Community Status Updates

iristella → Loke
:oo:wait what???? ..... You can do that?:terror2: oh shit!!!.....:emptyonexg1: And here i thought we would only enjoy privileges in the channel..... :uhh:

Loke → iristella
arigatou :D, μην ανησυχεις αμα δω να μπλεικει θα τα φορτωνω στους ... mods xD

iristella → Loke
Και in a more personal tone.... Blue looks good on you! Συγχαρητήρια!!!:gotit: Επίσης κουράγιο και υπομονή (ιδίως τώρα που τα μέλη του Irc προβλέπεται να αυξηθούν κατά πολύ)

Dante80 → mono
Καμία ενόχληση και ευχαριστώ για το feedback. Πράγματι, βρίσκω το report ελαφρώς υπερβολικό, ειδικά αν δεις το content in context ως προς το μέσο αλλά και το μέρος που δημοσιεύτηκε. Κάτι αντίστοιχο μέσα σε μια πιο σοβαρή συζήτηση θα μπορούσε πράγματι υπό προϋποθέσεις να προκαλέσει, ειδικά αν μετατρεπόταν σε φορέα της γνώμης ή της πρόθεσης του poster που το δημοσίευσε. Σε αυτή την περίπτωση όμως, imo its totally harmless...^^
:nod2:

mono → Dante80
Ναι καταλαβαινω τι λες οπως ειπα δεν ειμαι καμια παραλογη φεμινιστρια :P Απλα ενταξει αυτο το "παρωδουν" και "διακωμωδουν" και "ελα μωρε χιουμορακι" εχει γινει λιγο καραμελα...Τεσπα με ψιλοπειραξε οταν το ειδα,ισως το report να τανε υπερβολικο στην τελικη...σορυ για την ενοχληση παντως :)

Dante80 → mono
Φίλη Μαρία, για το report σου, είναι προφανές πως το περιεχόμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό. Μέσα στο demotivational thread υπάρχουν δεκάδες εικόνες που [U]παρωδούν[/U] τον ρατσισμό, τον σεξισμό, τον εθνικισμό, τον φυλετισμό κτλ. Η λέξη που πρέπει να ψάχνεις είναι το "παρωδούν", ειλικρινά δεν έχεις κανένα λόγο για να προσβληθείς με το περιεχόμενο.
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος.

Adventurer
→
Zauk-Lain-
Σε αφαιρεσα, στο μελλον παντως ενημερωνε στο thread:gotit:

iloveL → digitaltracker
ααα τωρα το δα!ναι!!!! τα ιδια!XD σχεδον καθε φορα τα τραγοuδια που κανεις ποστ
<3333333333333333333

Loke → retsudo
λοιπον ετυχε να κοιταξω μια στο manga series και ειδα ενα ποστ σου στο gunslinger, τα υπολοιπα επισοδεια του Il Teatrino εχουν βγει απο τους zomg
[URL="http://www.nyaatorrents.org/?page=search&term=zomg+teatrino&cat=0&listorder=0&ascdesc=0"]Nyaaaa ~~[/URL]
η στο tokyotosho οταν ανεβει :D

Nighteyes → Leon
Κι εγώ το είχα δει γύρω στα 12-13 και αν και μου είχε αρέσει δεν είχα ενθουσιαστεί. Αλλά είναι από τα πρώτα που έχουν βγει στο είδος του.(Σάτιρα άλλων ταινιών)Μου είχε αρέσει που είχε σατιρίσει το Γαλάζια λίμνη.
Στο real genius θυμάμαι μια σκηνή που δείχνει πως μετατρέψανε τους διαδρόμους από τους κοιτώνες σε πίστα. Τι γέλιο. :hahaha:Και ο χαρακτήρας που έπαιζε ο Kilmer ήταν όντως όλα τα λεφτά.
Είχαν βγει αρκετές ταινίες την δεκαετία του 80 με αρκετά πρωτότυπες ιδέες. Ένας από τους λόγους που δύσκολα βρίσκω κάτι να με εντυπωσιάσει σε κωμικές ή ρομαντικές ταινίες σήμερα...
Αλήθεια, μήπως έχεις βρει τίποτα ελ υπότιτλους. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά οι άλλοι που έχω σκοπό να τους το βάλω ναι.
Και κάτι άσχετο. Έχουμε κάνει ακριβώς τον ίδιο αριθμό post.:dazed:

Leon → Nighteyes
Ναι. Και η αλήθεια είναι ότι όταν το χα δει (πάνε καμιά 6-7 χρόνια τώρα) δε μου χε πολυαρέσει γι αυτό θέλω να κάτσω να το ξαναδώ.

Nighteyes → Leon
Για να μην spam άλλο το thread.
Υποθέτω ότι έχεις δει το Top secret. (Ελληνιστί "Άκρως τρελό κι απόρρητο")

Alexiel → mono
Εγώ πάλι δεν μπορούσα να περιμένω. Ούτε τους Menclave δεν κατάφερα στο τέλος να περιμένω. Χθες το τελειώσανε οι άτιμοι.
Αλλά σίγουρα με που γίνει όλο rip από BlueRay κατευθείαν θα τα δω και τα 2 πάλι.
ΑΑΑΑ και καλό κόψιμο φλέβας με το Melodies. Το λέω προκαταβολικά.

mono → Alexiel
ευχαριστω για την προταση ^^ Ηδη το ειχα υποψιν μου και εχω κατεβασει τα πρωτα 4 επισοδεια απο THORA αλλα δεν το βλεπω ακομα να συνελθω πρωτα:nanana: