Community Status Updates
redqueen → Trivia Spitting Monster
ε ρε εχουμε να ριξουμε κατι γελια στο Kakera !!! θα γελαν μεχρι και οι πετρες ...θα το καψουμε !!!!!
ΥΓ καλα το νο6 τοσο χαλια ειναι ??ακομα δν το ειδα...
Mar 09 2012 14:06
redqueen → Harukaze
Omg that one hell of an avatar picture:lovulovu:....απλα respect...ΘΕΑ!!
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ
Mar 09 2012 13:58
acid black cherry → Osama Bin Laden
τελικα μαλλον θα παμε την κυριακη το απογευμα
πως το βλεπεις?
Mar 09 2012 12:18
Tea-chan
→
Sutera
Θα απαντούσα, αλλά βλέπω ότι η Iristella με κάλυψε στα περισσότερα. Ειδικά στη παρομοίωση του forum με το ξένο σπίτι. Αλλά έχω κάποια σχόλια:
[QUOTE]Είναι απλά ένας ηλίθιος κανόνας που τον αποφάσισαν άλλοι(μέσο δημοψηφίσματος)και εγώ απλά πρέπει να τον ακόλουθο...[/QUOTE]Εάν βρίσκεις τους κανόνες της κοινότητας μας ηλίθιους, παρακαλώ, η έξοδος είναι από εκεί. Όχι, δε σε διώχνω, είναι το πλέον λογικό να φεύγεις από κάπου όπου δε σου αρέσει. Έχεις την ελευθερία να το κάνεις. Κανένας δε σε κρατάει εδώ και κανένας δε σε διώχνει. Εάν είναι όμως να μείνεις, θα ακολουθείς κανόνες. Αν θες να κάνεις προτάσεις σχετικά, κάνε τις, αλλά πολιτισμένα. Δεν είπα τίποτα για τις βρισιές προς εμένα ΚΑΙ προς όλη την ομάδα, έχουμε υποστεί και χειρότερα, αλλά μην νομίζεις ότι θα ανεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά.
[QUOTE]Όσο για σένα,πιστεύω ότι τουλάχιστον σαν mod θα έπρεπε να φέρεσαι καλύτερα στα members σου,αν θέλεις να τα πάνε όλοι καλά...μην νομίζεις ότι επειδή είσαι mod,είσαι god[/QUOTE]Αν ήμουνα θεός δε θα είχα ευθύνες. Είμαι υπεύθυνη στο να τηρούνται οι κανόνες και κάνω αυτό που είναι απαραίτητο. Εάν δω ένα μέλος που δε λέει να καταλάβει "όχι Greeklish" και να πετάει ατάκες τύπου "θα με trollαρουν αν δε συμμορφωθώ" (πάλι στα greeklish), θα πράξω και αναλόγως. Για να μη μιλήσω για τους άλλους χαρακτηρισμούς που έχεις πετάξει. Τη κέρδισες τη συμπεριφορά αυτή. Εφόσον δε θα ξαναδημιουργήσεις πρόβλημα κανένας δε πρόκειται να σου πει τίποτα.
[QUOTE]Ένα site είναι(για διασκέδαση,χωρίς ουσιαστικό σκοπό) οποτε ήρεμα...[/QUOTE]Αυτό μάλλον θα έπρεπε να το πεις στον εαυτό σου. Για κάποια που το πιστεύει αυτό, σίγουρα σε πείραξε υπερβολικά η όλη υπόθεση. Φαίνεται κιόλας.
[QUOTE]Και εφόσον βλέπεις ότι γράφω με ελληνικά πιστεύω ότι το θέμα θα πρέπει να λήξει εδώ,χωρίς περαιτέρω προστριβές.[/QUOTE]Όπως σου είπα και πιο πάνω, εφόσον ακολουθήσεις τους κανόνες, κανένας δε θα σου πει τίποτε.
Α, μη το ξεχάσω. Αυτό το post σου
[QUOTE=Sutera;569318][URL="http://www.anime.gr/forums/members/tea-chan.html"][COLOR=#10ac10]Tea-chan@ [/COLOR][/URL][B]βλέπεις πουθενά greeklish?εκτος αν δεν βλέπεις που σου πάνε τα 4...[/B]
[/QUOTE]
θα σβηστεί, μιας και αποτελεί spam (άσχετα, δηλαδή) στο νήμα του Naruto.
Mar 09 2012 10:55
Battlemage → Mad_Hatter
[QUOTE][SIZE=1]Γενικά στη διαχείριση consumable items στα jrpg είμαι απαίσιος. Τα κρατάω πάντα όλλα για το τέλος, και μένουν αχρησιμοποίητα...[/SIZE]
Πάντα εξερευνούσα όλλο τον όροφο πριν πάω στον επόμενο για να είμαι ok με τα lvl, και επιπλέον είχα και ένα κόλλημα με τον ολοκληρωμένο χάρτη χωρίς καθόλου κενά (που σε μερικές στιγμές το πλήρωσα but whatever).[/QUOTE]Α καλά και εγώ το ίδιο κάνω. Τουλάχιστον έτσι δεν έχεις πρόβλημα με consumables στο τέλος όμως. Συν οτι τα skills που βάζουν τα sources βοηθάνε πολύ καθώς το inheritance system είναι το μόνο χάλια σύστημα στο παιχνίδι. Στο χάρτη και εγώ είμαι τελειομανής. Θέλω να εξερευνώ τα πάντα μήπως βρώ κάτι κρυμένο(αναρωτιέμαι τι εννοείς το πλήρωσες αλλά φαντάζομαι θα το μάθω σύντομα).
Στο thread έλεγα να ποστάρω όταν το τερμάτιζα αλλά μιας και θέλω να ρωτήσω κάτι θα ποστάρω γιατί είναι όντως κρίμα να μένει ανενεργό.
Mar 09 2012 08:56
zennith666 → Vagelio
Ξέχασα να σου πω ότι ένα OST και remixes που έχει atm το nipponsei είχε βγει μαζί με το OVA.(ναι το έχω κατεβάσει :D ) Οπότε δεν είναι αυτό που θες.
Mar 09 2012 06:54
zennith666 → Vagelio
Για OST ελέγχω [URL="https://nipponsei.minglong.org/tracker/"]nipponsei[/URL]. Έχουν σχεδόν τα πάντα με ότι έχει σχέση με anime music(Op's ED's OST και όχι μόνο).Το κάλο είναι ότι τα πράγματα που δεν θα βρεις εκεί είναι πολύ παλιά πράγματα.Που σημαίνει ότι κάθε τι καινούριο που βγαίνει ανεβαίνει.(Ανεβάζουν τραγούδια και singles δύο με τρείς μέρες αφού γίνει το official release σε torrent και XDCC).Τώρα η λίστα με τα αναμενώμενα releases δεν έχει τίποτα από BRS TV series που σημαίνει ότι πάει πολύ μακριά το release ή δεν είχε ανακοινωθεί κάτι την στιγμή που ανανεώθηκε ή future list του site.Πάντως λογικά είναι το δεύτερο.Αποκλείεται καινούρια σειρά να μη βγάλει OST cd. Όταν βγει θα το μάθουμε :).
Mar 09 2012 06:50
iristella
→
Sutera
Ποτέ δεν είπα ότι είσαι η μονη. Αυτό που είπα είναι ότι α) γενικεύεις κάτι το οποίο ουσιαστικά αφορά εσένα στην προσπάθειά σου να στηρίξεις το επιχείρημά σου δίνοντάς του καθολική ισχύ β) ότι τα [U]περισσότερα[/U] μέλη έχουν διαβάσει τους κανόνες γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ποστάρουν σύμφωνα με αυτούς /ή όταν δεν το κάνουν ξέρουν γιατί τους γίνεται η παρατήρηση. Νομίζω ήμουν αρκετά ξεκάθαρη ευθύς εξαρχής.
Ακριβώς επειδή είμαστε στο site για διασκέδαση σκοπός είναι να περνάμε καλά [B]όλοι[/B]. Και γι αυτό χρειάζεται να διατηρείται κάποια τάξη. Και επειδή στόχος είναι και η συζήτηση επιλέχθηκε να γίνεται με τον τρόπο που την κάνει πιο εύκολη. Η moderator που σου έκανε την παρατήρηση έκανε την δουλειά της να διατηρεί το site "καθαρό" κάτι που απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα περισσότερα μέλη αφενός το κατανοούν αφετέρου το συμμερίζονται και κατά τρίτο λόγο το εχουν διαβάσει στους κανόνες..
Άμα πας σε ένα ξένο σπίτι και αρχίζεις να κάνεις τα δικά σου και να προσβάλλεις τον οικοδεσπότη, θα σε πετάξουν έξω. Όσο και να βρίσεις το αποτέλεσμα θα παραμείνει εσύ να είσαι εκτός (σχεδίου πόλεως) και οι άλλοι να περνάνε καλά χωρίς εσένα. :P
Mar 09 2012 05:06
Sutera
→
iristella
δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι η μονη που δεν έχει διαβάσει τους κανόνες σε αυτό το site...αυτό που λες δεν στέκει καθόλου λογικά.Αν ο καθένας διάβαζε τους κανόνες θα είχατε πολλοί λιγότερα μέλη.
Το ότι εσύ μου είπες ότι έγινε δημοψήφισμα πάει να πει ότι το αποφάσισαν λίγοι για όλους.Κανεις δεν αποφασίζει για το πως θα γραφει ο άλλος,εφόσον είμαστε σε ένα site καθαρά για διασκέδαση και όχι για δουλειά.Και εφόσον δεν είναι επαγγελματικό site δεν χρειάζεται να υπάκουο για κάτι που δεν βλάπτει κανέναν.
Επίσης,αυθαίρετο δικαίωμα μου είναι,γιατί εγώ ορίζω το πως θα μιλάω.Τώρα άμα παο σε ένα ξένο σπίτι και μου πουν βουλοσε το και μιλα όπως γουστάρω εγώ,λογικό είναι να τους βρίσω και να γίνει χαμός.
Όσο για την προσβολή,δεν νομίζω να άρχισα εγώ εξαρχής να φωνάζω σε ένα forum για τα greeklish.Αυτός που το ξεκίνησε θα πρέπει να περιμένει ότι ο άλλος δεν θα κάτσει να με σταυρωμένα τα χερια να ακούει ********.Ειδικά άμα πρόκειται για ένα site που το παίζει θεός και έχει ένα σορό γλειφτρόνια από πίσω.
Mar 09 2012 03:10
Kain → alpin
Α μπράβο, αυτό είναι.
Δεν ήξερα πως είναι τόσο παλιό. Ο_Ο
Παρόμοιο χιούμορ έχει και [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=228"]ΑΥΤΟ[/URL] θυμάμαι. :-)
Πολύ γέλιο! X-D
Mar 09 2012 01:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed