Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaSutera

Κανόνες που [B]εσύ[/B] δεν έχεις διαβάσει για να ακριβολογούμε. Οι περισσότεροι όταν γράφονται κάπου διαβάζουν τους κανόνες για να δούν τι επιτρέπεται και τι όχι σε μία κοινότητα. Πραγματικά δεν είναι δικαιολογία αυτό που μου γραφεις. Το ότι η απόφαση αυτή πρωτολήφθηκε με βάση την "λαϊκή βούληση" δεν το ανέφερα για να δώσω την ψευδαίσθηση ότι είναι θέμα υπο συζήτηση κάθε φορά που γράφεται ένα καινούριο μέλος. Ο κανόνας όχι greeklish είναι πάγια θέση της ομάδας και δεν πρόκειται να αλλάξει. Το ανέφερα καθαρά και μόνο για να σου αποδείξω ότι ήταν κάτι που πρωτοαποφασίστηκε από κοινού και έχει περισσότερους οπαδούς από ότι ενδεχομένως πιστεύεις. [U]Αναφαίρετα[/U] δικαιώματα σε online κοινότητες είναι αυτά τα οποία θεσπίζουν οι κανονισμοί τους και μόνο αυτά. Όπως όταν θα πας στο σπίτι κάποιου θα εναρμονιστέις με τους κανόνες του οικοδεσπότη ως ένδειξη στοιχειώδους ευγένειας έτσι και εδώ. Σου εξήγησα επανηλειμμένα τους λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε τα greeklish. Είτε τους δέχεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τη δεδομένη κατάσταση. Τέλος όσον αφορά "το δεν προσβάλλω τίποτα" μέρος, είναι και αυτό κάτι υπό συζήτηση. Οι χαρακτηρισμοί και ο επιθετικός τόνος προς μέλη της ομάδας (βλέπω τα vms με την Teachan atm) δεν είναι συμβατά με την αντίληψή μας περί ευγένειας στην καλύτερη, και με τους κανόνες περί μη προσβλητικής συμπεριφοράς στην χειρότερη. Ακόμη και αν είχες καποιο βάσιμο παράπονο σίγουρα δεν είναι αυτός ο κατάλληλος τρόπος για να το διατυπώσεις.
Mar 09 2012 01:20
Photo

Kenny → Kalamaris

Ψιτ, καλλιτέχνη... άλλαξε χρώμα στα γράμματα της υπογραφής, γιατί δεν διαβάζονται.
Mar 09 2012 01:17
Photo

Dorothy → Kai

:hero: Με το χαμόγελο στα χείλη... Πάνε οι Gold Saints μας μπροστάααα... Και γίναν οι Specters ρεζίλι... Γιατί η καρδιά τους δε βαστάαααααα παραπαπαμβουπαπαμ!
Mar 09 2012 01:01
Photo

alpin → Kain

gia auto den mou eleges? [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f313/moonswing/mggcd.png[/IMG] To eblepa otan hmoun mikros 8-9 xronwn
Mar 09 2012 00:57
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Έχω απογοητευτεί από τον εαυτό μου τελευταία, όσο πάω τόσο πιο εύκολα συγκινούμε. Δεν αντιλέω, όντως τα έκανε όλα. Κάτι αντίστοιχο ήταν και στον Kardia. Λυπηθηκα μεν αλλά έζησε όπως ήθελε τη σύντομη ζωή του, που θα ήταν σύντομη ούτως η άλλως. Γενικότερα στο Saint Seiya όλοι πεθαίνουν με μια αίσθηση ικανοποίησης. Και το παλιό κάπως έτσι πέθανε όσοι πέφτανε, με ένα χαμόγελο στα χείλη :hahaha:
Mar 09 2012 00:42
Photo

Dorothy → Kai

3 φορές κλάμα?! Τόσο πολύ? Καημένο κι εσύ τι πρέπει να τράβηξες. Πάντως οκ, ο Manigoldo ειδικά λύσσαξε, δεν έχω παράπονο. ΟΛΑ τα έκανε πριν πεθάνει. Και αφού.
Mar 09 2012 00:35
Photo

Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster

[QUOTE]Σε προτείνω για έξτρα μέλος του review staff κατ' εξαίρεσιν. Το χεις.[/QUOTE] Νομίζω ότι το παραπάνω που έγραψε ο Lord Leon είναι απόλυτη αλήθεια. Πραγματικά θα χαιρόμουν αν έμπαινες στο team γιατί έχεις το λέγειν.
Mar 09 2012 00:32
Photo

Sutera → Vaizard

ke ego prepei na grafo logo tis sxolis mou,gia auto ta exo sixathei xDD
Mar 09 2012 00:25
Photo

acid black cherry → Fandom

ο namida τελικα δεν μου εχει απαντησει αλλα πες αν ειναι στον δημητρη οκ?
Mar 09 2012 00:21
Photo

SuteraTea-chan

yo και σε σένα όπως όλοι μας δεν διαβάζουν τους κανόνες,δεν τους διάβασα και εγώ.αλλα και να τους διάβαζα,δεν είναι θέμα δικαιολογίας,εφόσον δεν βλάπτω κανέναν με το πως γράφω.Είναι απλά ένας ηλίθιος κανόνας που τον αποφάσισαν άλλοι(μέσο δημοψηφίσματος)και εγώ απλά πρέπει να τον ακόλουθο...Όσο για σένα,πιστεύω ότι τουλάχιστον σαν mod θα έπρεπε να φέρεσαι καλύτερα στα members σου,αν θέλεις να τα πάνε όλοι καλά...μην νομίζεις ότι επειδή είσαι mod,είσαι god.Ένα site είναι(για διασκέδαση,χωρίς ουσιαστικό σκοπό) οποτε ήρεμα... Και εφόσον βλέπεις ότι γράφω με ελληνικά πιστεύω ότι το θέμα θα πρέπει να λήξει εδώ,χωρίς περαιτέρω προστριβές.
Mar 09 2012 00:16
Photo

Kai → Dorothy

[QUOTE]You're gonna die in seven chapters.[/QUOTE] Γέλασα! :hahaha: Ακριβώς αυτό πάντως. Δεν ξέρω αν έφταιγε που ο Shion και ο Dohko δεν ήταν δικοί της χαρακτήρες αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους δεν κάνανε και πολλά. Είχανε όμως καλή εξέλιξη αν κρίνουμε από το γεγονός ότι περισσότερο τους συμπάθησα λόγω του Lost Canvas παρά λόγω του original. Βασικά στο original ο Dohko είναι νορμάλ αν και όχι τίποτα ιδιαίτερος αλλά ο Shion imo ήταν ελεεινός. Στο LC τουλάχιστον είχε την ιστορία του και τη σχέση με τον δάσκαλό του. :nande: Τα χάναμε τα παλικάρια 1-1. Στους περισσότερους συγκινήθηκα αλλά μόνο στον Manigoldo τρεις φορές κλάμα έριξα. 1 στο manga, μία στο anime και μια στο rewatch με τη Vagge. Τώρα να μην γράφω για έναν-έναν τι και πως. Όλοι τους είχαν πολύ καλές στιγμές.
Mar 09 2012 00:06
Photo

Vaizard → Sutera

Καταλαβαίνω ότι σε βολεύει ρε παιδί μου και μένα με βολεύει αλλα λόγο σχολης και του forum γράφω ελληνικά μονος αλλα και μέσω του μετατροπέα.Εντάξει δεν είναι τόσο κόπος μη χαλιέσαι κάνω την δουλειά σου και τελειωσε ;)
Mar 09 2012 00:05
Photo

Sutera → Vaizard

kano douleia...anagastiki ke mpelalidiki xDD anyway checkare mia ta msg su..
Mar 09 2012 00:00
Photo

Suterairistella

κανόνες που κανεις δεν έχει διαβάσει,για να λέμε την αλήθεια... ωστόσο είναι αυθαίρετο δικαίωμα μου να γράφω όπως θέλω,αφού εφόσον είχε γίνει δημοψήφισμα εγώ δεν είχα ψηφίσει proton και δεύτερον δεν είναι έγκλημα.δεν πειράζω κανέναν,ούτε προσβάλω tipota.en ολίγοις αυτός ο κανόνας είναι άχρηστος.ποσο μάλλον μερικοί μερικοί που το παίζουν ντέντες...
Mar 08 2012 23:58
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Εμένα δε μου άρεσε πολυ το source thing, επειδή κάθε ένα νομίζω τα παίρνεις μόνο μία φορά κατέληξα να κρατάω τα περισσότερα και στο τέλος μου περίσεψαν μερικά, που αν τα είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα θα μου είχαν κάνει τη ζωή ευκολότερη. [SIZE=1]Γενικά στη διαχείριση consumable items στα jrpg είμαι απαίσιος. Τα κρατάω πάντα όλλα για το τέλος, και μένουν αχρησιμοποίητα...[/SIZE] Πάντα εξερευνούσα όλλο τον όροφο πριν πάω στον επόμενο για να είμαι ok με τα lvl, και επιπλέον είχα και ένα κόλλημα με τον ολοκληρωμένο χάρτη χωρίς καθόλου κενά (που σε μερικές στιγμές το πλήρωσα but whatever). Περιμένω και κάνα post στο SMT thread μόλις προχωρήσεις, κρίμα να μένει νεκρό :(
Mar 08 2012 23:28