Community Status Updates

Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Aν και δεν μου αρεσει,αυτο που εχει κανει ο Pain δεν θα το κανει κανενας αλλος villain.
Μην εισαι βιαστικος ας δουμε πρωτα που το παει ο Κισι,δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι νεκρη

Nighteyes → Leon
Εγώ την είχα δει γύρω στα 15 και είχα καταενθουσιαστεί θυμάμαι με την όλη ιδέα των μυστικών αστυνομικών σε σχολεία.:hahaha:Τώρα που το θυμήθηκα υπάρχει και μια ταινία που συμβαίνει ακριβώς αυτό. Θα το ψάξω.
Επίσης είχε βγει και ένα spin off(?Αν και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το πεις έτσι) το Booker με τον Richard Grieco που είχε παίξει σε κάποια επεισόδια στη σειρά. Γενικά από σειρές, δεν τις θεωρώ πια τόσο καλές αν και το ευχαριστήθηκα πολύ όταν τις είδα και θα τις σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο. Τώρα η καινούργια αν θα βλέπεται δεν ξέρω. Θα δείξει.

Umi no Ossan → Hatake Kakashi
WTF ???? Ωστε ειναι αληθεια ??? Θα το σκεφτω σοβαρα για το αν θα το συνεχισω(σιγουρα οχι με την ιδια διαθεση). Μου πεθανε τον αγαπημενο μου χαρακτηρα κ με τον αμεσως επομενο αγνωστο το τι ακριβως παιζει....Εφαγε κ αλλους 2 που συμπαθουσα αρκετα. Ε φτανει πια.....Δν θα κανει αυτος οτι θελει !!!!!! Επανασταση !!!!

ssj2sanji → Zoro
thanks once again:)
και ναι προκειται για ενα thread που εγω θα κανω

Nighteyes → Melkor
Το ξέρω. Όσοι βλέπουν το nick μου φαντάζονται υποθέτω κάτι τελείως διαφορετικό.:hahaha:
Και το έχω ήδη πει δύο φορές σε διάφορα thread. Μήπως να το έγραφα και από κάτω του."Δεν είμαι μοιραία γυναίκα. Λύκος είμαι...":hahaha:
Ώστε έτσι. Κι εγώ κάπως έτσι την βγάζω με τα fantasy βιβλία. Αυτόν τον καιρό τα αποφεύγω για να μην κολλήσω πάλι και αν ξεκινήσεις καμιά μεγάλη σειρά δεν τελειώνει σε 2-3 μέρες όπως ένα anime...
Ώστε σ' αρέσει κι εσένα η Robin Hobb και το Wot.

Leon → Nighteyes
Έχω κατεβάσει την 1η σεζόν και τη βλέπω τώρα:hahaha: Βασικά για τον Johhny την κατέβασα και γι αυτό δε σκοπεύω να δω πέρα της 4ης:nanana:(εκτός και αν φάω κανά σκάλωμα αν και δε νομίζω) Είδες το post μου λέει για remake? Άντε να δούμε:orly:

Melkor → Nighteyes
Nee-san, ειλικρινα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν ειχα φανταστει οτι πηρες το ονομα σου απο τον λυκο. τον λατρευω.
και μαλιστα, συμπτωση, ειμαι εντελως αυπνος ( παλι ;) ) γτ περασα ολο το βραδυ διαβαζοντας για πολλοστη φορα το fate of the Fool

Nighteyes → Leon
Αν το βρεις. Μόνο ένα torrent βρήκα κι αυτό με λίγους seeds.
Καλά μη μου πεις πως έχεις δει και 21 Jump street. Που το βρήκες πάλι αυτό.

DevilMayCry → dennisuke
Poos xaraktitas sou aresi apo to Naruto ?????
Egw eimai mai ton Itachi ........

Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Αρχηγε την κατσαμε,σκεφτεσαι σοβαρα να σταματησεις το μανγκα?