Community Status Updates

Cassiel → Hitorinai Kokoro
Το ζευγάρι από Vampire Knight το είδα στις φώτο που ανέβηκαν και συμπλήρωσα τελικά ήδη ποιους αναπαριστούσαν.Αν είναι κάνω add στην λίστα στα extras τον Σωτήρη που ανέφερες ως Schoolboy. Αν είναι σε κάποια από τις φώτος που ανέβηκαν και δεν σου είναι κόπος υπέδειξε τον μου,onegai shimasu :) .Thanks:nod2:.

Hitorinai Kokoro → lily
I'm sssooooo! Sorry. Δεν μπορώ να έρθω γιατί καταρχήν το Σάββατο έχω ιδιαίτερα λατινικά, Κυριακή γράφω στο φροντιστήριο Βιλογία και Δευτέρα γράφουμε αρχαία κατεύθυνσης στο σχολείο...Φανγκερλιστείτε με την ησυχία σας και ίγο παραπάνω και για 'μένα, Please^^ Eάν θέλετε να το επαναλάβετε το επόμενο Σαββατοκύριακο που ΔΕΝ θα έχω κάτι να διαβάσω, ΜΈΣΑ ^^

Hitorinai Kokoro → Cassiel
O Sotiris aplo school boy itane, kai oso gia to zeugaraki apo to Vampire Night ksero mono oti o typos itane o Kaname-senpai kai i typissa i Yuuki. Ta kanonika tous onomata den ta ksero.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → papadevil
A τπτ. Προσπαθω παντα να αποτρεπω αθωους ανιμαδες απο fatal errors oπως το bleach. :P
Eiμαστε κ συνομηλικοι βλεπω
^^

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Matu-san
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΣ ΧΑΖΕ!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ :D

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Matu-san
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ :D

red pyramid → iristella
Well και ο Iason όμως είχε ένα πολύ ανδροπρεπή και επιθετικό τρόπο να αντιμετωπίζει το κάθε τι, ακόμη και τις πληγές του :/ Και δε το λέω ως αρνητικό, ίσα ίσα είναι απο τα πράγματα που μυο άρεσαν τόσο στο χαρακτήρα του.
Junjou δεν έχω δεί ακόμη δυστηχώς :( δεν εχω βρεί άνθρωπο να μου το δώσει
Όσο για το ps, εγώ το λέω ότι πρέπει να ονομαστούμε το yaoi cult του forum. μην σου πώ ότι πρέπει να ιδρύσουμε και ανάλογη οργάνωση :P

Animefrick → anime-dono
μου εχει έρθει ένα χαρτάκι αλλά δεν ξέρω αν είναι απο αυτήν την αλυσίδα! αυριο μεθαύριο θα τα παραλάβω και θα σε ενοιμερώσω!

Zauk-Lain-
→
1oneiromono
που εισαι χαμενος εσυ ρε?Ποσο καιρο εχουμε να σε δουμε?πως παει το σχολειο ολα καλα?

Zauk-Lain-
→
Dante80
ρε συ απλα το γεγονος με πειραξε αφανταστα..εγω απλα ηθελα να σβηστει το ποστ απο το γκρουπ και εστειλα mail στον online admin (παπια)...Χτες που τον συναντησα στην προβολη στην οποια δεν ηρθες!!!!! μου ειπε οτι δεν ασχολητε και το προωθησε σε εσενα..και μετα καταληηαμε στο report ωστε να το δουν ολοι και ο καταληλος αρμοδιος να λαβει τα μετρα του :P Το report δεν εγινε με κακο σκοπο προφανως..Αλλα δεν ειναι λιγο να γυρναω απο γερμανια με σπασμενο χερι να εχει χασει ο παοκ και να βλεπω αυτο το ποστ...μου γυρισαν τα ματια!:) thanks για την κατανοηση και ελπιζω να μας ερθεις σε καμια προβολη..

miko-chin → red pyramid
όχι δεν είναι επείγον.Σε ευχαριστώ και μόνο που σκέφτηκες να βοηθήσεις.Θα περιμένω με ανυπομονησία...

red pyramid → iristella
Νταξ, ισχύει αλλά θαρρώ πως ο iason είχε ένα ολίγον τι πολύ....χμ.....masculine τρόπο να εκφράζει αυτή την ευαισθησία...
Junjou δεν το έχω δεί, δεν έχω βρεί ακόμη άνθρωπο να μου το δώσει, οπότε τζίφος :/
Γουέλ, θαρρώ πως πάνω κάτω συμφωνούμε οπότε το αφήνω εδώ
Όσο για το ps, χεχε, μάλλον πρέπει να ανακυρήξουμε την ίδρυση του ''yaoi cult'' του forum. XD το έχω ξαναπεί, πρέπει να μαζευτούμε να κάνουμε yaoi προβολή :P