Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

MitHuNa
→
Azathoth
8a se ksipnisw egw an k mallon 8a se prolavei h anagki ths toualetas!

Yu_Kanda → Night Wizard Seal
Υο m8 και thanks και για το request.Η φοτο στο αβαταρ μου ειναι απο το ανιμε D.Gray-man και ο χαρακτηρας λεγεται Yu Kanda, εξου και το ονομα :) Το θεμα της σειρας τωρα ειναι με εξορκιστες που πολεμανε κατι Akumas τα οποια θελουν να καταστρεψουν τον κοσμο.Γενικα σου εκανα μια παρα πολυ συντομη περιληψη της σειρας αλλα trust me τα σπαει και ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.

Nighteyes → Leon
[URL="http://www.imdb.com/title/tt0095875/"]Το βρήκα[/URL]! Πολύ με ζόρισε...Γιατί όλα τα παλιά έχουν χαμηλό rating;:bahhh:
Edit
Δεν υπάρχει γι' αυτό, torrent ούτε για δείγμα. Κρίμα.

miko-chin → sailock
εσύ δηλαδή τι προτείνεις να την κάνουμε την Yuki?νομίζω οτι το καλύτερο θα ήταν να την δέσουμε έτσι όπως είχαν δέσει έναν στο Saw 2 αν θυμάμαι καλά(ήταν και πολλές οι ταινίες).By the way και εσύ φαν του Ντοστογιέφσκι?Είμαι συγκινημένη...

Raven Princess → iristella
Σιγα καλε!!!Νομιζω πως λιγη γυναικεια υποστηριξη χρειαζεται.Επιτελους ξεκλεψα λιγο χρονο απο το πανελληνιο διαβασμα μου για να γραψω μερικες αραδες αλλα ποσο να αντεξω πια χωρις ανιμε,μανγκα και φορουμ?????Τι να κανουμε......Υπομονη μεχρι τις Πανελληνιες και μετα(οπως λεει και ο αδερφος μου!!!!)θα καω στον υπολογιστη με ανιμε!!!!!^__^

Raven Princess → Hikari-sama
Γεια σου Σοφακι!!!Τι κανεις????Αστα εγω πολυ διαβασμα και ζηλευω που δεν προλαβαινω να βλεπω ανιμε και να μπαινω να μιλαω με τα παιδια στο φορουμ!!!!:(Παντως υποσχομαι οτι θα αναπληρωσω το χαμενο χρονο μολις τελειωσω!!!Φιλακια πολλα γλυκια μου (δες και κανα επεισοδιο για μενα!!!!κλαψ κλαψ!!!!)

iristella → Raven Princess
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Raven Princess.... You are making me blush!!!:wooi2:

Raven Princess → iristella
Congratulations Iristella-chan!!!!!^__^ Iam so proud and happy for u!!!!!!Good luck και καλο κουραγιο!!!!!

DevilMayCry → dennisuke
Sou aresi olo to story aaaaaaaa ....
Emena mou aresi to mistirio piso apo tin Uchiha clan pou akoma den to exoun diksi ohuuuuu ...
Arage ti fa einai kai akoma tous 2 neous xaraktires pou den tous exoun diksi akoma apo tin [URL="http://www.anime.gr/forums/dennisuke-albums-uchiha-clan.html"]Uchiha clan[/URL] .......

dennisuke → DevilMayCry
Ο Naruto μάλλον... έτσι σαν πρωταγωνιστής... δεν ξέρω. Κι ο Itachi καλός, απλώς πιο πολύ το σενάριο είναι που με τραβάει. :)

anime-dono → AquaLayzeR
Λοιπόν μου ήρθε χαρτί από ταχυδρομείο για τα dvd και θα πάω αύριο να τα πάρω, άλλα 1000 thanks btw και also περιμένω οδηγίες σχετικά με το τι κάνω ( τα αντιγράφω και στα στέλνω?). Τελειώνοντας, τα λέμε από msn:hehehe:

Umi no Ossan → Hatake Kakashi
Γι'αυτο δν θα εχω την ιδια διαθεση μεχρι να το σιγουρεψουμε. Αλλα γιατι να μην το κανει ? Ηδη τοσες φορες με στεναχωρησε (ε ρε κλαμα αμα διξει τον Pein να παλευει πρωτη φορα). Το καλο που του θελω μπας κ με κρατησει ειναι να σαπισει ο Νaruto τον Pein στο ξυλο !!!! (κομματια να τον κανει κ να φτιαξει με αυτα ramen) Toσο πολυ τα εχω παρει !!!!