Jump to content

Community Status Updates

Photo

D.Dragon

Ευχαριστώ παιδιά !
Apr 05 2009 17:12
Photo

Serestrum → psofia

προφανως...
Apr 05 2009 16:58
Photo

Melkor → D.GRAY-MAN FAN

nice trolling faggot
Apr 05 2009 16:55
Photo

Serestrum → Loke

χεεεεχ... καθε φορα που αναφερομαι στο BAA παντα λεω πως θα κανεις ενα σχολιο... XD και τις 3 φορες επεσα μεσα... XD ειμαι ακομα στον 4ο τομο του LO... ειχα παθει κατι και περα απο τα εβδομαδιαια δεν μπορουσα να διαβασω αλλη σειρα... και τωρα που συνεχιζω μην φανταστεις 50 σελιδες τη μερα.... το πολυ 20... ειναι και η κακη ποιοτητα των scanlations σε εκεινο το σημειο που με ξενερωνει... παντως πραγματικα το ολο setting τα σπαει... αληθεια προτιμας τα ιαπωνικα ονοματα ή της αγγλικης μεταφρασης?? εγω τα αγγλικα... ειναι πιο ομορφα... Υ.Γ. παρακαλω...:hahaha:
Apr 05 2009 16:06
Photo

Loke → Serestrum

NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! ειδα το ποστ σου στο currently reading manga, και θυμηθηκα οτι το v11 εβγαινε καπου στον απρλιο! κοιταξα στο bookdepot και το εχει, μολις το αγορασα :DDDDDDDD
Apr 05 2009 16:03
Photo

Konart → Ritsuka

Helloooo!!! Καλά ειμαί!! :wooi2: Εσυ? ναι μια χαρα εφτασα.. :nbleed:δεν ειναι γλυκα ο Wall-E??
Apr 05 2009 15:42
Photo

Azathoth → D.GRAY-MAN FAN

[quote]1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ 2. ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ TO D.GRAY-MAN ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ANIME 3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΙ Η ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΙ :D (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)[/quote] το d.gray-man είναι μια παιδική σειρά για να περνάει η ώρα, έχει μερικούς ωραίους χαρακτήρες αλλα μέχρι εκεί. μάχες και μπλα μπλα μιλάμε για μια κωμική σειρά την οποια δεν βλέπεις γιατί είναι λεσβία η πρωταγωνίστρια, την βλέπεις γιατί ξεσκίζεσαι στο γέλιο. από εκεί και πέρα διάβασε τα forum rules γιατί απαγορεύονται τα CAPS
Apr 05 2009 15:26
Photo

zade → Mangalover

Trolling είναι γενικά αυτό που λέμε "δούλεμα". Γίνεται συνήθως σε threadς που είτε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν , είτε υπάρχουν , αλλά το περιεχόμενο τους είναι τόσο "ότι να ναι " που δικαιολογούν το εν λόγω "δούλεμα"
Apr 05 2009 15:21
Photo

Hellraider → D.GRAY-MAN FAN

Moar flame MOAR!!:dwarf: Seriously mate get a life :frozen:
Apr 05 2009 15:18
Photo

Ritsuka → Konart

Hellooo ^x^ Τι κανεις? Ειμαι η Ritsuka απο το meeting. Επεστρεψες καλα? ps. woaaa τι ωραια φωτογραφια αυτη με το Wall-E :blingeye2:
Apr 05 2009 15:03
Photo

Kakashinote → Tsunade-sama

γιατι εισαι manga-hater? πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω....
Apr 05 2009 14:43
Photo

Anelis → TotalOblivion

lurkin'
Apr 05 2009 13:21
Photo

Konart → Hitorinai Kokoro

:wooi2:Γειαααααααα!!! NICEEE!! :gotit: θα περιμένω να τις δω!!
Apr 05 2009 13:08
Photo

Hitorinai Kokoro → Konart

yo~ Μόλις είδα το friend request^^ Shishou xD Αύριο θα ανεβάσω και τις φωτογραφίες από το πάρτι και το μίτινκ^^
Apr 05 2009 13:01
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[I][COLOR=black]:tensai:Φοβερό TRAILER ξέρεις πότε και πού θα δήξει το πρώτο επεισόδιο στην Ελλάδα:canthelp:[/COLOR][/I]
Apr 05 2009 12:45