Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → Serestrum

ω ναι, μπαινεις στα καλα ;), προς το v8-9+ (δε θυμαμαι ποιο εχει τι :P ), θα εχεις πολυ ωραια εκπληξη στο σεναριο. Το s1 δε εψαξα να το αγορασω, επειδη εχω το εξης σκεπτικο. Σειρες που εχω διαβασει σε scans, δε τις αγοραζω γτ δυσκολα θα κατσω να τις διαβασω παλι (σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα).
Apr 05 2009 20:13
Photo

GkLoc → tsintori

Thankies^^ Μιας και ξαναβλεπω το One Piece ενα αναλογο σετακι με τον αγαπημενο μου χαρακτηρα χρειαζοτανε,εντωμεταξυ τα σπαει το One Piece για 2η φορα που το βλεπω,εχω φτασει στην Arabasta και προχωραω σταθερα(και παλι)
Apr 05 2009 20:12
Photo

tsintori → GkLoc

Oi dude. Το set μαμεί απλώς.
Apr 05 2009 20:08
Photo

TotalOblivion → Korkofilaki

Νωρίς νωρίς :P Το θέμα είναι πως δεν βλέπω πουθενά την επιλογή Fuji TV. Εκτός και αν είανι σε kanji οπότε μάματαXD
Apr 05 2009 20:05
Photo

Korkofilaki → TotalOblivion

Στο Fuji TV το βαζει. Πεφτει κατα τις 3 τα χαραματα. ΧD
Apr 05 2009 19:20
Photo

Mad_Hatter → Zoro

χοαχοαχαο εδω διαφωνουμε :P καλη χρηση η robin, αλλα η boa ειναι θεα. btw δεν αντεχω να περιμενω για τα subs και ορμαω στο raw 395. Παντως φιλε μου εκει που βλεπεις τα naruto-bleach να ειναι σε fillers και αθλια arks και τα νεα anime να μην υποσχονται πορωτικη δραση (πλην του dragonball) ερχεται το op με ενα τετοιο opening και σε πορωνει απιστευτα για τη συνεχεια.
Apr 05 2009 19:19
Photo

endless_inspiration → dbgoku

1)δεν πειράζει.... 2)δες και το ANime!!!! δεν σου πρότεινα άλλα anime γιατί τώρα τελευταία δεν βλέπω καθόλου ANime διαβάζω μόνο Manga!!! έχω διαβάσει ήδη το vampire knight,bakuman,code geass,berserk,naruto ,bleach.... τώρα τελειώνω το D.N.Angel και λέω να (ξανα)πιάσω το Hellsing....
Apr 05 2009 19:03
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[quote=Rin]εκανε και την εμφανιση της η θεα μου [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG]:)[/quote]Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν τρέλανε η Boa, καλή δηλαδή, δεν την λες με τίποτα άσχημη, αλλά ... όχι και καλύτερη από την Robin που μου λέγαν διάφοροι παλιά! :tensai: Κατέχει ακόμη τα πρωτεία σε ομορφιά η Νίκο μου. :wooi2: :bleh:
Apr 05 2009 18:57
Photo

AnO! → DarcRose22

hello!Η ΑnO απο το παρτυ ειμαι..:D καλως ηρθες στο anime.gr!
Apr 05 2009 18:52
Photo

Serestrum → Loke

δεν εχεις την 1η δηλαδη? ειναι και παλια... δυσκολα θα την βρεις... οχι απαραιτητα... τεσπα... μετα τον 4ο τομο γκαζωνει για να το γκαζωσω και γω...?
Apr 05 2009 18:27
Photo

Tea-chan → Zoro

Χμμμ, είπε ο γάιδαρτος τον πετεινό κεφάλα, σπαθοφόρε μου! Όσο για το "Internet Addiction", hey, πολλοί τό'χουν εδώ μέσα! Καλύπτω το ευρύτερο φάσμα των μελών εδώ! "(φοβερές οι pics που βρίσκεις btw, ακόμη μου χει μείνει εκείνη με το κοριτσάκι και τους γονείς που χώρισαν ~_~)" Αυτή ήταν και η δική μου αγαπημένη. Αν και αγαπώ και τ'αυγά! XD
Apr 05 2009 18:20
Photo

Loke → Serestrum

haha ε τι να κανω, αφου ειναι ενα διαμαντακι, αλλα δε το ξερει πολυς κοσμος :(, επομενως σε καθε αναφορα για αυτο, πορωνομαι :D. Tα αγγλικα μαλλον προτιμω και εγω, να σου πω τα ιαπωνικα δε τα θυμαμαι καν... Ο ρυθμος μου χαρα ειναι, τωρα για τα scans ... μου ειχε αρεσει τοσο η πρωτη season, που τη 2η την αγορασα aka no scans for me :/
Apr 05 2009 18:13
Photo

Zoro → Tea-chan

λολ-wo0t?oO internet addict spotted ... βέβαια δεν με παίρνει με την καμία να μιλάω. XD Άλλωστε έμμεσα το πες/πόσταρες και μόνη σου: [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1568/internetdependencebylii.jpg[/IMG] (φοβερές οι pics που βρίσκεις btw, ακόμη μου χει μείνει εκείνη με το κοριτσάκι και τους γονείς που χώρισαν ~_~)
Apr 05 2009 18:12
Photo

Tea-chan → Zoro

"Μην μου πεις ότι τρέχεις στο παν/μιο ακόμη και κυριακάτικα! :hahaha:" Στο λέω. :P
Apr 05 2009 18:01
Photo

Zoro → Tea-chan

Το κάψαμε βλέπω.:oo: Έχω να σου πω μερικά στο pm ακόμη, θα σου απαντήσω πιο κει ... αλλά, πως και σε βλέπουμε κάθε μέρα μέσα πια; Μην μου πεις ότι τρέχεις στο παν/μιο ακόμη και κυριακάτικα! :hahaha:
Apr 05 2009 17:50