Community Status Updates

red pyramid → miko-chin
Σχετικά με το ντύσιμο των ρώσων:
σήμερα δε μπορώ να κοιτάξω αλλά αν μπορείς να περιμένεις θα κοιτάξω σε μία βιβλιοθήκη που ξέρω αύριο. Ελπίζω να μην είναι επείγον για να μπορώ να βοηθήσω

miko-chin → Shikamaru
Άσε μην μου το θυμίζεις...Τσαντίζομαι μα να χαλάσουν έναν τόσο ωραίο χαρακτήρα πάνω στην καλύτερη στιγμή?Είναι έλεος ο mangaka.Να σου πω μην πυροβοληθείς αμέσως αν το δεις, πυροβολήσου αφού τελειώσει το Bleach(αν τελειώσει ποτέ) για να μην μείνεις με την απορία τι έγινε στο τέλος.

Zauk-Lain-
→
Dante80
Κοιτα ας δοσω ενα παραδειγμα για το τι ενοω!πες οτι υπηρχε και αλλο οπαδικο group οκ?εγω εμπενα σε εκεινο το οπαδικο group και με βαση το προσφατο αποτελεσμα στον αγωνα μεταξυ των 2 ομαδων για τις οποιες εχουν δημιουργηθει τα groups εκανα αναλογα ποστ με αυτο του θειου και με τα 2 δικα μου,που μου ποσταρες...Το ξερω πως ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει αφου ειναι public.Μπορεις να το διαπιστωσεις διαβαζοντας ενα ποστ του melkor στο group παοκ το οποιο μεν με ενοχλησε αλλα δεν ηταν επιθετικο ουτε τιποτα...Ασε που γνωριζα οτι ο melkor ειναι αρης οποτε δεν εδωσα σημασια...Ελπιζω να εβγαλες ακρη με τον τροπο που στα εγραψα.. :P

ayame → red pyramid
where can I watch online ai no kusabi? with eng subs of course...
And about devil lady- I read it's horror... you forgot my stomach,hehe... and well beast transformations are not my thing. If the whole fuss is about seeing sth psychological (suppressions etc) I have neon genesis evangellion on my list to watch...

Shikamaru → miko-chin
που το θυμασαι!!!!!!τελικα ναι πηγα και πηρα ενα κολιε και ενα δαχτυλιδι αλλα τελικα το δαχτυλιδι βγηκε μαπα γιατι μεσα σε 2-3 βδομαδες αρχισε και σκουριαζει το κολιε ακομη καλα κρατει,ηθελα να παρω και κατι σταμπες που ειχα στο μυαλο μου σε σχημα νεκροκεφαλη και ετσι αλλα δεν βρηκα τιποτα ολα ηταν πολυ παιδικα για μενα!!!
ασχετο ->>>> ειδες το release του ulqi μιλαμε αισχος στο manga τουλαχιστον γιατι θελω δω πως θα βγει και στο anime και μετα να πυροβοληθω:despair:

Dante80
→
Zauk-Lain-
Zauk, ειλικρινά δεν βρίσκω το ένα μήνυμα πιο επιθετικό από το άλλο. Με οπαδικά δεν πολυασχολούμαι, οπότε δεν βλέπω και τον λόγο του να κάνεις αυτό το report.
Όσον αφορά το θέμα του group όμως, νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει κάτι. Τα public group δεν είναι ιδιωτικά, ούτε τσιφλίκια κανενός. Είναι δημόσια και μπορεί να ποστάρει όποιος θέλει...;)
Ακόμα και δημόσια να μην ήταν όμως, δεν βλέπω και πάλι τον λόγο για να κάνεις report. Δεν νομίζω πως ο Θείος τρόλαρε κανέναν, ειδικά αν κάτσω να διαβάσω μερικά από τα μηνύματα μέσα στο group....

anime-dono → Animefrick
Πήρες τα DVD αυτής [url]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/6344-ecchi-romance-moe-harem-comedy-combo.html[/url] της αλυσίδας ?

anime-dono → AquaLayzeR
Κοίτα σε γενικές γραμμές καλά, αν εξαιρέσεις ότι είμαι άρρωστος εδώ και 4 μέρες:uhh:, όλα καλά , έχω κατεβάσει τα κέρατα μου από ανιμε και μερικά παιχνίδια για ps2 και την παλεύω, επίσης βλέπω το mushishi και περνάει κάπως η ώρα:drink:. Εσύ πως πάει? Άμα είναι θα τα πούμε το Σάββατο η την Κυριακή στο msn που θα είμαι ok (ελπίζω).
PS. Μάλλον το βλέπω να παίρνεις την αλυσίδα πιο νωρίς μιας και ο poldo δεν μπορεί το επόμενο 15ημερο, αν και δεν έχει ειδοποιήσει η Animefrick ακόμα αν τα πήρε:smokingg:.

Anelis → Zoro
[B]*eats cookie and then stabs zoro in the eye with a hot potato*[/B]

iristella → Tea-chan
Always a pleasure tea-chan! Το ξεκαθάρισα προχτές λίγο το thread και το θυμομουν ότι το είχες προβλέψει πρώτη..... ^^

Tea-chan → iristella
Lol ρε συ με το σχόλιό σου στο Naruto manga thread! Μ'έκανες και γέλασα ξανά!:hahaha:

Sora
λολ αυτα εδω τι ειναι???
This message has been deleted by [URL="http://www.anime.gr/forums/kenny.html"]Kenny[/URL]. Reason [I]mass bullying
εχω 4 pages γεματα
[/I]