Community Status Updates

Zauk-Lain-
→
Adventurer
opopop...Να σου πω,λογο μερικων προβληματων δεν μπορω να παρω μερος στην αλυσιδα του roriconfan.Μπορεις να με βγαλεις εσυ,ή να το ανακοινωσω εκει?

laraska → Emmanouela
WoW ( δεν εννοω το παιχνιδι ) !!!
Μιλαμε εισαι ολoιδια η Hinata !

Ptomahawk → red pyramid
thx, indd δεν μπορούσαν να βλέπω τον Ζαγοράκι μπροστά από τον Αριστοτέλη...

Ptomahawk → animeotaku07
Not only greek artists. Scientists, philosophers, politicians, warlords ect :D

red pyramid → Ptomahawk
Ok man, no prob, απλά ήταν κάτι που ήθελα να το γράψω και για την ίδια τη ψηφοφορία του ΣΚΑΙ αλλά άμα είναι χαλάσει το τόπικ πές πως έγινε ήδη ;)

Ptomahawk → red pyramid
Καλό θα ήταν να ρίξεις ένα edit στο μέρος για το σπασικλάκι για να μην αρχίσουν όλοι και ποστάρουν για αυτό, άλλωστε για το Poll του Σκαϊ φρόντισα και το περιόρισαμε το "τον Έλληνα με την μεγαλύτερη προσφορά στην ανθρωπότητα(τέχνη, επιστήμη, αθλητισμός κλπ)". Άρα μπορείς να πεις χωρίς πρόβλημα. Κάποιος που θεωρεί τη μοντέρνα ποίηση πιο σημαντική αό την αρχαία θα προτημίσει τον Ελύτη ect.

Shikamaru → anime-dono
αυτο θα κανω θα δω σε μερικους φιλους μου αν ειναι ενταξει και θα τα αντιγραψω εξαλου ολοι οι αλλοι συμμετεχοντες στην αλυσιδα δεν ειχαν προβλημα μονο γω.παντως καπως θα τα βολεψω!!!
thanks for ths comment!!!!!
GORILLAZ RULE!!!!!!!!

anime-dono → Shikamaru
Δοκίμασε από κάποιο DVD-rom η NEC dvd-rw αν μπορείς και πες μου, μάλλον παίζει πρόβλημα με την συμβατότητα, αλλά κατά 95% από κάποιο dvd-rom θα αντιγράφονται. Δοκίμασε και πες μου.
PS. Nice profile ^_^

anime-dono → Shikamaru
Από που προσπάθησες να τα αντιγραφείς, DVD-rom η DVD-RW και τι μάρκα είναι ?

Shikamaru → papadevil
δεν το εχω δει ακομη γιατι απο χθες δεν εχω βρει χρονο αλλα απ'οτι εχω καταλαβει αυτο το επ πρεπει να τα σπαει!!!τι περιπου εγινε???

Azathoth
→
Hikari-sama
exi kati poli orees palies apo captain harlock, exi diafores san tu otaku no sekai ke merika agalmatidia panakriva ;P exi ke tis poli mikrules aftes ton 5-10 evro :3
an thes boro na se pao kamia mera. ine sto kentro easy to find :O konta sto otaku no sekai

endless_inspiration → Zoro
gantz and claymore τα εχω υποψην μου!!!!:wooi2:
Υ.Γ. εννοειτε οτι παραμενουμε πιστοι στο Manga που αγαπαμε,αλλα ο mangaka το εχει παρατραβηξει μου φαινεται..........
Υ.Γ.2.μου πηρε πολλα Manga να συνηθησω οτι ο griffith ειναι σερνικο και αυτο μου την εδωσε!!! χιλιες φορες ο gutts δεν το συζητω!!!!
δεν ειναι καλη ολη αυτη η τελειωτητα.........:bahhh:
ναι ειμαι περιφανη για τον εαυτο μου που καταφερα να το τελειωσω!!!!:hahaha:
(ως γνωστον αν δεν μου αρεσει-ειναι βαρετο κατι απο τη αρχη-αρχη το παραταω αμεσως)
σε αυτη την σειρα παντως εγω επικεντρωσα στους χαρακτηρες και στο φανταστικο στοιχειο που επικρατουσε σε ολη την διαρκεια(αν και μου πηρε πολυ χρονο για να το συνηθισω)
αυτα λοιπον(τα ολιγα:)) απο μενα!
c u!!!