Community Status Updates
Nighteyes → Melkor
I am. :wooi2:
Καλά γέλασα πολύ. Μια με το δικό σου ποστ και τώρα με του Kenny(Άσχετο).
Πάντως αν δεν αρχίσει να βλέπει όλο το forum Gintama με τόση διαφήμιση που του κάνουμε, τι να πω.:canthelp:
Feb 22 2009 05:30
Sora → manuel
ειναι απο το digimon tamers και ειναι ο beelzemon το αγαπημενο μου digimon...
Feb 22 2009 04:01
Adventurer → Ritsuka
[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2257-%D0%FE%F2-%ED%E1-%EC%F5%DE%F3%F9-%EA%DC%F0%EF%E9%EF%ED-%F3%F4%E1-anime%3B.html"]Click here, imouto-chan.[/URL]
Feb 22 2009 02:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan
Τελικα καλο μαναρι ο Dark ^^
Ωραιο ηταν το dn angel aλλα μου θυμισε καπως το Kamikaze kaitou jeanne.
Eχει και καποια κενα στην ιστορια του αλλα δεν πειραζει γιατι καθε φορα που εβγαινε ο Dark (Και ο Hiwatari στο τελευταιο επεισοδειο-αλλο μαναρι εκει) τα ξεχνουσες αυτα.
Εφαγε σκατα και η χαζοβιολα (risa) που γουσταρε στην αρχη κ πολυ το φχαριστηκα!
Riku FTW!
Feb 22 2009 02:07
dbgoku → Yunancy
Χρονια πολλα!!!!Πανω που σκεφτομουνα οτι εχουμε καιρο να τα πουμε ειδα οτι εχεις και γενεθλια!(πολυ αγενες εκμερους μου!xD)
Feb 21 2009 23:47
GkLoc → Griffith
Χαιρετω αλλο εναν Berserk fan,καμμενος και εσυ με την σειρα?Εμενα ειναι το αγαπημενο μου manga,λιγο με ενοχλει το Username σου αλλα δεν πειραζει(Πολυ μισητος χαρακτηρας ρε παιδι μου),Guts FTW και Happy to meet iu
Feb 21 2009 23:36
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
Οι παλιες αγαπες... over+600 digimon:tensai:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=sOEMJTgA77Y&feature=related"]YouTube - all digimon[/URL]
με εκανε να πεθημισω το digimon 1 στο PS1 :/
Feb 21 2009 21:59
Seraphimon-T.K. → LucyBR
Α ωστε έτσι! Καλα ειμαι και εγω.... Το τελειωσα και μαρεσε αρκετα και θα ηθελα και δευτερη σεζον! Αλλα απ'οτι καταλαβα δεν θα κανουν ε? Εσυ το Innocent Love να δεις :Ρ Ειναι πιο χαλαρο απο το Last Friends αλλα ηταν ωραιο :D
Feb 21 2009 20:27
Whitelighter → odin
Επ! Τρελέ χημικέ! Δεν το 'χα πάρει πρέφα ότι έγινες γλόμπος! :P
Συγχαρητήρια κι εύχομαι να τελειώσεις το έργο που κάποτε άρχισε ο πρώην Global Moderator YaTa, νυν V.I.P. Member! :D
Feb 21 2009 20:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed