Community Status Updates
MitHuNa → Cassiel
egw eimai mia Himeee!!!! vevaios k htan apaitisi!:oo: xe xe plaka kanw! xm de kserw akoma ama 8a kanw 8a se msn-wsw etc k alliws !! ^^
cya lateeerz:gotit:
Feb 22 2009 16:32
Shikamaru → Emmanouela
σκεψου ομως οτι μολις πει η Medusa στην Maka οτι αυτο το σωμα δεν ειναι το δικο της αλλα ενος κοριτσιου θα χεστει πανω τις και δεν θα ξερει τι να κανει!!!
Feb 22 2009 16:07
Emmanouela → Shikamaru
λες ε? εγω προβλεπω να φαει και η medusa ξυλο....αλλα μαλλον πιο πλ θα φαει η maka...τωρα παω να το κατεβασω και εγω!
Feb 22 2009 16:01
Shikamaru → Emmanouela
βγηκε το 45 καιρος ηταν το κατεβασω τωρα για να δω τι γινεται,μαλλον η Maka θα φαει γρο ξυλο!!!!!
Feb 22 2009 15:49
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Waaaa~! Και γω θα 'θελα να ξαναπαιξω το πρωτο Ντιτζιμον παιχνιδι...Αλλα ενα καινουριο δεν θα με χαλούσε!!!!
Ευχαριστω για το βιντεο, ηταν ενδιαφερον για το ποσο πολλα υπαρχουν,αν και υπαρχουν και recolors, και αυτα μου την σπανε :Ρ
Τι κανεις εσυ; Ολα καλα;
Feb 22 2009 15:45
Emmanouela → Shikamaru
Το εκανα το test Shikamaru και μου εβγαλε τη Tsubaki...και εγω ηθελα τη Maka.... :/
:P
Feb 22 2009 15:40
Adventurer → Cassiel
Ok seriously, πρωτα κανω ενα προφανεστατο αστειο, ερχεσαι και το χαλας με το comment σου, το ξεκαθαριζω και κανεις αλλο ενα post μονο για να αμφισβητησεις οτι οντως το εγραψα για αστειο (βγαζοντας με απ'τα ρουχα μου) και μετα κανεις αλλο ενα post μονο για να απαντησεις στο "χαχαχα" του V.D... ελεος δηλαδη, ενα μετρο στο spam δε βλαπτει :emptyonexg1:
Feb 22 2009 12:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed