεί DnD:hihi2:;Thanks για το cosplay:congrats:.Αλλά πρέπει να μάθεις ότι το κομμάτι που "διέλευσες" και ξαναέφτιαξα πρόχειρα με ότι είχα εκείνη την στιγμή, τελικά μετά το πάρτι κατέλειξε να αγνοείται πάλι (λόγο προχειρης επιδιόρθωσης προφανώς και ας μην φαινόταν).Τώρα αν δεν βρεθεί θα πρέπει να το ξαναφτιάξω σνιφ.Όταν σου λέω να κόψεις τα αγοροκοριτσίστικα δεν με ακούς:joyful:.Πλάκα σου κάνω.Τα λέμε lily:byejg9:!

Cassiel → Hitorinai Kokoro
Σε αυτά τα μετρημένα άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορεί να μην ξέρω και να ξέρεις εσύ, ίσως χρειαστώ να μου πεις ονόματα αν είναι.Σε κάποια φάση σήμερα θα αρχίσω το "συμμάζεμα" και αν έχω κάποια απορία όπου νομίζω ότι μπορείς να βοηθήσεις θα σε ενημερώσω αν είναι,ok:thatsit:?Τα λέμε:byejg9:.

Seraphimon-T.K. → RiDeLub
Ahahaha~! Γεια σου φιλε!
Εγω ευχαριστώ για το accept (lol εδω καποιον μιμήθηκα ΧΡ)
(Ναι νομιζω καιρος ηταν,γιατι οι κακες γλωσσες μας ειχαν φαει >_<)

Cassiel → MitHuNa
Hi hi Annie.:hi:Μην νομίζεις πως δεν θα αναγνώριζα το cosplay σου αν δεν σε ρωτούσα εξαρχής τι είχες ντυθεί. Δεν ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα,αλλά επειδή με τόσο κόσμο και εκεί που στριμωχτήκαμε όλοι δίπλα από τις σκάλες, ούτε καν μπορούσα να σε δω ολόκληρη εκείνη την στιγμή για να καταλάβω χεχε:wis:.Χωρίς να έχω δει το Shakugan no Shana σου λέω ότι το πέτυχες χαλαρά το cosplay από τις εικόνες και μόνο που έχω δει από το anime.Τα λέμε στο επόμενο.Να έρχεσε πιο συχνά.