Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
MisaYoshiko
pwnd...τωρα τελιωσα το τυλιγμα του χεριου μου....ηρθε κ με helpαρε ενας φιλος αλλιως δεν θα τα καταφερνα...πρεπει να κανω και μπανιο....dont worry δεν εχεις τιποτα....
Feb 17 2009 18:01
MitHuNa → Cassiel
aaa mr cassiel saaan pli wraio htan to cosplay s!! an k de m aresei to anime alla t petyxes pliii kalaaa :>
Feb 17 2009 17:42
MitHuNa → FunkyFisch
helloo!! kala eimaii shakugan no shana nti8ikaa alla den to eixa dei polla paidia so den katalave k kanenas ti nti8ika ^^
Feb 17 2009 17:40
Ame Warashi → Zoro
τι jaya καλέ???? τελείωσα το thriller bark,και έχω διαβάσει λίγο παρακάτω...Έχω δει τη μάχη με ace και μ' άρεσε πολυ...νταξ είναι δυνατόσ αλλά όχι και παντοδύναμος,και πιστεύω ότι έχει γαμάτη δύναμη αλλά τουλάχιστον σε όσα έχω δει δεν την αξιοποιεί όσο θα μπορούσε...κ φυσικά δε τονε λες και αιν στάιν!!! :P Ας πούμε ότι απλά δεν με πείθει για κακός,όσο και να προσπαθεί... ( ναι ναι τον λατρεύω! :P)
Feb 17 2009 17:36
MisaYoshiko
→
Zauk-Lain-
eimai douleia krywnw kai ponane ta matia mou..prepei na xw kai ligo pyreto alla den eimai sigourh den exw thermometro edw....:( snif
Feb 17 2009 17:35
Satou no Kumo → Sunabouzu
sank you αλλα εχει κολλησει το download μια εβδομαδα τωρα.sigh
Feb 17 2009 17:33
Zauk-Lain-
→
MisaYoshiko
Ο_ο Τι εχεις?Αμα μου πεις ποναει το κεφαλι μου θα σε μαστιγοσω...Απο 39+ πυρετο(αμα εχεις απο αυτον )θεωρητε αρωστεια! :P
Feb 17 2009 17:30
MisaYoshiko → Adventurer
ναι σταματησα να γραφω greeklish δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι απαγορευονται:P ειναι μεχρι να μπω στο κλίμα. πηρα μερος και εστειλα και τα στοιχειαα μου..για να δουμε...:D
Feb 17 2009 17:29
kleidokrator
Ε λοιπόν, τολμώ να πω ότι με έπιασες απροετοίμαστο. Ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι το ψευδώνυμο μου είχε αυτήν την έξτρα ιδιότητα :blush2:
Feb 17 2009 17:18
Zoro → Ame Warashi
Τι σάπιος και ηλίθιος μου λες;:oo:
Μια χαρά δυνατός και πονηρός είναι για τα δεδομένα της σειράς,άσχετα που είναι πατσοκοιλιάς και χαζογελάει...να υποθέσω ότι είσαι στο σημείο που τον πρωτοσυνάντησαν στην Jaya?(πριν την Skypiea δλδ)
Εκεί όντως δεν φαινόταν τρομερός,αλλά αφού τον δεις να τα βάζει με τον Ace θα καταλάβεις τι εστί BB.:P
Που έχεις φτάσει τελικά δλδ;
Feb 17 2009 16:35
Anelis → zade
ρε ό,τι και να πεις δεν το σώζεις, η ταινία ήτανε disrespect..
OMFG!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;!!!!!!
Έλεος δλδ ήταν ανάγκη να με κάψεις έτσι; Ούτε καν amazon k e-bay για αγορά δεν υπάρχει (και φυσικά no torrent)....
Feb 17 2009 16:22
zade → Anelis
Βασικά γι αυτό μου άρεσε. Γιατί ήταν πάρα πολύ oldschool. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο παλιομοδίτικο. Αλλη απορία τώρα, μου λες πως θα μπορέσουμε να βρούμε [URL="http://www.imdb.com/title/tt1233253/"]αυτό [/URL]το έπος ;
Feb 17 2009 16:14
red pyramid → ayame
It's ok like I've told you, it's always a pleasure to talk with another member of the great utena-heads clan :P
Today I'm gonna watch Belladona of sadness so stay tuned to the movie's topic to see my post about it :)
Feb 17 2009 16:03
Ame Warashi → Zoro
ναι αλλά ultimate evil και ηλίθιος δεν πάνε μαζί! :P ναι,φακελώνω τα post σου ένα -ένα! :P Απλά κοίταγα εντελώς τυχαία το forum του manga (μη σου περάσει από το μυαλό ότι έψαχνα πάλι spoiler,ποτέέέ :P) και βρήκα αυτό με το top 5...Ας μην είχε την καλή-τσάτσικη δύναμη και θα σου λεγα...δε ξέρω αν βελτιώνεται παρακάτω αλλά μέχρι εκεί που είμαι εγώ είναι σάπιος!!!!! :P
Feb 17 2009 15:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed