Community Status Updates

iristella → Zoro
Oh well...... Ο καθένας με τις φαντασιώσεις σου... Να υποθέσω ότι στέκεσαι μπροστά σε κλειδωμένα θέματα και λες Locku locku κιόλας κάνοντας πρόβες?:hahaha::hahaha::hahaha:
EΣύ το λες μάριμο εγώ το λέω ακριδί, είναι όλα ζήτημα αντίληψης. Πάντως ναι... πλέον έχεις τον ανθρωποδιωχτη και μέσω internet..... Οmedeto gozaimasu zoro kun......:hahaha::hahaha::hahaha:

Zoro → Mad_Hatter
...αφού δεν διαβάζω το μάνγκα,τι μου το λες;για να υποκύψω και να το ξαναπιάσω;:sadist:
ε όχι,δεν θα περάσει!ανιμέ φδγ λέμε!:P
Καλό κάψιμο όπως και να χει.:)

Zoro → iristella
Ήθελα κι εγώ να έχω το χρώμα τον μόντς,συμπαθεστάτη και είπα να φαίνομαι έτσι τουλάχιστον στο προφίλ μου.:ureshii:
...πέρα από την πλάκα,it's called marimo,μπάαααααακα!
Χαίρομαι που σου άρεσε όμως...καλό eye cancer να χεις όσο θα το κοιτάς,κουκουκου.xD

Loke → Vash Zoro
για αυτο εβαλα και τα rapideshare links, επισης στο νεο ποστ που σου απαντησα εβαλα καινουργιο λινκ, τωρα αν προλαβαν ηδη 10 ατομα να το κλικαρουν... τι να σου πω ελα απο το irc αμα εχεις mirc να στο δωσω :P

laraska → Emmanouela
20th century boys και 21st century boys // εναι το ιδιο μανγκα .
[url=http://www.onemanga.com/20th_Century_Boys/]20th Century Boys Manga - Read 20th Century Boys manga scans online.[/url] // [url=http://www.onemanga.com/21st_Century_Boys/]21st Century Boys Manga - Read 21st Century Boys manga scans online.[/url]
οταν βρεις τον χρονο αξιζει να του δωσεις μια ματια . Ειναι απο τον δημιουργο του monster , και καλυτερο απο αυτο σε μερικα σημεια .

Emmanouela → laraska
:P
το monster θελω να το δω, το ΗxH δεν το εχω ακουσει καν...
Μanga δεν διαβαζω οποτε αυτα που μου ειπες δεν τα εχω διαβασει... :P

momO → Dante80
WTH?
did i do something wrong?:terror2:
anyways για ποιο θέμα μιλάμε??:wis:

laraska → Emmanouela
ε , eνταξει εσυ κερδιζεις ποντους γιατι εισαι σε 3D .
( αυτα τα εχεις δει ; monster, HxH ,( ή διαβασει ) Pluto , 20th century boys etc .)

Loke → iristella
kenny maybe, u ? nevah!
οποτε θα μπαινω σε 'i know nothing' mode ....