Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Kenny

And you were so fucking right.Θυμαμαι ενω στην αρχη ηθελα να πιασω τη γιοκο και να τη κανω σουβλακι μεχρι το τελος ειχα βγαλει καρδουλες. Αλλα την αλλη την μαλ*κισμενη τη φιλη της δεν σταματησα ποτε να τη μισω.Καλα που πηρε ποδι απο νωρις....
Mar 09 2012 16:25
Photo

Keito → Maya-chan

Να σε ρωτήσω., θα μπορούσες να μου πείς από πού μπορώ να κατεβάσω τα Higurashi Visual Novels? Γιατί ρώτησα τον Kalamaris και μου είπε πως εσύ του τα κατέβασες, οπώτε σκέφτηκα άν θα μπρορούσες να μου δώσεις το link.
Mar 09 2012 16:04
Photo

Kenny → Kalamaris

Much better. Ωραίο και το background. BTW, εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν την πολυπάλευες στα πρώτα επεισόδια του Twelve Kingdoms κι εγώ σου είπα συνέχισέ το, απογειώνεται σε λίγο; :hihi2:
Mar 09 2012 15:47
Photo

veg3ta → Zouhan

Φιλε θελω να δω κι αλλες ταινιες του Makoto Shinkai... να τις προτεινω για προβολη? Δε θα τις ψηφισει κανεις :P
Mar 09 2012 15:44
Photo

Trivia Spitting Monster → Kamen Tantei Zura

Τώρα με κάνετε και ντρέπομαι...! Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μπω στη reviewers team, πάντως! Αν θέλετε, σκεφτείτε το, και βλέπουμε!
Mar 09 2012 15:44
Photo

Trivia Spitting Monster → iristella

Oh, God, yes!:if:
Mar 09 2012 15:38
Photo

Trivia Spitting Monster → redqueen

Σ' το εγγυώμαι, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας! Κοίτα, το Νο 6 θέλει να είναι πάρα πολλά πράγματα μαζί, και τελικά δεν τα καταφέρνει πουθενά. Επιστημονική φαντασία για ένα δυστοπικό μέλλον; Έχει γίνει χιλιάδες φορές, και σίγουρα καλύτερα, μα πάλι θα μπορούσαν να βγάλουν μια καλογραμμένη ιστορία από κει μέσα. Αλλά τίποτα! Το μόνο που μας λένε είναι τα κλασικά και γνωστά: οι ιδρυτές είχαν αρχικά καλές προθέσεις, μα βρήκαν το Ένα Δαχτυλίδι και ζουρλάθηκαν από τη δύναμη και τη δίψα για εξουσία, οι κάτοικοι είναι καλοκάγαθοι κατά βάθος, μόνο αγνοούν όλα όσα συμβαίνουν και είναι αθώα θύματα, οι κρατικοί υπάλληλοι είναι σκληροτράχηλοι γιατί έτσι, μια ομάδα ατόμων ζει έξω απ' την πόλη σε χειρότερες συνθήκες... Επιπλέον, τίποτα απ' τα παραπάνω δεν εμβαθύνεται, είναι μόνο στο φόντο... γιατί έτσι. Επαναλήψεις, διάλογοι που λένε τα ίδια και τα ίδια... Και ό,τι προσπάθεια κάνει η σειρά να αναπτύξει τον κόσμο της πέφτει στο κενό. Να δεχτώ τον δημοσιογράφο που έγινε προαγωγός ή τον ξενοδόχο που μεγάλωσε με τα σκυλιά, αλλά η ομιλία της Safu είναι προσπάθεια να μας δείξεις πώς μιλάνε οι άνθρωποι της Νο 6 ή η Safu είναι ηλίθια; Γιατί κανένας δεν μιλάει σαν κι αυτήν; Πόσο διαφέρουν οι άνθρωποι της Νο 6 απ' αυτούς που ζουν έξω; Μας λένε πράγματα που δεν βλέπουμε καθόλου, και περιμένουν να τα πιστέψουμε. Ιστορία ενηλικίωσης αγοριού που έρχεται αντιμέτωπο με τη σαπίλα του συστήματος που τον γέννησε; Όχι ιδιαίτερα. Πρώτον, το ίδιο το "σύστημα" δεν μας αναλύεται, άρα δεν γίνεται πιστευτό. (όπως έλεγα στην προηγούμενη παράγραφο) Το ίδιο το αγοράκι, επίσης, απλούστατα, είναι ζαβό. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί φέρεται όπως φέρεται, πώς δικαιολογούνται οι αντιδράσεις του, δεν αναπτύσσεται αλλά είναι λες και όλη η ιστορία αναπτύσσεται γύρω του για να τον βολεύει, η όποια ανάπτυξη είναι προβλεπόμενη... Επισήμως, δεν έχουμε πρωταγωνιστή. Δεν έχουμε ούτε δευτερεύον cast, επίσης. Όλοι είναι καρικατούρες, ακόμα κι όταν είναι ενδιαφέροντες (όπως ο προαναφερθείς ξενοδόχος -όσο αηδιαστικός κι αν είναι!). Ο δε Nezumi ναι μεν είναι πραγματικά να τον αρπάξεις και να τον κρατήσεις αιχμάλωτο στο σπίτι σου, αλλά άπαξ και αρχίσει να μιλάει, θα το σκυλομετανιώσεις. Τι frienies speeches θα αρχίσει, τι με τι μιζέρια του με την Νο 6 θα σε πρήξει, ο τύπος είναι πιο μονοκόμματος κι από σανίδα που μόλις βγήκε απ΄το εργοστάσιο της ΝΕΟSET. Οι γυναίκες του cast είναι η προσωποποίηση της μιζέριας σε γυναικείο ρόλο, και όλοι οι υπόλοιποι είναι ξεπατικωτούρα απ' το "Εγχειρίδιο του Καλού Δυστοπικού Sci Fi". Πιασ' τ' αβγό και κούρευ' το, δηλαδή. Αλλά το κυριότερο πρόβλημα της σειράς είναι οι τελείως αψυχολόγητες αποφάσεις της παραγωγής. Γεγονότα συμβαίνουν... γιατί έτσι, η shounen ai (ή μήπως είναι yaoi; Δεν είμαι εξπέρ να ξέρω τη διαφορά, με συγχωρείς!) πλευρά της ιστορίας είναι φαιδρή, το animation είναι ανεξήγητα κακό σε ορισμένες σκηνές, η ιστορία σταματάει για επεισόδια ολόκληρα, τα λογοτεχνικά αποσπάσματα πάρα πολύ θα ήθελαν να είναι έξυπνα... Το μοναδικό πράγμα που σώζεται είναι η μουσική (που ώρες-ώρες θυμίζει Philip Glass και άλλες δευτεράντζα επιστημονική φαντασία του '70!), ορισμένα designs (που έχουν υπάρξει και καλύτερα) και μερικές σκηνές που από μόνες τους φτιάχνουν επεισόδια, αν αγνοήσει κανείς τα υπόλοιπα τριγύρω. Αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις! Δοκίμασε να δεις μερικά επεισόδια απ' την αρχή και μερικά απ' το τέλος και δες πώς σου φαίνεται. Να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω με πάρτυ του. Του έχω βάλει 5/10 στο myanimelist, αλλά πιθανότατα θα το κατεβάσω κι άλλο. Μέχρι που θα πάει, ούτε εγώ δεν ξέρω!
Mar 09 2012 15:37
Photo

mono → plotolp

Πρέπει! ~spreading the penguin love~ XD
Mar 09 2012 15:15
Photo

plotolp → mono

Οκ σε ευχαριστώ!:) Είναι πολύ ωραίο σετάκι! (πρέπει να κάτσω και εγώ να δω κάποια στιγμή το mawaru penguindrum γιατί όλο το αναφέρουν και δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται:P )
Mar 09 2012 15:13
Photo

redqueen → John Crabs

για το μοναδικο θα συμφωνησω...!!!!
Mar 09 2012 15:07
Photo

mono → plotolp

Χαίρομαι :blush2: Είναι fanarts από το mawaru penguindrum ~ συγκεκριμένα η Himari~ και τα βρήκα στο zerochan. H εικόνα του avatar είναι κροπαρισμένη από μεγαλύτερη εικόνα χωρίς περαιτέρω επεξεργασία ενώ στην εικόνα της sig καθάρισα κάποια ιαπωνικά γράμματα που είχε στο κενό και έβαλα τους στίχους από ένα τραγούδι που μου άρεσε και σκέφτηκα ότι ταιριάζει με την ατμόσφαιρα.
Mar 09 2012 14:58
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Με το πληρώνω εννοώ ότι με έβαζε σε τεράστιο κόπο να επανέλθω στο αρχικό σημείο. Να φανταστείς σε ένα dungeon στο 2ο sector έπεσα σε μια trap door που μόλις είχα βγει για να εξερευνήσω ένα μικρό δοματιάκι που δεν είχε και τίποτα, και μου πήρε κάτι λιγότερο από μία ώρα να επιστρέψω στο σωστό δρόμο που ήμουν. Τότε έπαιζα και χωρίς τους χάρτες/walkthroughts, προς το τέλος άρχιζα να τους χρησιμοποιώ που μερικές περιοχές γινόντουσαν απάλευτες εντελώς :)
Mar 09 2012 14:52
Photo

plotolp → mono

Μου αρέσουν πολύ τα avatar&sig σου!:blingeye2: Τα έφτιαξες μόνη σου? Είναι από κάποιο anime η τυχαία funart?
Mar 09 2012 14:51
Photo

Osama Bin Laden → acid black cherry

μέσα. Οποιαδήποτε ώρα με βολεύει.
Mar 09 2012 14:29
Photo

redqueen → John Crabs

για το μοναδικο θα συμφωνησω...!!!!
Mar 09 2012 14:11