Community Status Updates

Leon → Nighteyes
Ουαου! Είναι καρμικό:hahaha:. Δυστυχώς δεν έχω ψάξει καθόλου για υπότιτλους. Βάλε τους άλλους να μάθουν αγγλικά:fromabove:
Όντως, οι κωμωδίες είναι αρκετά διαφορετικού στυλ σήμερα. Αλλά εγώ μ αυτές μεγάλωσα, αυτές είδα πρώτες οπότε μ αρέσουν κι αυτές:canthelp: Βέβαια οι παλιές είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχω δει κάτι ανάλογα με το "The Breakfast Club" ας πούμε.

1oneiromono → Seraphimon-T.K.
εμενα με ενοχλουν οταν απο digimon γινονται transformers να πουμε χ_χ
Τις ποιο πολλες ωρες τις περναω στο φροντηστηριο και στο δωματιο μου παρεα με τα βιβλια(βεβαια μπορει να βρεθει αναμεσα στα βιβλια μου κανενα ipod-touch αλλα δν το λεμε παραπερα).Αρχησα ενα καινουριο μανγκα προχθες το fairtail πολυ ευχαριστο μεχρι στιγμης ,αν εβγαινε και σε anime ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσε,εχει ωραιο σχεδιασμο(+)
Εσυ τι κανεις?

Zauk-Lain-
→
1oneiromono
Ε καλουτσικα...Ανεργος με σπασμενο χερι..Αστα να πανε..Ετσι λιονε στο διαβασμα Γιατρεεεε! :)

1oneiromono
→
Zauk-Lain-
φροντηστηρια (αν θυμασε τι ειναι xD). αμαν απο το αυγυστο εχουμε να βρεθουμε(!!),καλα ειναι ζορικα φετος τα πραγματα αντε να ξεμπερδευω.Εσυ τι κανεις?

Matu-san → MisaYoshiko
Πολλοί με ξέρουν χωρίς να τους γνωρίζω...
Απο που με ξέρεις?

Zauk-Lain-
→
iloveL
Ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ :) Παιξανε παραπολυ ωραια αλλα δεν το ευχαριστηθηκα στο maximum λογο σπασμενου χεριου... :(

Zauk-Lain-
→
Adventurer
οκ το ειπα σε εσενα γιατι ειμουν σιγουρος οτι θα μου ελεγες και για το μελλον!Κοιτας μπροστα ρεεεε...Vote adventurer for president! :P

Ankaa → iristella
Εγώ ευχαριστω :) ολα καλα ? θα εισε την Κυριακη στο cosplay ? :)

iristella → Zoro
Lol με γειά το προφίλ.... Ωραίο είναι αλλά γιατί το έντυσες ακρίδα????