Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dorothy → Kai

Άστα να πάνε ήτανε το σημείο, φοβερή σκηνή. :nanteee: Πάντως δεν ξέρω πως το κατάφερα, αλλά μόνο ο Shion και ο Dohko με άφησαν αδιάφορη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά οκ, μετά την πίκρα που έφαγα με τον Manigoldo, και μετά καπάκι Kardia/Degel, το πήρα απόφαση εντελώς. Ούτε το The Ring να ήτανε. You're gonna die in seven chapters. :frozen:
Mar 08 2012 23:23
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ευχαριστώ για το link και την συμβουλή. Όντως το σύστημα negotiations και fusion είναι πολύ προσεγμένo. Μου αρέσει επίσης πολύ το source που παίρνεις όταν ανεβάσεις αρκετά level έναν demon. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τις μάχες μιας και έχω ανεβάσει αρκετά το level του MC. Καλή είναι η δυσκολία και αυτό είναι ευχάριστο. Δοκίμασα για πλάκα να προχωρήσω αρκετά χωρίς να ανέβω level και με τακτοποίησαν καταλήλως.
Mar 08 2012 23:16
Photo

Kai → Dorothy

Σφαγή δεν λες τίποτα. Και τους δύο που άφησε μην νομίζεις ότι τους άφησε από την καλή της την καρδιά, είναι χαρακτήρες του original που έπρεπε να μείνουν αναγκαστικά. Από τα αγαπημένα μου κομμάτια, έτσι; Το κλίμα, η μάχη και ένα shipping που τελείωσε όπως τελείωσε αλλά μου άρεσε πολύ! Κι εμένα είχαν κοντέψει να με πάρουν τα ζουμιά. Violate :nanteee:
Mar 08 2012 23:15
Photo

Dorothy → Kai

Πολύ καλό το κλείσιμο, το χάρηκα. Αλλά οκ, σφαγή. Δεν άφησε κανέναν όρθιο. Πάντως με τον Αιακό και τη Violate κοντέψανε να με πάρουν τα ζουμιά. :C
Mar 08 2012 23:05
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Ωραίος! Ναι nocturne και SJ είναι λιγάκι κάπως ταυτόχρονα, με το p2 όμως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και με το SJ από το 5ο sector και μετά θα αρχίσεις να ζορίζεσαι. Όχι ότι πριν είναι περίπατος, έχει καλή δυσκολία στην αρχή, απλά όχι στο σημείο που θα τρως απανωτά game overs και θα πρέπει να φιάξεις την ομάδα σου από το 0, που μου συνέβηκε αρκετά από το 5o sector και μετά. Συμβουλή, κάνε άπειρα negotiations και όσο πιο πολλά fusions μπορείς, είναι άνετα το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Εγώ χρησιμοποιούσα αυτό το site κατά τη διάρκεια του για side quests κλπ, βρίσκεις και τον fusion calculator αμέσως στη google [URL="http://smtsj.wikidot.com/"]Shin Megami Tensei Strange Journey Info - SMT Strange Journey[/URL]
Mar 08 2012 22:54
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Βρήκα τι έφταιγε με τον emulator για το ps2 τελικά. Ήθελε να αλλάξω το interlacing πατώντας F5(πραγματικά δεν περίμενα να ήταν τόσο απλό). Υπέροχο φαίνεται το Nocturne απο λίγο που είδα. Μάλλον θα το αφήσω για μετά όμως, για να τερματήσω πρώτα Persona 2 και Strange Journey που ξεκίνησα. Δεν νομίζω να είναι εφικτό να παίζω ταυτόχρονα τρία SMT games.
Mar 08 2012 22:32
Photo

Kai → Dorothy

^-^ Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Πώς σου φάνηκε το κλείσιμο του manga; Τους ξέκανε σχεδόν όλους βέβαια... XD
Mar 08 2012 22:27
Photo

Tea-chanSutera

Βρε καλησπέρα! Επειδή είδα τί χαμός έγινε με το όλο greeklish θέμα, μια ερώτηση: είδες ή όχι τους κανόνες πριν πατήσεις αποδοχή; Αν ναι, τότε δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Αν όχι (που πολλοί το κάνουν), σου έγινε παρατήρηση και από απλά μέλη και από mods και μια χαρά συνέχισες να γράφεις με greeκlish, τα οποία αλλάξαμε ένα άλλο μέλος της ομάδας και εγώ. Εάν δεις κάτω στα post σου, φαίνεται το "edited", αν θες να τσεκάρεις ποιός έκανε τί. Κατά τα άλλα, συνεχίζεις να ποστάρεις κανονικά εδώ. Είσαι υποχρεωμένη όμως να ακολουθείς τους κανόνες τους οποίους τους βρίσκεις [B][URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-site.html"]εδώ[/URL][/B], for future reference.
Mar 08 2012 22:26
Photo

John Crabs → redqueen

Τωρα κατεβασω και το secondo passo και τελειωνω και με αυτο το ανιμε. Παντως ενα ειναι σιγουρο, οτι αυτο το ανιμε ειναι μοναδικο στο ειδος του.
Mar 08 2012 22:17
Photo

Dorothy → Kai

ΤΕΛΟΣ. Ήταν εξαίρετο. :blingeye2:
Mar 08 2012 22:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

OK! Ha ha, εγώ παραδόξως θα μαι εκεί νωρίτερα αν πάμε εκεί. Αλλιώς θα έρθω πιο μετά!
Mar 08 2012 21:45
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

telika emeiw eftamish ayrio kamara kai meta pame dada, ela opote 8es...
Mar 08 2012 21:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Χα χα, να κι ένας ανυπολόγιστος παράγοντας!
Mar 08 2012 21:39
Photo

Fandom → acid black cherry

Αποφασίστηκε τίποτα τελικά για την Κυριακή ?
Mar 08 2012 21:02
Photo

Aχιλλέας GearSecond → metalmusicmaniac

Α κατάλαβα,το dream tichu team που μου είπε και η Ντίνα ;)
Mar 08 2012 20:25