Community Status Updates

Seirios → Tsunade-sama
χαχαχαχα
πάντως όσοι ξέρω μου είπαν ότι έφιαξε...τελος πάντων...εσύ καλά είσαι? πως πάει το διάβασμα?

Seirios → Tsunade-sama
ti egine pali? apo oso kserw apo xtes to vradu pantos h vodafon efiakse...

Tsunade-sama → Zoro
ΟοΟ τι kawai pic της Robin - chwan!!!
Βέβαια μόλις δει το profile σου θα πρασινήσει από το κακό της!Τι χρώμα είναι αυτό που διάλεξες κ συ???Ούτε το site του Παναθηναικού (ΟΛΕ) δεν είναι τόσο πράσινο :P
Σε χάλαγε ένα ροζουλί, ένα κεραμυδί, ένα σοκολατί βρε αδερφέ?

red pyramid → Glastenen
[IMG]http://hohiho.files.wordpress.com/2008/08/akame.jpg[/IMG]
να δούμε τώρα πως θα μαζεύονται τα αίματα :P :P :P

miko-chin → sailock
nice plan!!!εγώ πάντως που διάβασα τον Aιώνιο Σύζυγο μου άρεσε πάρα πολύ!!!Το μόνο βιβλίο του που διάβασα και είπα οτι είναι βλακεία(ναι το έκανα) είναι το Χωριό Στεπαντζίκοβο.Πραγματικά φαινόταν λες και βαριόταν και ο ίδιος να το γράψει.Είναι μια πολύ κακή απομίμηση του στυλ του.Έχεις διαβάσει το Σπίτι των πεθαμένων?

sailock → miko-chin
προτεινο αντιμετωπιση σε στυλ de sade ... της εκοψε τη μακρυα της γλωσα με το ψαλιδι για τις κλωστες τις και υστερα περνωντας τη σακοραφα αρχισε να... etc etc . Οσο για το Ντοστογιεφσκι , πλακα μου κανεις ;;; Οποιοδηποτε εχει διαβασει το εγκλημα και τιμωρια γινεται φαν(εκτος βεβεαια εαν ειναι αντρας και διαβασει τον αιωνιο συζυγο ;) )

Loke → bleach2black
[URL="http://www.mangatraders.com"]Mangatraders[/URL] θελει register αλλα ειναι πολυ καλο site.

dennisuke → DevilMayCry
Ναι, σε καθηλώνει ώρες ώρες. Αυτό με τους Uchiha, ο καημένος ο Sasuke είναι βουτηγμένος στο κλάμα. Το ίδιο και ο Gaara από το αμμοχωριό. Με συγκινούν αυτά. :cry:
Αυτό που φαίνεται να κάνουν είναι μια συνεχής ψυχική-σωματική-πνευματική προπόνηση για να γίνουν δυνατότεροι και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που τους περιμένουν.
Βασικά, περιμένω πότε θα τελειώσει η σειρά για να την ξαναδώ από την αρχή, γιατί τα fillers διέκοπταν τη συνέχεια της υπόθεσης και τα on-going με κούραζαν. Πάντως είναι πολύ ωραίο και θα το ξαναδώ σίγουρα με περισσότερη προσοχή αυτή τη φορά.
Η όλη σύλληψη του έργου, με Konoha, Orochimaru, Nine-tailed demon fox, Sasuke και Kakashi, οι υπερφυσικές δυνάμεις που έχουν και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν αλλά κυρίως η θέληση που έχουν όλοι οι χαρακτήρες κάνουν ένα εκρηκτικό μίγμα... :) Είναι από τα καλύτερα anime που έγιναν ποτέ.

Broken_Chopsticks → bleach2black
Eimai apo to Nidri alla phgainw sxoleio leukada.(mousiko)

Azathoth
→
MitHuNa
tha me ksipnisi i mama gia na pao sxolio XD. se prolave =D
tulaxiston eftase to hatsune miku keychain ke to hatsune miku nendoroid figure :3
ureshii desune~~~

manuel → iristella
euxaristw polu..h voh8eia sou htan polutimh..kai na ksereis den to ekana epeithdes..

iristella → manuel
Tι ακριβώς πατάς? Αν πατάς σκετο το σποιλερ ταγκ θα δεις ότι σου εμφανίζεται η εξής ένδειξη [ spoiler][ /spoiler] όπου πρέπει να γράψεις ανάμεσα στα δύο σετ από αγκύλες για να μπει το spoiler tag.
Εναλλακτικά γράφεις αυτό που θέλεις το επιλέγεις με το ποντικι και μετά πατάς το spoiler button έτσι ώστε να έχεις την μορφή [ spoiler] naruto rocks [/ spoiler]. Πατάς submit και σου βγαίνει το spoiler button.
Εάν το πρόβλημα παραμένει πές μου ή καλύτερα στείλε Pm σε κάποιον admin για να κοιτάξουν τι συμβαίνει. Για λοιπές τεχνικές και άλλου είδους απορίες μπορείς να απευθυνθείς με pm και vm στα μέλη της anime.gr team Και όχι στο thread γιατί βγαίνει offtopic.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

laraska → iristella
αν δεν πρεπει να χαλαμε την μαγεια των , θα σου κανω την χαρη .