Community Status Updates
Zoro → ssj2sanji
Alo,όντως πέρασε λίγος καιρός.:P
Λοιπόν σχετικά με αυτό που με ρωτάς,αν το thread δεν είναι δικό σου,δηλαδή δεν το έφτιαξες εσύ,θα πρέπει να στείλεις ένα pm σε κάποιον mod ή admin και να του εξηγήσεις πως θες να το φτίαξει.
Αν πάλι είναι για κάποιο thread που [U]πρόκειται[/U] να φτιάξεις,αφού πατήσεις new topic πας (αν το έχεις [U]ήδη[/U] φτιάξει το thread πατάς edit στο αρχικό post ενώ)και κάνεις click [U]κάτω κάτω[/U] στο κουτάκι που λέει "Yes, post a poll with this thread",διαλέγεις πόσες επιλογές θες να έχει αυτό και,αφού φτίαξεις το thread σου με την παρουσίαση του θέματος και πατήσεις Submit,θα σε μεταφέρει αυτόματα σε ένα άλλο παράθυρο όπου θα μπορείς να φτίαξεις και το poll,με τις επιλογές του.
Μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουτάκι για να γίνει το poll public,[U]αν[/U] θες να φαίνετε τι επιλογή ψήφισε ο καθένας,όπως και το κουτάκι για να γίνει με multiple choices το poll,[U]αν[/U] θες ο κάθε χρήστης να έχει παραπάνω από μία ψήφο και τέλος,να βάλεις χρονικό περιθώριο στο οποίο το poll θα κλείσει,εφ όσον θες κάποια από αυτές τις επιλογές πάντα,αλλιώς άστες.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός,για ότι άλλη απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις και πάλι.;)
Feb 25 2009 10:18
yashamaru → UndeadXageL
ναι, μεθυσμενη μεθυσμενη αλλα..
σ'αρεσε. ;)
min milac.. Kakaka
Feb 25 2009 09:26
Leon → Nighteyes
Ε καλά, όχι και συμπτωματικά. Και οι 2 τους είναι απ το "brat pack":hahaha:. Όχι, το wisdom δεν το χω δει. Θα πρέπει να το τσεκάρω :riiight:
Feb 25 2009 07:17
Zauk-Lain-
→
Barret
Ρε Barret σημερα βρηκα κατι παλια βιντεο και ειμασταν σιγουρα μαζι στους Twisted Rune!:P
Feb 25 2009 03:27
The Tragic Prince → Shikamaru
Umineko no naku koro ni. δεν έχει βγει ακόμα σε anime μετα το καλοκαιρι το περιμενουμε
Feb 25 2009 02:52
Nighteyes → Leon
Καλά τo breakfast club και διάφορες άλλες νεανικές ταινίες της εποχής, έσκιζαν. Δεν θα τις έλεγες ποιοτικές, αλλά "μιλούσαν" στους νέους. Είχε βγει μια μεγάλη φουρνιά νέων ηθοποιών από τέτοιου είδους ταινίες και οι περισσότεροι έχουν γίνει ονόματα. Το μόνο μειονέκτημα τους σήμερα είναι η παλιά τεχνολογία που γυρίστηκαν και κυρίως η μόδα. Ώρες ώρες βλέπεις κάτι χτενίσματα και outfit.:hahaha:
Αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Εγώ βλέπω μέχρι και ταινίες του 40. Απλά σήμερα έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι τους ενδιαφέρει πιο πολύ η ταινία που θα δουν να είναι καινούργια και γρήγορη, και σνομπάρουν τα πιο παλιά χωρίς να τους δώσουν μιαν ευκαιρία. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που τα έχεις υπόψιν.
Αφού ανέφερες το breakfast club, δες αν δεν τα έχεις δει το Wisdom με τον Emilio Estevez και το Saint Elmo's fire.(Συμπτωματικά παίζει και στα δύο, όπως και η Demi Moore)
Feb 25 2009 01:40
hananaki → Barbara
γεια και sorry που αργησα τοσο να στειλω.Εχω σταματησω να μπαινω τωρα τελευταια λογω εξεταστικης.Μαλλον μετα απο βδομαδα θα χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα και θα εχω και λιγο χρονο.Ελπιζω να εισαι καλα.....
Feb 25 2009 00:56
Shikamaru → The Tragic Prince
μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι το avatar και η sig σου please!!!!!
Feb 24 2009 23:59
Shikamaru → MitHuNa
και οι δυο μας πολλα θελουμε γιατι δεν ειναι απο κανενα anime και γω οταν την ειχα δει κατευθειαν τσεκαρα να δω αν ειναι απο καμια σειρα αλλα τζιφος fanrt ειναι την τυχη μου και τα σπαει η εικονα!!!!!!!!:bahhh:
Feb 24 2009 23:55
Erisadesu → Kenny
άλλη φορά να μη βάζεις half naked girls.......
και ένα thread έχουμε και εμείς για τον φανγκερλισμό μας...μη το χαλας :P:P:P:P
Feb 24 2009 23:42
dragoness_crysta
plaka kaneis....den to iksera ayto......κοιτα εφοσον ακυρωθει η αλυσιδα δεν ειναι σαν να μην μπορω να εχω αλλες συμμετοχες???? απο αυτη την αποψη....κατα τα αλλα τι γινεται???? πως παει η σχολη???
Feb 24 2009 23:01
MitHuNa → Shikamaru
woaaah thaaanks thaaaanks thaaaanks! ama m peis k apo pio anime einai 8a s agapaw diplaaaa
Feb 24 2009 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed