Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Θα δω τα άλλα και θα σου πω. Πάντως τι nosebleed ήταν αυτό της Kanako. Ούτε ο Jiraiya!!!!!!! Τώρα γιατί λες "της" Mariya;;;
Feb 16 2009 11:44
Photo

lily → Cassiel

Ναι ρε. Babacha εχω γινει τώρα!!! Νιώθω τα χρονια να με βαρενουν!!! Βασικα στην παρέα μου ειχαμε μια κλίση για την φύση... Ας πουμε, δεν ειχαμε τι να κανουμε? Ανεβαιναμε στο Γραμμο (χειμώνα) ή πηγαιναμε μια βολτα στις Πρεσπες και γυριζαμε αυθυμερον.... Χαχαχαχα!!! Μια φορα ανεβήκαμε Βίγλα μονο και μονο για να παιξουμε μια παρτίδα DnD!!!! Καμενοιιιιιιι!!!!! Γουσταρω!!! Τετοια φαση.... Υπήρχαν, (δυστυχώς για μενα) οι φορές που αντι να κανουμε καμοια επισκεψη στη μαμα φύση πηγαιναμε σε κλαμπ... Κατερινη όμως δεν εκατσε ποτε να παμε... Ασχετο: Δεν σου ειπα ποτέ ποσο γαμάτο ήταν το cosplay σου ε? Στο λέο τώρα! Ηταν γαμάτο το cosplay σου!!!! :-Ρ
Feb 16 2009 11:40
Photo

tsintori → Zoro

lol δεν μου πέρασε καθόλου ότι είναι ο marimo. Γιατί θα τα ξαναπιάσεις απ' το Μάρτη; naruto να το τελειώσεις!!!!!!!!!!
Feb 16 2009 11:31
Photo

lily → EvangelosE

Το ειδε η lily, το ειδε....
Feb 16 2009 11:27
Photo

lily → Adventurer

Εεεε... Δεν ήξερα ότι υπαρχει!!!! Δεν το εψαξα να σου πω την αληθεια... :-( Thanx για το link παντως....!
Feb 16 2009 10:42
Photo

endless_inspiration → Zoro

καλα το maria holic ειναι καφρικο!!! ειδα και το δευτερο επ................ berserk ειμαι στον 290 τομο(αν και εχω να το συνεχισω μια εβδομαδα περιπου:p) οταν το τελειωσω θα σε ενημερωσω!!!
Feb 16 2009 10:21
Photo

Dante80 → bijomarou

Καλημέρες. Φυσικά, καταλαβαίνω τι γράφεις και προσωπικά χαίρομαι για την προσπάθεια σας. Απλά ο τρόπος που το έκανες δεν ήταν σωστός, μιας και όπως γνωρίζεις έχουμε συγκεκριμένους κανόνες και θέσεις για το θέμα της ανακοίνωσης τέτοιων δραστηριοτήτων... Ναι μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο thread, αλλά με μερικές προυποθέσεις: 1> Μην αναφέρεις πως είμαστε info host. Μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποια μέλη, ειδικά την στιγμή που δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή την προσπάθεια... 2> Κάνε το θέμα σου στο κατάλληλο subforum των meetings/προβολών. 3> Μην αναφέρεις τηλέφωνα, δώσε ένα e-mail ή ζήτησε από όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζι σου μέσω του forum. 4> Στον τίτλο του θέματός σου βάλε την ημερομηνία με την μορφή "24/2" Αυτά από εμένα,χαιρετούρες....
Feb 16 2009 10:12
Photo

red pyramid → ayame

You've actually started askin' me about things I really don't know about :P Haven't seen it but I think it is ecchi with a flase yuri tendecy (I hope I am writing it right).
Feb 16 2009 08:20
Photo

ayame → red pyramid

how good is maria holic? And what exactly is it? A comedy, yuri, ...?
Feb 16 2009 08:17
Photo

bijomarou → Dante80

thanks & sorry. Δεν γνωρίζω αν απαγορευεται γενικότερα να ποστάρω νεα για καποιο event ή αν στο post μου εκανα καποιο λάθος όπως π.χ να ποστάρω και την τιμή του ποτού. Έχω διαβάσει και άλλες παρόμοιες ανακοινώνεις και προκειμένου να ενημερωθώ αν μπορώ να ενημερώσω τον κόσμο για το παρτυ μας θα ήθελα όταν βρείς χρόνο να με ενημερώσεις αν και πως μπορώ να το κάνω. Δεν ποστάρω εκ μέρους του club αλλα είμαι μία απο τους διωργανωτές. Το πάρτυ έχει σκοπό την διασκέδαση και την συγκέντρωση ανθρωπων με τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν πρόκειται για εμπορική προώθηση. Είναι μια γενικότερη προσπάθεια να διωργανώσουμε μια εκδήλωση διαφορετική σε "ελαφρυ" κλιμα χωρίς gothic και άλλα στοιχεία όπως είναι τα περισσότερα παρτυ του είδους στα οποία έχουμε παρευρεθει.Απλώς ανέφερα την τιμή του ποτού διότι έχει καθοριστεί χαμηλότερη ειδικά για την περίσταση. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλώ μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Ευχαριστώ.
Feb 16 2009 08:00
Photo

Lokeiristella

[IMG]http://static3.filefront.com/images/personal/s/shyco/132036/paeswtbeiw.jpg[/IMG] as always .... i know nothing .. :tensai:
Feb 16 2009 07:23
Photo

iristellaLoke

[IMG]http://i666.photobucket.com/albums/vv25/ibddisaster/Cat_Photo_55641.jpg[/IMG] mwahhahahhahahahahahaaaaaa......
Feb 16 2009 06:54
Photo

iristella → tsintori

Good to know you liked it..... Και εννοείται ότι είσαι με το πλευρό της Mariya. Δεν πιστεύω να υποστηρίζεις την ξενέρωτη την Kanako ε?
Feb 16 2009 06:49
Photo

iristella → Serestrum

[IMG]http://i21.photobucket.com/albums/b261/raine76/funny-pictures-evil-cat-creates-nig.jpg[/IMG] Kukuku
Feb 16 2009 06:32
Photo

iristella → Barbara

Πτυχίο, πτυχίο! Το καλοκαίρι τελειώνω και δεν βλέπω την ώρα... Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά αποτελέσματα! Have fun!
Feb 16 2009 06:28