Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hatake Kakashi → Mad_Hatter

Συμφωνω με αυτα που λες για το god realm αλλα και για το 6ο τσακρα type.ελπιζω να μας λυθουν πολλες αποριες στα επομενα τσαπτερ,ειναι κριμα να χαθει ενας χαρακτηρας με τοσο μεγαλο Potential,οσο για το πως κινειται εγραψα την γνωμη μου στο Ναρουτο thread.
Feb 18 2009 13:15
Photo

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

εντομεταξυ δεν εχει φανει ακομα [COLOR=white]το 6ο chakra type[/COLOR], που μαλλον το ελεγχει το κανονικο του σωμα[COLOR=black], και καποιο ρολο θα παιξει σε ολλο το Manga, αρα μαλλον θα τη γλιτωσει ο nagato, αλλα θα χασει σιγουρα το god realm.[/COLOR]
Feb 18 2009 12:56
Photo

Μπορει να γινει κατι τετοιο,ελπιζω να σηκωθει καποτε απο κει και να τον δουμε σε σε μια μαχη να δινει ολα.
Feb 18 2009 12:49
Photo

εγω λεω θα γινει αυτο που πιστευα παλια, δηλαδη θα βρει το Real σωμα ο gai και θα θυσιαστει η Konan για να τον σωσει.[COLOR=white]Γιατι πρεπει να επαληθευτει και αυτο που ειπε στη συνεντευση του ο κισι, για τον Jirayia-pein.[/COLOR]
Feb 18 2009 12:46
Photo

Aστα να πανε αλλα περιμεναμε τι να πω δεν το περιμενα με τιποτα,μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φαινεται οτι το τελος του ειναι κοντα
Feb 18 2009 12:40
Photo

τι pic ηταν αυτη ρε συ :(
Feb 18 2009 12:33
Photo

Nami-Swan → iristella

τιποτα καλη συνεχεια και καλη υπομονη!!
Feb 18 2009 12:00
Photo

Xa0s → Mercyful

Πολυ καλα..και κατι μου λει οτι οι επομενεσ θα ειναι ακομα καλητερες
Feb 18 2009 11:26
Photo

Mercyful → Xa0s

Καλά ήτανε εχτές ..χεχεχε άντε και την έπομενη, καλύτερα :) .
Feb 18 2009 11:03
Photo

I_eat_your_soul → Mercyful

Lol, Εγώ όχι (αν και δεν ειναι καθόλου στον τύπο μουσικής που ακούω), αλλά αν το έβλεπε η γιαγιά μου...5-6 βράδυα την έβλεπα ξύπνια. XD
Feb 18 2009 11:01
Photo

Zoro → Anelis

τι robin-samaaaaa,από πότε είσαι OP fan κι εσύ;:hmmm: για χέητερ σε θυμόμουν... ελπίζω να μην τρόλλαρες το θρέντ μου γιατί θα σε πάρει ο δί....ας.:roar:
Feb 18 2009 09:59
Photo

Adventurer → animeotaku07

Στο Heal/Hurt game πρεπει να βαλεις και ψηφο για τον Krauser για να μετρησει το ποστ σου.
Feb 18 2009 05:59
Photo

Zauk-Lain-iristella

οσο ειμαι μπροστα απο pc ειναι δυσκολο να ξεκουνησω..Δραμααααααααααα.....Ε σε λιγο θα αναγκαστω να παω για νερο οποτε θα το κλεισω το pc...Και για ολα αυτα την ευθυνη εχει το σπασμενο χερι...
Feb 18 2009 05:34
Photo

iristellaZauk-Lain-

Τσούλα την ή σειρε την προς το κρεβάτι ρε συ... Έτσι δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς,Εν ανάγκη ανέβασε τα πόδια σε γραφείο /καρέκλα /κεντρική /μονάδα pc (ότι σου βρίσκεται πρόχειρο) και κοιμήσου εκεί. See ? There is always a way XDDDD
Feb 18 2009 05:26
Photo

Zauk-Lain-iristella

που να παω για υπνο?βαριεμε ακομα και να σηκωθω απο την καρεκλα.Δραμα η κατασταση Δραμααααα!
Feb 18 2009 05:22