Community Status Updates

Hatake Kakashi → Mad_Hatter
Συμφωνω με αυτα που λες για το god realm αλλα και για το 6ο τσακρα type.ελπιζω να μας λυθουν πολλες αποριες στα επομενα τσαπτερ,ειναι κριμα να χαθει ενας χαρακτηρας με τοσο μεγαλο Potential,οσο για το πως κινειται εγραψα την γνωμη μου στο Ναρουτο thread.

Mad_Hatter → Hatake Kakashi
εντομεταξυ δεν εχει φανει ακομα [COLOR=white]το 6ο chakra type[/COLOR], που μαλλον το ελεγχει το κανονικο του σωμα[COLOR=black], και καποιο ρολο θα παιξει σε ολλο το Manga, αρα μαλλον θα τη γλιτωσει ο nagato, αλλα θα χασει σιγουρα το god realm.[/COLOR]

Μπορει να γινει κατι τετοιο,ελπιζω να σηκωθει καποτε απο κει και να τον δουμε σε σε μια μαχη να δινει ολα.

Mad_Hatter → Hatake Kakashi
εγω λεω θα γινει αυτο που πιστευα παλια, δηλαδη θα βρει το Real σωμα ο gai και θα θυσιαστει η Konan για να τον σωσει.[COLOR=white]Γιατι πρεπει να επαληθευτει και αυτο που ειπε στη συνεντευση του ο κισι, για τον Jirayia-pein.[/COLOR]

Aστα να πανε αλλα περιμεναμε
τι να πω δεν το περιμενα με τιποτα,μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φαινεται οτι το τελος του ειναι κοντα

Xa0s → Mercyful
Πολυ καλα..και κατι μου λει οτι οι επομενεσ θα ειναι ακομα καλητερες

I_eat_your_soul → Mercyful
Lol, Εγώ όχι (αν και δεν ειναι καθόλου στον τύπο μουσικής που ακούω), αλλά αν το έβλεπε η γιαγιά μου...5-6 βράδυα την έβλεπα ξύπνια. XD

Zoro → Anelis
τι robin-samaaaaa,από πότε είσαι OP fan κι εσύ;:hmmm:
για χέητερ σε θυμόμουν...
ελπίζω να μην τρόλλαρες το θρέντ μου γιατί θα σε πάρει ο δί....ας.:roar:

Adventurer → animeotaku07
Στο Heal/Hurt game πρεπει να βαλεις και ψηφο για τον Krauser για να μετρησει το ποστ σου.

Zauk-Lain-
→
iristella
οσο ειμαι μπροστα απο pc ειναι δυσκολο να ξεκουνησω..Δραμααααααααααα.....Ε σε λιγο θα αναγκαστω να παω για νερο οποτε θα το κλεισω το pc...Και για ολα αυτα την ευθυνη εχει το σπασμενο χερι...

iristella
→
Zauk-Lain-
Τσούλα την ή σειρε την προς το κρεβάτι ρε συ... Έτσι δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς,Εν ανάγκη ανέβασε τα πόδια σε γραφείο /καρέκλα /κεντρική /μονάδα pc (ότι σου βρίσκεται πρόχειρο) και κοιμήσου εκεί. See ? There is always a way XDDDD

Zauk-Lain-
→
iristella
που να παω για υπνο?βαριεμε ακομα και να σηκωθω απο την καρεκλα.Δραμα η κατασταση Δραμααααα!