Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Babba

man a little help!!!στο thread σας λες κατι για patch και επειδη εχω ακουσει αρκετες φορες αυτη την λεξη μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι!!! αν δε βαριεσαι!!!
Feb 25 2009 12:41
Photo

dennisuke → Skiarxon

Δεν μπορούσες να βάλεις το spoiler με καλύτερο τρόπο ώστε να το βλέπουν όλοι... :oo: Τώρα γύρω γύρω και κάνε ποστ να διαδοθεί... Ωραίο και το signature :D
Feb 25 2009 11:44
Photo

valadorn → Green Fury

Το Σαββατο νεαρε δρυιδη... το Σαββατο... ετοιμασου να ψησω και να ξεριζωσεις ανιδεους εχθρους!! Επισης τι εγινε με το Ναρουτο σε ποιο επεισοδιο είμαστε??
Feb 25 2009 11:22
Photo

Shikamaru → The Tragic Prince

να παρει ποιος περιμενει μεχρι το καλοκαιρι και φαινεται γ@μ@τ0 :bahhh: thanks for the help!!!:Blissfull:
Feb 25 2009 11:13
Photo

Zoro → endless_inspiration

[B]*Guts fangirl spotted* [/B] ...χαίρομαι,καιρό είχα να δω fan του αγαπημένου μου χαρακτήρα anime.:wooi2: (καλά όχι ότι ο Griffith με χαλάουα,αλλά δεν συγκρίνετε μαζί του,απλά;)) Cu @ the next chaper release λοιπόν,ελπίζω και οι 2 να έχουμε ακόμη την ίδια ηλικία με τώρα.:hahaha:
Feb 25 2009 11:10
Photo

dennisuke → DevilMayCry

Γεια
Feb 25 2009 11:05
Photo

Zoro → Ame Warashi

Την Perona κι εγώ την συμπάθησα,τον Absalom αρκετά επίσης,αλλά οι Hogback και Moria όντως δεν πολυπαλεύονταν,αν και είχαν τις καλές στιγμές τους. Γενικά μιλώντας,το Thriller Bark ήταν οκ σαν arc,απλώς δεν συνέχιζε την legacy του OP,που θέλει κάθε arc να είναι καλύτερο του προηγουμενού του,όπως είχε γίνει ως τώρα.:P Καλά όσο για το νέο arc το έχω πει κι εγώ,ήδη άρχησα να θυμάμαι το κλίμα των παλιών καλών ημερών στο τωρινό σημείο με τον Duval και μόνο,η συνέχεια μπορεί μονάχα να γίνει καλύτερη(πράγμα βέβαιο,μιας και κι εγώ έχω spoilerαριστεί αρκετά,σαν κάποιες).;) Τον ΒΒ ναι,να περιμένεις να δούμε πολλά απ αυτόν όπως είπες,που θα πάει,θα αναγκαστείς να τον συνηθίσεις.:hehe: (έστω,να δεχτούμε ότι δεν είναι έξυπνος,αλλά είναι πονηρός...deal?:P) Για τον ύπνο,τέλος,λόγω διαβάσματος φυσικά,τι,μπρίκια κολλάμε;:hahaha: (μην βλέπεις που είμαι συχνά στο site,καμία σχέση xD) Καλά ξεμπερδέματα και σε σενα με την εξεταστική σου λοιπόν,Ame-san,άντε να τελειώνουμε.:) Τα λέμε.:wooi2:
Feb 25 2009 11:03
Photo

Zoro → GkLoc

Marimo 4life,Hope You Liked It Long-Hana-Kun!!!:wooi2: Επιστροφή στις παλιές δόξες βλέπω κι εσύ,μου θύμισε εποχές ;_; keep it up.:thumbup:
Feb 25 2009 10:51
Photo

Zoro → iristella

[IMG]http://i286.photobucket.com/albums/ll90/SomeDumbBitch/Cats/catchrist.jpg[/IMG] Aαα άκου να σου πω,ακόμη κι εδώ με κυνηγάς εσύ;Aυτό λέγετε διαδυκτιακή παρενόχληση το ξέρεις;:burningbe3: Μπρός,ξούτ!Bρες άλλο θύμα,μην με αναγκάσεις να πάρω μέτρα.:twisted:
Feb 25 2009 10:47
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ja,όπως σου πα και irc,στην συγκεκριμένη περίπτωση του OP θεωρώ το anime κατά πολύ ανώτερο του manga και δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει. Εφοπλίζομαι με υπομονή και (προσπαθώ να) μένω μακρυά από spoilers.xD Καλή Συνέχεια επομένως,θα περιμένω ολικές εντυπώσεις συγκριτικά με κάποιο ανταγωνιστικό manga.:orly:
Feb 25 2009 10:30
Photo

Zoro → ssj2sanji

Alo,όντως πέρασε λίγος καιρός.:P Λοιπόν σχετικά με αυτό που με ρωτάς,αν το thread δεν είναι δικό σου,δηλαδή δεν το έφτιαξες εσύ,θα πρέπει να στείλεις ένα pm σε κάποιον mod ή admin και να του εξηγήσεις πως θες να το φτίαξει. Αν πάλι είναι για κάποιο thread που [U]πρόκειται[/U] να φτιάξεις,αφού πατήσεις new topic πας (αν το έχεις [U]ήδη[/U] φτιάξει το thread πατάς edit στο αρχικό post ενώ)και κάνεις click [U]κάτω κάτω[/U] στο κουτάκι που λέει "Yes, post a poll with this thread",διαλέγεις πόσες επιλογές θες να έχει αυτό και,αφού φτίαξεις το thread σου με την παρουσίαση του θέματος και πατήσεις Submit,θα σε μεταφέρει αυτόματα σε ένα άλλο παράθυρο όπου θα μπορείς να φτίαξεις και το poll,με τις επιλογές του. Μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουτάκι για να γίνει το poll public,[U]αν[/U] θες να φαίνετε τι επιλογή ψήφισε ο καθένας,όπως και το κουτάκι για να γίνει με multiple choices το poll,[U]αν[/U] θες ο κάθε χρήστης να έχει παραπάνω από μία ψήφο και τέλος,να βάλεις χρονικό περιθώριο στο οποίο το poll θα κλείσει,εφ όσον θες κάποια από αυτές τις επιλογές πάντα,αλλιώς άστες. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός,για ότι άλλη απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις και πάλι.;)
Feb 25 2009 10:18
Photo

LucyBR → SeiMei

o Micky ειναι θεος XDDD
Feb 25 2009 10:12
Photo

yashamaru → UndeadXageL

ναι, μεθυσμενη μεθυσμενη αλλα.. σ'αρεσε. ;) min milac.. Kakaka
Feb 25 2009 09:26
Photo

Leon → Nighteyes

Ε καλά, όχι και συμπτωματικά. Και οι 2 τους είναι απ το "brat pack":hahaha:. Όχι, το wisdom δεν το χω δει. Θα πρέπει να το τσεκάρω :riiight:
Feb 25 2009 07:17
Photo

Zauk-Lain- → Barret

Ρε Barret σημερα βρηκα κατι παλια βιντεο και ειμασταν σιγουρα μαζι στους Twisted Rune!:P
Feb 25 2009 03:27