Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

opopop...Να σου πω,λογο μερικων προβληματων δεν μπορω να παρω μερος στην αλυσιδα του roriconfan.Μπορεις να με βγαλεις εσυ,ή να το ανακοινωσω εκει?
Feb 24 2009 02:06
Photo

laraska → Emmanouela

WoW ( δεν εννοω το παιχνιδι ) !!! Μιλαμε εισαι ολoιδια η Hinata !
Feb 24 2009 00:44
Photo

Ptomahawk → red pyramid

thx, indd δεν μπορούσαν να βλέπω τον Ζαγοράκι μπροστά από τον Αριστοτέλη...
Feb 24 2009 00:24
Photo

Ptomahawk → animeotaku07

Not only greek artists. Scientists, philosophers, politicians, warlords ect :D
Feb 24 2009 00:18
Photo

red pyramid → Ptomahawk

Ok man, no prob, απλά ήταν κάτι που ήθελα να το γράψω και για την ίδια τη ψηφοφορία του ΣΚΑΙ αλλά άμα είναι χαλάσει το τόπικ πές πως έγινε ήδη ;)
Feb 24 2009 00:17
Photo

Ptomahawk → red pyramid

Καλό θα ήταν να ρίξεις ένα edit στο μέρος για το σπασικλάκι για να μην αρχίσουν όλοι και ποστάρουν για αυτό, άλλωστε για το Poll του Σκαϊ φρόντισα και το περιόρισαμε το "τον Έλληνα με την μεγαλύτερη προσφορά στην ανθρωπότητα(τέχνη, επιστήμη, αθλητισμός κλπ)". Άρα μπορείς να πεις χωρίς πρόβλημα. Κάποιος που θεωρεί τη μοντέρνα ποίηση πιο σημαντική αό την αρχαία θα προτημίσει τον Ελύτη ect.
Feb 24 2009 00:13
Photo

Shikamaru → anime-dono

αυτο θα κανω θα δω σε μερικους φιλους μου αν ειναι ενταξει και θα τα αντιγραψω εξαλου ολοι οι αλλοι συμμετεχοντες στην αλυσιδα δεν ειχαν προβλημα μονο γω.παντως καπως θα τα βολεψω!!! thanks for ths comment!!!!! GORILLAZ RULE!!!!!!!!
Feb 23 2009 23:59
Photo

anime-dono → Shikamaru

Δοκίμασε από κάποιο DVD-rom η NEC dvd-rw αν μπορείς και πες μου, μάλλον παίζει πρόβλημα με την συμβατότητα, αλλά κατά 95% από κάποιο dvd-rom θα αντιγράφονται. Δοκίμασε και πες μου. PS. Nice profile ^_^
Feb 23 2009 23:50
Photo

Shikamaru → anime-dono

απο DVD-RW μαρκα λεει Labelflash!!!!
Feb 23 2009 23:43
Photo

anime-dono → Shikamaru

Από που προσπάθησες να τα αντιγραφείς, DVD-rom η DVD-RW και τι μάρκα είναι ?
Feb 23 2009 23:09
Photo

Shikamaru → papadevil

δεν το εχω δει ακομη γιατι απο χθες δεν εχω βρει χρονο αλλα απ'οτι εχω καταλαβει αυτο το επ πρεπει να τα σπαει!!!τι περιπου εγινε???
Feb 23 2009 22:50
Photo

papadevil → Shikamaru

pws s fanhke to teleytaio ep tou soul eater??
Feb 23 2009 22:44
Photo

Azathoth → Hikari-sama

exi kati poli orees palies apo captain harlock, exi diafores san tu otaku no sekai ke merika agalmatidia panakriva ;P exi ke tis poli mikrules aftes ton 5-10 evro :3 an thes boro na se pao kamia mera. ine sto kentro easy to find :O konta sto otaku no sekai
Feb 23 2009 21:58
Photo

endless_inspiration → Zoro

gantz and claymore τα εχω υποψην μου!!!!:wooi2: Υ.Γ. εννοειτε οτι παραμενουμε πιστοι στο Manga που αγαπαμε,αλλα ο mangaka το εχει παρατραβηξει μου φαινεται.......... Υ.Γ.2.μου πηρε πολλα Manga να συνηθησω οτι ο griffith ειναι σερνικο και αυτο μου την εδωσε!!! χιλιες φορες ο gutts δεν το συζητω!!!! δεν ειναι καλη ολη αυτη η τελειωτητα.........:bahhh: ναι ειμαι περιφανη για τον εαυτο μου που καταφερα να το τελειωσω!!!!:hahaha: (ως γνωστον αν δεν μου αρεσει-ειναι βαρετο κατι απο τη αρχη-αρχη το παραταω αμεσως) σε αυτη την σειρα παντως εγω επικεντρωσα στους χαρακτηρες και στο φανταστικο στοιχειο που επικρατουσε σε ολη την διαρκεια(αν και μου πηρε πολυ χρονο για να το συνηθισω) αυτα λοιπον(τα ολιγα:)) απο μενα! c u!!!
Feb 23 2009 21:51
Photo

Mad_Hatter → Zoro

oi oi zoro! 70 chapterakia εμειναν για να σας φτασω στο latest!
Feb 23 2009 21:37