Community Status Updates
Kai → Kamen Tantei Zura
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2yAXZnSjVU&feature=plcp&context=C48c8533VDvjVQa1PpcFPqKsPH--UGp3ItP7syB7DZi_QtWmN3YL0=[/youtube]
Awesome editing
Mar 08 2012 20:15
redqueen → John Crabs
καλα οντως αυτη η κλαψα και η υπαρξιακη της κρισης ηταν να λες ''girl pull yourself together'' (αχ αυτες οι γυναικειες γκρινιες)αλλα παλι το τελος ηταν καλο (αν και ηθελα pairing με τν Len )
Mar 08 2012 20:06
John Crabs → redqueen
Ε φυσικα και ηταν ολα τα λεφτα, αν και την πρωτη φορα με εντυπωσιασε λιγο. Αυτο που με νευριασε λιγο (οχι γιατι το εκαναν χαλια, αλλα γιατι δεν ειμαι για τετοιες σκηνες να βλεπω), ειναι η κλαψα της Kaho για το βιολι.
Mar 08 2012 19:30
Kenny → iristella
Γιατί, σάματις πήρα εγώ παρηγορητικό δώρο για όσα τράβηξα με τον Giorgosdbz; :hahaha:
ΑΣ' ΤΟ ΚΑΤ'.
Mar 08 2012 19:29
iristella → Kenny
Οπότε εκείνο το Casshern Sins boxset να το κρατήσω; Ε φανταστικέ Kenny? XD
Mar 08 2012 19:21
Kenny → iristella
Ειρήνη, μου θυμίζεις ηρωικές εποχές τύπου Giorgosdbz εναντίον εμού. Μόνο αυτό λέω.
/manlytear
Mar 08 2012 18:31
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Κακίες-κακίες αλλά ρε συ, εγώ είχα ενδοιασμούς για να χρησιμοποιήσω την φώτο του Girge γι αυτόν τον λόγο, να μην τους συνδέσουν με κάποιο τρόπο -όχι ότι έχουν καμία σχέση στον χαρακτήρα- αλλά αυτοί το παρακάνουν![/QUOTE]
Kidding me? Λες και ξέρουν ποιος είναι XD
Mar 08 2012 18:01
redqueen → John Crabs
ασε με να μαντεψω απο το la corda (δν πιστευα οτι το εχει δει και κανενας) σου αρεσε πιο πολυ ο Azuma ε ???:hahaha:( τι θεος ο ανθρωπος αυτες οι αλλαγες στον χαρακτηρα του ηταν ολα τα λεφτα!!!)
Mar 08 2012 17:16
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
συμφωνω, μιας και αυτο ισχυει για [πολλους καθηγητες στην σχολη μας.... τεσπα σε αφηνω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο λογικα, αντε καλο απογευμα!!!
Mar 08 2012 16:54
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Εμ, τι να πεις? Αν οι καθηγητές είναι χτυπμένοι δε μπορείς να έχεις και καλή διάθεση ή οποιαδήποτε διάθεση για να πας.
Mar 08 2012 16:51
mono → Warchief
Πρώτον δεν είχα internet από το 2002 μέχρι το 2008 και τώρα που αποφάσισα να το δω συνέπεσε με την απόφαση μου να πάρω πτυχίο :P Είναι όμως άμεση προτεραιότητα!
Εντωμεταξύ χθες πέρασα το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής για το οποίο διάβαζα μήνες. Στην προφορική εξέταση από το άγχος δεν μου έβγαινε η φωνή και ο καθηγτής μου έκανε αστεία για να μην πέσω κάτω ξερή XD
Είμαι τόσο χαρούμενη που το λέω σε όλο τον κόσμο! [SIZE=1](σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τί σε νιάζει εσένα :hihi2:)[/SIZE]
Mar 08 2012 16:50
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
χαχαχαχα, καλο ηταν αυτο, χαρηκα τωρα. εγω παλι καθε φορα που λεω να παρω ενα εξαμηνο στα σοβαρα,(δηλαδη τ προηγουμενο και αυτο) απλα καταληγω να μην τα παιρνω στα σοβαρα... οι καθηγητες παντα εκει ειναι...
Mar 08 2012 16:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed