Community Status Updates

The Tragic Prince → Shikamaru
Umineko no naku koro ni. δεν έχει βγει ακόμα σε anime μετα το καλοκαιρι το περιμενουμε

Nighteyes → Leon
Καλά τo breakfast club και διάφορες άλλες νεανικές ταινίες της εποχής, έσκιζαν. Δεν θα τις έλεγες ποιοτικές, αλλά "μιλούσαν" στους νέους. Είχε βγει μια μεγάλη φουρνιά νέων ηθοποιών από τέτοιου είδους ταινίες και οι περισσότεροι έχουν γίνει ονόματα. Το μόνο μειονέκτημα τους σήμερα είναι η παλιά τεχνολογία που γυρίστηκαν και κυρίως η μόδα. Ώρες ώρες βλέπεις κάτι χτενίσματα και outfit.:hahaha:
Αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Εγώ βλέπω μέχρι και ταινίες του 40. Απλά σήμερα έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι τους ενδιαφέρει πιο πολύ η ταινία που θα δουν να είναι καινούργια και γρήγορη, και σνομπάρουν τα πιο παλιά χωρίς να τους δώσουν μιαν ευκαιρία. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που τα έχεις υπόψιν.
Αφού ανέφερες το breakfast club, δες αν δεν τα έχεις δει το Wisdom με τον Emilio Estevez και το Saint Elmo's fire.(Συμπτωματικά παίζει και στα δύο, όπως και η Demi Moore)

hananaki → Barbara
γεια και sorry που αργησα τοσο να στειλω.Εχω σταματησω να μπαινω τωρα τελευταια λογω εξεταστικης.Μαλλον μετα απο βδομαδα θα χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα και θα εχω και λιγο χρονο.Ελπιζω να εισαι καλα.....

Shikamaru → The Tragic Prince
μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι το avatar και η sig σου please!!!!!

Shikamaru → MitHuNa
και οι δυο μας πολλα θελουμε γιατι δεν ειναι απο κανενα anime και γω οταν την ειχα δει κατευθειαν τσεκαρα να δω αν ειναι απο καμια σειρα αλλα τζιφος fanrt ειναι την τυχη μου και τα σπαει η εικονα!!!!!!!!:bahhh:

Erisadesu → Kenny
άλλη φορά να μη βάζεις half naked girls.......
και ένα thread έχουμε και εμείς για τον φανγκερλισμό μας...μη το χαλας :P:P:P:P

dragoness_crysta
plaka kaneis....den to iksera ayto......κοιτα εφοσον ακυρωθει η αλυσιδα δεν ειναι σαν να μην μπορω να εχω αλλες συμμετοχες???? απο αυτη την αποψη....κατα τα αλλα τι γινεται???? πως παει η σχολη???

MitHuNa → Shikamaru
woaaah thaaanks thaaaanks thaaaanks! ama m peis k apo pio anime einai 8a s agapaw diplaaaa

Adventurer → dragoness_crysta
Γιατι θελεις να βγεις απο τις αλυσιδες στις οποιες εισαι εγγεγραμμενη; :oo:
Επ'ευκαιριας οταν απαντας σε ενα vm, απαντα στο προφιλ του αλλου (αν σε βοηθαει πατα View Conversation και ποσταρε στο παραθυρακι εκει) αλλιως ο αλλος δε θα ξερει οτι του εχεις απαντησει. Εγω πχ τωρα βλεπω οτι ειχες απαντησει στο μηνυμα που σου εστειλα τον Ιουλιο!

SirJim
Λοιπόν guys, έφτασε η ώρα να την κάνω και γω.... Ίσως επιστρέψω κάποια στιγμή.. Ίσως όχι...
Anyway, :byejg9:

papadevil → Shikamaru
εε τωρα αμα σου πω εχεις χασει ολο το επ πρεπει να το δεις μπροστα στα αλλα ειναι epic...