Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → Shikamaru

Umineko no naku koro ni. δεν έχει βγει ακόμα σε anime μετα το καλοκαιρι το περιμενουμε
Feb 25 2009 02:52
Photo

Nighteyes → Leon

Καλά τo breakfast club και διάφορες άλλες νεανικές ταινίες της εποχής, έσκιζαν. Δεν θα τις έλεγες ποιοτικές, αλλά "μιλούσαν" στους νέους. Είχε βγει μια μεγάλη φουρνιά νέων ηθοποιών από τέτοιου είδους ταινίες και οι περισσότεροι έχουν γίνει ονόματα. Το μόνο μειονέκτημα τους σήμερα είναι η παλιά τεχνολογία που γυρίστηκαν και κυρίως η μόδα. Ώρες ώρες βλέπεις κάτι χτενίσματα και outfit.:hahaha: Αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Εγώ βλέπω μέχρι και ταινίες του 40. Απλά σήμερα έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι τους ενδιαφέρει πιο πολύ η ταινία που θα δουν να είναι καινούργια και γρήγορη, και σνομπάρουν τα πιο παλιά χωρίς να τους δώσουν μιαν ευκαιρία. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που τα έχεις υπόψιν. Αφού ανέφερες το breakfast club, δες αν δεν τα έχεις δει το Wisdom με τον Emilio Estevez και το Saint Elmo's fire.(Συμπτωματικά παίζει και στα δύο, όπως και η Demi Moore)
Feb 25 2009 01:40
Photo

hananaki → Barbara

γεια και sorry που αργησα τοσο να στειλω.Εχω σταματησω να μπαινω τωρα τελευταια λογω εξεταστικης.Μαλλον μετα απο βδομαδα θα χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα και θα εχω και λιγο χρονο.Ελπιζω να εισαι καλα.....
Feb 25 2009 00:56
Photo

Shikamaru → The Tragic Prince

μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι το avatar και η sig σου please!!!!!
Feb 24 2009 23:59
Photo

Shikamaru → MitHuNa

και οι δυο μας πολλα θελουμε γιατι δεν ειναι απο κανενα anime και γω οταν την ειχα δει κατευθειαν τσεκαρα να δω αν ειναι απο καμια σειρα αλλα τζιφος fanrt ειναι την τυχη μου και τα σπαει η εικονα!!!!!!!!:bahhh:
Feb 24 2009 23:55
Photo

Erisadesu → Kenny

άλλη φορά να μη βάζεις half naked girls....... και ένα thread έχουμε και εμείς για τον φανγκερλισμό μας...μη το χαλας :P:P:P:P
Feb 24 2009 23:42
Photo

Azathoth → MitHuNa

:D thelo na kimitho TORA! ke na ksipniso methavrio O_O
Feb 24 2009 23:11
Photo

dragoness_crysta

plaka kaneis....den to iksera ayto......κοιτα εφοσον ακυρωθει η αλυσιδα δεν ειναι σαν να μην μπορω να εχω αλλες συμμετοχες???? απο αυτη την αποψη....κατα τα αλλα τι γινεται???? πως παει η σχολη???
Feb 24 2009 23:01
Photo

MitHuNa → Shikamaru

woaaah thaaanks thaaaanks thaaaanks! ama m peis k apo pio anime einai 8a s agapaw diplaaaa
Feb 24 2009 22:49
Photo

MitHuNa → Azathoth

nai uparxoun alla panta 8es auto p den exeis 8ELW 8ELW 8ELWWW
Feb 24 2009 22:46
Photo

Adventurer → dragoness_crysta

Γιατι θελεις να βγεις απο τις αλυσιδες στις οποιες εισαι εγγεγραμμενη; :oo: Επ'ευκαιριας οταν απαντας σε ενα vm, απαντα στο προφιλ του αλλου (αν σε βοηθαει πατα View Conversation και ποσταρε στο παραθυρακι εκει) αλλιως ο αλλος δε θα ξερει οτι του εχεις απαντησει. Εγω πχ τωρα βλεπω οτι ειχες απαντησει στο μηνυμα που σου εστειλα τον Ιουλιο!
Feb 24 2009 22:45
Photo

Loke → Hellraider

φτασαν να σαι καλα! ty
Feb 24 2009 22:34
Photo

Kenny → Erisadesu

Πολύ αστείο ΔΕΝ, Λίζα.
Feb 24 2009 22:25
Photo

SirJim

Λοιπόν guys, έφτασε η ώρα να την κάνω και γω.... Ίσως επιστρέψω κάποια στιγμή.. Ίσως όχι... Anyway, :byejg9:
Feb 24 2009 22:21
Photo

papadevil → Shikamaru

εε τωρα αμα σου πω εχεις χασει ολο το επ πρεπει να το δεις μπροστα στα αλλα ειναι epic...
Feb 24 2009 21:58