Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

kala koukla mou esu??tora girisa
Φεβ 23 2009 21:32
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

heyyyyyy :)
Φεβ 23 2009 21:25
Φωτογραφία

Tsunade-sama → DevilMayCry

Hey!Η profile photo σου είναι respect!
Φεβ 23 2009 21:18
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

Η κλίμακα του warn είναι από το 0% στο 100%. Όταν του είπα ότι παίρνει +10%, σημαίνει πως ανέβηκε 10 πόντους στην κλίμακα.
Φεβ 23 2009 20:16
Φωτογραφία

Hikari-sama → Azathoth

Έχω ακούσει το Solaris και τις τιμες του, αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Για πες, τι έχει περίπου από φιγούρες ?
Φεβ 23 2009 20:10
Φωτογραφία

DevilMayCry → Tsunade-sama

GIA
Φεβ 23 2009 18:53
Φωτογραφία

iristellaAnelis

So beautiful........ :wooi2::wooi2::wooi2: :nbleed::nbleed::nbleed: :deadga6: Thanks anelis san...... that was just the way naruto should be.....:nanana:
Φεβ 23 2009 18:50
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Πολυ Marimo επεσε στο προφιλ σου Χ_Χ
Φεβ 23 2009 18:16
Φωτογραφία

Lelouch → Yunancy

Που εχεις χαθει εσυ?Ουτε αχνα ουτε φωνη ξαφνικα :P
Φεβ 23 2009 16:39
Φωτογραφία

Anelisiristella

βρήκα [URL="http://princesselemmiriel.deviantart.com/art/Uchiha-Itachi-Just-my-way-103567781"]αυτό[/URL] και σε θυμήθηκα..
Φεβ 23 2009 16:35
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

χεχε θα μου το πληρώσεις αυτό! :P κοίτα το thriller bark μου άρεσε πολύ όπως να το κάνουμε είχε και την goth ατμόσφαιρα π μ άρεσε,συμπάθησα την perona,και σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό...Αλλά ναι,οι άλλες σαιζόν ήταν καλύτερες (και η επόμενη π περιμένω να έρθει φαντάζομαι... *shy* ) Με είχε εκνευρίσει ο Moria αφάνταστα πολύ με την τσάτσικη δύναμη που συνέχεια κάτι μπορούσε να κάνει (τελικά ο ΒΒ δεν ειναι ο μόνος τσάτσος :P) προσπαθώ να κάνω υπομονή να μη δω τπτ άλλο μέχρι να βγει ένα κομμάτι τησ σαιζόν (όχι πωσ δεν συνεχίζω να scanάρω τα καινούρια κεφάλαια στα σημεία π θέλω :P) αν κι έχω σκάσει,υπάρχουν σκηνές που περιμένω πως και πως να δω σε anime...και τέλος για το αγαπημένο μ θέμα...και στα new day να τον πήγαινε ο oda και ο super τέλειος χαρακτήρας να βγει δεν παιζει να τον συμπαθήσω ποτέ ποτέ ποτέ!!! :P:P:P και πολύ φοβάμαι ότι θα βλέπουμε τη μουτσούνα του για πολύ καιρό...ούτε bounty δεν είχε πριν πάρει το φρούτο!!!!! :P έλεος!! επίσης άλλο πονειρός κι άλλο έχυπνος καλέ μου Ζoro! ;) άσε κι εγώ με ελάχιστες ώρες ύπνο είμαι,τελειώσαμε εξεταστική και έχω καεί σε anime και wow ξανά... :) ξενυχτούσες διαβάζοντας ή όξω? :P καλά κουράγιαααααα :)
Φεβ 23 2009 14:27
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Naruto θα το ξαναπιάσω σίγουρα γιατί,όπως είπα ήδη,μου άρεσε πολύ όσο είδα...λίγο θέλει για τον Μάρτη,να ξεμπερδεύω με εξεταστικές.;) Τώρα πότε τον Μάρτη θα 'ναι αυτό...:canthelp:...θα 'χεις νέα σύντομα πάντως,λίγο λείπει πια. Τα λέμε λοιπόν,καλή συνέχεια σε όλα tsi-kun.:P
Φεβ 23 2009 14:11
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Α ναι όντως,τα spoilers που λέγαμε,σιγά μην ήσουν εσύ ακόμη τόσο πίσω όσο στην Jaya.xD Το thriller bark,μιας και τα λέμε,σ'άρεσε ή τσού; Εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε και σίγουρα έιχε τις καλές στιγμές του,αλλά σαν τα προηγούμενα arcs μια φορά δεν ήταν,ειδικά τα τελευταία 2.:P Πολλά αστεία και καταστάσεις με κούρασαν έχω να πω και φυσικά το OP πιστεύω είναι φτιαγμένο για περιπέτειες σε θάλασσες και γαλάζιους ουρανούς,γενικώς το όλο horror κλίμα δεν με τρέλανε,αλλά οκ ήταν καλό για προσωρινή αλλαγή. Όσο για την μάχη τώρα...λες είναι δυνατός αλλά μπορούσε να αξιοποιήσει την δυναμή του καλύτερα...κάτσε ντε,μια μάχη είδαμε!!:hahaha: Σίγουρα στο μέλλον θα δούμε πιο πολλά και καλά απ'αυτόν(είναι ο αγαπημένος του Oda άλλωστε).;) Αιν στάιν δεν τον λες βεβαίως,αλλά ούτε και μπάκα πιστεύω...γιατί πέρα από την χάλια εμφανισή του,όπως και του πληρωματός του(αλήθεια τι μανία είναι αυτή του Oda μερικοί από τους χαρακτήρες του να έχουν τέραστιες κοιλιές ενώ,όσοι δεν έχουν,είναι καλογυμνασμένοι και με μπράτσα;χάθηκαν οι κανονικοί άνθρωποι;:erk:αλλά μετά θα μου πεις είναι γενικό χαρακτηριστικό πολλών shonen),νομίζω έιναι αρκετά πονηρός,μιας και,όπως έιπε ο ίδιος,έχει κάποιο σχέδιο κατάκτησης στα σκαριά. Που τον είδες τον χαζό,ερωτώ και πάλι λοιπόν;:P Αφού σ'αρέσει τόσο πολύ πάρε και κάτι για να στον θυμίζω: [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3043/onepieceposter7.jpg[/IMG] :kakaka:παραδέχεσαι; (σόζ,είμαι πολλές ώρες αύπνος και δεν πολύνιωθω xD...επίσης σόζ που ξεχάστηκα να σου απαντήσω : P) Τα λέμε σαν ξαναμπείς και δεις το μυνημά μου λοιπόν.:byejg9:
Φεβ 23 2009 13:57
Φωτογραφία

Zoro → endless_inspiration

Φυσικά και είναι αριστούργημα,ατελείωτο βασικά,αλλά έως τώρα καλά κρατάει,μετά από τόσα χρόνια.:tensai: (και συγχαρητήρια για το κατόρθωμα σου να το διαβάσεις όλο και να σ'αρέσει!) Άλλο σαν αυτό δύσκολο να βρείς,αν και ξέρω ότι υπάρχουν μερικές επίσης πολύ πορωτικές σειρές,όπως φαντάζομαι Claymore και Gantz,αν και δεν τα έχω δει ακόμη(και τα οποία θέλουν επίσης να ασχοληθείς και με το μάνγκα πολύ). Υ.Γ. Θέλε!:bleh:,από δω και πέρα ο mangaka θα το πηγαίνει εντελώς με το πάσο του,μέχρι να μας θυμηθεί πάλι. Υπομονή όμως,ως πιστοί fans,δεν παρατάμε την αγαπημένη μας σειρά ότι αν γίνει.:P Υ.Γ.2 Κοπέλα που της άρεσε το Berserk και κατέληξε Griffith hater;:oo: Σπάνιο πολύ να βρεθεί κάποια σαν εσένα,για πέρνα από κάνα thread να αφήσεις τις εντυπώσεις σου κάποια στιγμή,για πέρνα.:orly: (και sry για την αργοπορία-ξεχάστηκα/βαριόμουν xD) Πάντως ειλικρινά χαίρομαι που σου άρεσε από την αρχή μέχρι το τέλος,γιατί πολλοί(και πολλές:P)αποτραβιούνται λόγω της βίας που περιέχει και δεν εκτιμούν τα κάλα στοιχεία της απίστευτης αυτής σειράς,αυτό μένει στους λίγους.:thatsit: Καλή συνέχεια,τα λέμε λοιπόν.:bye:
Φεβ 23 2009 13:31
Φωτογραφία

Shikamaru → LuckyMatina

σχετικα με το post που εκανες αν θες ριξε μια ματια εδω και θα βρεις οτι θελεις [URL="http://www.mininova.org/search/sailor%2Bmoon/seeds"]Search results for sailor moon - Mininova :D [/URL]
Φεβ 23 2009 12:54