Community Status Updates
Zoro → Anelis
τι robin-samaaaaa,από πότε είσαι OP fan κι εσύ;:hmmm:
για χέητερ σε θυμόμουν...
ελπίζω να μην τρόλλαρες το θρέντ μου γιατί θα σε πάρει ο δί....ας.:roar:
Feb 18 2009 09:59
Adventurer → animeotaku07
Στο Heal/Hurt game πρεπει να βαλεις και ψηφο για τον Krauser για να μετρησει το ποστ σου.
Feb 18 2009 05:59
Zauk-Lain-
→
iristella
οσο ειμαι μπροστα απο pc ειναι δυσκολο να ξεκουνησω..Δραμααααααααααα.....Ε σε λιγο θα αναγκαστω να παω για νερο οποτε θα το κλεισω το pc...Και για ολα αυτα την ευθυνη εχει το σπασμενο χερι...
Feb 18 2009 05:34
iristella
→
Zauk-Lain-
Τσούλα την ή σειρε την προς το κρεβάτι ρε συ... Έτσι δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς,Εν ανάγκη ανέβασε τα πόδια σε γραφείο /καρέκλα /κεντρική /μονάδα pc (ότι σου βρίσκεται πρόχειρο) και κοιμήσου εκεί. See ? There is always a way XDDDD
Feb 18 2009 05:26
Zauk-Lain-
→
iristella
που να παω για υπνο?βαριεμε ακομα και να σηκωθω απο την καρεκλα.Δραμα η κατασταση Δραμααααα!
Feb 18 2009 05:22
iristella
→
Zauk-Lain-
Πουλάκι μου εσύ δεν πήγαινες για ύπνο??? Ακόμη ξύπνιο είσαι?
Feb 18 2009 05:20
Cassiel → Phantom Duck
Και για μένα αποτελεί την 2η αγαπημένη μου σειρά μετά το One Piece :P. Και εγώ δεν συζητώ γι'αυτή και για πολλά άλλα που θα ήθελα γιατί η μέρα έχει μόνο 24 ώρες lol XD
Feb 18 2009 01:17
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Η λίστα είναι έτοιμη και θα την ανεβάσω σε λίγο στο θέμα του πάρτι. Εντωμεταξύ έχω απορίες για τα ακόλουθα παιδιά που πόσταρες.
[I]- "school boy που είχε μείνει κάτω σε μια γωνία και δεν ανέβαιναν πάνω αυτός κι η παρέα του από φόβο[ξανά, γιατί βρε Σωτήρη?]"[/I]
Εννοείς είχε ντυθεί school boy ή απλά είναι από το σχολείο σου;
- [I]"ζευγάρι από το Vampire Knight"[/I]
Επειδή δεν τους είδα ποτέ, ξέρεις τι ήταν ντυμμένοι μήπως;
- [I]"ζευγαρι απο Death Note που καθοταν στους καναπεδες στην εισοδο"
[/I]
Είναι ανάμεσα στα άτομα από Death Note που αναφέρω ως άγνωστα στην λίστα; Αν είναι επιπλέον θυμάσαι και εδώ τι είχαν ντυθεί;
Ευχαριστώ προκαταβολικά Νίκη:byejg9:!!!
Feb 18 2009 01:14
Radagast → Vash Zoro
Από κεντρική σελίδα, πατάς anime απ'τις επιλογές αριστερά και μετά τα κάνεις sort by rating ή όπως γουστάρεις.
Feb 18 2009 00:53
Phantom Duck → Cassiel
Καλά ναι εντάξει, κι εγώ Narutard είμαι απλώς δεν έχει τύχει να κάνω και πολλές συζητήσεις για αυτό στο φόρουμ :P
Feb 18 2009 00:52
iristella → red pyramid
Στην παρατήρηση σου στο "λεξικό thread (σου απαντάω εδώ γιατί εκεί θα βγούμε off topic) για ευαίσθητους seme στον ερωτικό τομέα να σου πω ότι κατά την γνώμη μου το Ai No Kusabi ήταν από τα πιο ισορροπημένα στον συγκεκριμένο τομέα. Γιατί παρουσίαζε ευαίσθητες πτυχές και των δύο.
Στο κάτω κάτω την "μεγάλη ζημια" συναισθηματικά ο Iason την έπαθε πράγμα που το σχολιάζει και ο Katze. Και συμπληρώνω και ότι στο Junjou Romantica έχουμε Nowaki και Akihiko Usami οι οποίοι σαν χαρακτήρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους σχετικά "άνιωθους" Uke.
Φυσικά και υπάρχουν στερεότυπα δεν αντιλέγω και πολλά έχουν περάσει και στα παραπάνω, απλά κάποια anime ξεφεύγουν απο αυτά περισσότερο από κάποια άλλα.
PS είναι η ιδέα μου η κάθε φορά που θα συμπέσουμε, εγώ εσύ και η Nighteyes σε ένα thread θα κάνουμε την απαραίτητη yaoi/shounen ai tribute (ανεξαρτήτως τίτλου, εμείς θα τα καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε και να είμαστε απολύτως on topic)? XDDDD
Feb 18 2009 00:47
RAvENTE → Kenny
[COLOR=Blue][B]Psssss!!!!! Καινούριο avatar [/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B] ( αν και Το παλιό μου άρεσε πιο πολύ ( μάλλον λόγο lucky star αλλά οκ είναι και αυτό ) :P :P :P[/B][/COLOR]
Feb 17 2009 23:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed