Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

βσκ είπες την απαγορευμένη λέξη... :blingeye2: εεεεεεεμμμμμμ....το ξέρω πως κ εγώ τα θέλω και τα παθαίνω,αλλάάάά....Τ-τι spoiler έφαγες????? :dazed:
Apr 06 2009 02:35
Photo

Ame Warashi → Zoro

καλέ μ νομίζω ότι τώρα με υποτιμάς!!! :P εννοείται ότι το χω δει και μάλιστα ήταν από τα πρώτα π είδα...εγώ μόνο το τέλος της σειράς δ ήξερα όταν έκατσα να το δω...δ ρώταγα αλλά όλοι μ κάνανε spoilers... :frozen: επίσης ποιος allen walker καλέ???σου έχω δώσει την αίσθηση ότι μ αρέσουν τα bishonen??? :oo: :P εννοείται η άλλη μεγάλη αγάπη μ είναι ο Ace...Το έβαλα γιατί μ άρεσε...Κι αν ήμουν χειρούεγος ξες πόόόσους θα χα σκοτώσει εγώ? :P να και το προσωπικό μνμ... :P μωρέ εγώ ψήνομαι για Hancock αλλά το θέμα είναι 1)να βρω τα ρούχα,2)να κάνω cosplay μια μέρα π θα κάνει ζέστη και 3) να είμαι σε κλειτό χώρο :P
Apr 06 2009 02:30
Photo

Zoro → Ame Warashi

Τώρα το δα το postu! XD Όταν λες [B]η άλλη[/B] αγάπη όμως;:hmmm: Ποιά είναι τελικά δηλαδή, Ace να υποθέσω, η κάνας Allen Walker; (μην παρεξηγείς, μόνο το όνομα ξέρω :b) Εννοούσα πως και έβαλες τέτοιο μύνημα κάτω από το user name; Συνήθως έχει κάποια σχέση με μας αυτό που γράφουμε, το δικό μου παραπέμπει στον Guts πχ.;) Εγώ ότι spoilers έχω φάει, από το δικό μας thread τα 'φαγα, ηθελημένα βέβαια, τα 'θελα όταν πάτησα το κουμπάκι ... προχτές έφαγα ένα χοντρούτσικο όμως ... από τότε που σποϊλαρίστικα ότι ο L πεθαίνει δεν έχω μάθει ακόμη.:frozen: (θέλω να ελπίζω ότι, τόσο otaku που 'σαι, έχεις δει Death Note ε;:P) Κάψου κάψου για Boa cosplay πάντως! :himitsu:
Apr 06 2009 02:16
Photo

Ame Warashi → Zoro

είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη (τώρα και husbando στο claiming thread :P) Μμμμμ...μάλλον σε κανά χειρούργο θα παραπέμει, που π'ήγε το μυαλό σου πάλι??? :knock-knock: :P τι καλός που είσαι σήμεραααα...thnx thnx thnx! :D μου έδωσες αφορμή να πορωθώ κι άλλο!!!!! κοίτα αν γίνει κάτι τέτοιο δεν ξέρω πωσ θα αντιδράσω...να σου πω την αλήθεια μακάρι να μην είχα φάει τότε spoiler στο wikipedia (ανάθεμα την ώρα που πήγα να το κοιτάξω)...Και η hancock θεά!!!επιτέλους είδα τι χρώματα φοράει να την κάνω cosplay!!! :) :P :hahaha:
Apr 06 2009 02:05
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[IMG]http://danbooru.donmai.us/data/ba7a1a80b32e5cbaa5764e1ed43dd2b2.jpg[/IMG] Μπορεί για μια φορά να έχει πιο σωστή μύτη από την Rob, αλλά τι ολύμπιο μέτωπο ειν' τούτο! :b Τέσπα, εικονίτσα δώρο να την χαρείς!:P Ναι, μας διέλυσαν σήμερα το πρωί με το opening, δεν θα βάλουν και fillers ... respect στην ομάδα, απίθανη δουλειά και τα καλύτερα έρχονται!
Apr 06 2009 02:00
Photo

Zoro → Ame Warashi

Να και το [URL="http://www.megaupload.com/?d=0EZ28TA5"]τραγούδι[/URL], αφού σήμερα λέμε έχω κάει να το ακούω, μαζί με το videaki, on da house! :tensai: Πάντως respect στην profile pic σου, θεός ο Law! :hahaha: Το Surgeon of Death πάλι που παραπεμπεί; :P PS: One Piece είναι, κανείς δεν πεθαίνει ... ως τώρα τουλάχιστον, αν πρωτοτυπίσει και τον "ξεπαστρέψει" αυτό θα 'ναι το jawdrop του αιώνα! XD
Apr 06 2009 01:52
Photo

Ame Warashi → Zoro

βασικά δεν ήταν η μόνη σκηνή που είδα μπόλικες φορές,το ευχαριστήθηκα εις διπλούν!!! :wooi2: θα κάτσω να ψάξω το τραγούδι γιατί πορώθηκα...Όσο για Ace έχω φάει όόόλα τα spoiler στις σκηνές που τον δείχνει!!!! :P Από κει και πέρα δ ξέρω...Μη γίνει καμιά βλακεία και ο Oda αποφασίσει να προτοτυπίσει και τον ξεπαστρέψει μόνο... :frozen:
Apr 06 2009 01:49
Photo

Zoro → Ame Warashi

Σήμερα το πρωί βγήκε!:wooi2: Οι fellow op vamps δεν ξεχνάνε ο ένας τον άλλο, και μόνο από την σκηνή στο τέλος ήξερα ότι ΕΠΡΕΠΕ να το δεις!;) Μας περιμένουν πολλά στην σειρά, ειδικά τώρα που αποφάσισαν να μην βάλουν fillers ... και ναι, να περιμένεις πολλά από Ace!:tensai:
Apr 06 2009 01:44
Photo

Ame Warashi → Zoro

omg omg omg omg!!!! Είναι τέλειο!!!! :D το τραγούδι απίστευτο,και το ΟP επίσης τρομερό!!!!Μάλλον κατάλαβα ποιον εννοούσες,αν κρίνω πόσες φορές είδα εκείνο το στιγμιότυπο!!!! :P Που το βρήκες??thnx π με σκέφτηκες κ το'στειλες καλό μ!!!! :)
Apr 06 2009 01:29
Photo

Ame Warashi → Zoro

πάλι μέσα βρικολακιασμένο μ? :D θα το δω τώρα...αλλά πες μ ποιοσ εμφανίζεται????ποιος ποιος ποιος ποιος ποιος ποιος????????? :P
Apr 06 2009 01:23
Photo

Zoro → Ame Warashi

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related"]Κάψουυυυυυυ[/URL], δε μπορώ να σταματήσω να το ακούω όλη μέρα, ειδικά τώρα που το βρήκα σε HD!!! (πάτα το κουμπάκι που λέει HD για να μεγαλώσει η οθόνη) Αν δεν το δες ακόμη, τσακίς! Μουσική και animation άπαιχτα! Στο τέλος έχει και έναν χαρακτήρα που σ'αρέσει πολύ!:tensai: (και φυσικα spoilerfull! XD)
Apr 06 2009 01:15
Photo

Korkofilaki → TotalOblivion

Οχι, το γραφει στα αγγλικα, αλλα αν κοιτας απλα τη λιστα δε φαινεται, θελει να ειναι επιλεγμενο. Διαλεξε το πρωτο και μετα προχωρα κατω τη λιστα με τα βελακια στο πληκτρολογιο.
Apr 05 2009 22:20
Photo

dbgoku → endless_inspiration

To ιδιο κανω και εγω με τα manga...Γιατι οποτε σκεφτομαι να αρχισω ενα anime 1)παιρνει περισσοτερη ωρα απ'το να διαβασεις το manga του κ 2)παντα υπαρχουν μικρομεγαλες διαφορες αναμεσα sto anime και στο manga..... Αυτον τον καιρο διαβαζω naruto,bleach,one piece,vampire knight,mahou sensei negima,nagarasente airantou,pastel(favourites).....
Apr 05 2009 21:57
Photo

Tsunade-sama → Kakashinote

Άμα είχες μπροστά σου ένα πιάτο με μία τεράστια τούρτα κ δίπλα ένα πιατάκι με ένα κομμάτι από τούρτα, ποιο θα διάλεγες?Αν είσαι λιχούδης (σαν κ μένα!) φυσικά κ θα διάλεγες το πιάτο με την μεγάλη τούρτα (γιάμι!)!:hahaha: Έτσι κάπως βλέπω κ το θέμα με τα manga.Εφόσον πλέον υπάρχουν τα anime γιατί να κάθομαι να βγάζω τα ματάκια μου σε ασπρόμαυρες εικόνες κ σε μη-κινούμενα σχέδια? Δεν το κρύβω ότι με anime ξεκίνησα την όλη ιστορία κ το μόνο manga που διάβασα ήταν το kakashi gaiden. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία :nod2:
Apr 05 2009 21:23
Photo

Serestrum → Loke

χμμμ... σε 4 τομους ε... -_-' ελπιζω τα scans να στρωσουν συντομα... εγω παλι το κανω αυτο... με το 20thCB συγκεκριμενα, μολις το αρχισα... απο συλλεκτικους λογους και μονο... με εψησες... θα αφοσιωθω λιγο παραπανω...
Apr 05 2009 20:33