Community Status Updates
Ame Warashi → Zoro
δυστυχώς έχω άλλο ένα ταλέντο,να πέφτω στα πιο χοντρά spoilers!!! γι αυτό φοβάμαι αν κ θέλω να μάθω διάφορα πράματα όπως πχ τις δυνάμεις των supernova...μπορεί να κάνω κανα scanning... όσο για τον ύπνο αν μπορούσα όλη τη μέρα θα κοιμόμουν!!!! :) οσο για το wow πες μ ότι είσαι της άποψης ότι τα κορίτσια δ πρέπει να παίζουν wow και games genika!!! :oo:
Apr 06 2009 05:01
Zoro → Ame Warashi
wow?oO
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου τώρα; °w°
Άποψη για το επεισόδιο μάλλον θα δεις αύριο σε κάνα thread/profile γιατί με βλέπω να πέφτω όπου να 'ναι,το tilt που λέγαμε ... σωστό αυτό που λες περί ύπνου, αλλά τι να πει και κάποιος που δεν μπορεί να κοιμηθεί πάνω από 8ωρο max;:frozen:
(καταρρέει την υπόλοιπη μέρα:P)
Καλά μην νομίζεις, που και που μου έρχετε κι εμένα περιέργεια και ρίχνω καμία ματιά στο manga, αλλά εφ'όσων γίνεται με μέτρο και δεν καταλαβαίνεις χόντρα γεγονότα είναι ok imo, δεν θα χαλάσω το anime μετά από ένα χρόνο αναμονής που περίμενα να τελειώσει το TB! D:
Apr 06 2009 04:54
Ame Warashi → Zoro
δεν έχει να κάνει με αντοχές βσκ,απλά έχω ένα ταλέντο να κοιμάμαι πολύ εύκολα οποιαδήποτε στιγμή, οπότε συνολίκα κοιμήθηκα χθες πάνω από 12 ώρες...οπότε π να τη βρω τη νύστα...και μάλλον θα το πάω σερί γιατι αν πέσω θα ξυπνήσω στις 4 άνετα :P κι εγώ με τα μαθήματα υποφέρω λίγο τελευταία αλλά ευτυχώς φροντίζω να αναπληρώνω τον ύπνο μ με το παραπάνω!όταν παίζεις wow το να κοιμάσαι λίγο το βράδυ γίνεται συνήθεια... :P αν και το φέρετρο με γλυκοκοιτάει...μάλλον θα την πέσω σε κάποια φάση τελικά... :P περιμένω άποψη για το επισόδειο :) θα σκάσω!μάλλον θα κάνω αυτό π ορκίστηκα να ΜΗΝ κάνω,θα κοιτάξω λίγο το manga... :frozen:
Apr 06 2009 04:48
Zoro → Ame Warashi
Τυχερή, τελευταία δεν έχω αυτή την πολυτέλεια δυστυχώς, μετά από επανειλημμένες αϋπνίες το σώμα μου πάει σε tilt νωρίς πια (το νωρίς είναι σχετικό πάντα, συγκριτικά με παλιά XD) και δεν αντέχω όσο θέλω, βάλε και μαθήματα το πρωί και you get the whole image!
Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό πέσιμο στο φέρετρο να 'χεις και προσοχή, ο ήλιος δύει όπου να 'ναι!:gn2:
Apr 06 2009 04:31
Ame Warashi → Zoro
χεχε εγώ βγήκα από msn και οτιδήποτε άλλο για να το δω ανενόχλητη!!! :P λίίίγο παραπάνω Law να είχε... :emptyonexg1: και βέβαια έχω δουλειές με φούντες αύριο το πρωί αλλα κοιμήθηκα πάλι πολλέέέές ώρες οπότε δ πολυνυστάζω... είπαμε είμαι το βαμπίρ της υπόθεσης... :P
Apr 06 2009 04:25
Zoro → Ame Warashi
Α, το δες, σαν καλό καμένο πιάστηκα σε chat και ακόμη τίποτα εγώ!:hahaha:
Πρέπει να βιαστώ να το δω γιατί η νύστα αρχίζει και χτυπάει.:uhh:
Πάντως το κάψαμε, όλη την σελίδα του προφίλ μου γέμισες! XD
Δεν έχουμε δουλειές αύριο το πρωί υποθέτω ε;
ΥΓ:Το επόμενο βγαίνει την άλλη Kυριακή-Δευτέρα, όπως πάντα.:D
(εννοείται πως κι εγώ θα τα βλέπω asap πια)
Apr 06 2009 04:18
Ame Warashi → Zoro
πολύ καλό το βρήκα...όμως θέλω να δω λίγη δράση...θέλω να πέσει ξυλίκι και οι tenriubito να φάνε της χρονιάς τους!!!!!Ααααααχχχχ,το'καψα τπ κεφάλι μ...δ παίζει να περιμένω να ολοκληρωθεί η σαιζόν μετα από αυτό... :/ Πότε βγαίνει το επόμενο? :P
Apr 06 2009 04:10
Ame Warashi → Zoro
τι SD μωρέ?αυτό θα περιμένω τώρα???? :P άντε κατέβα γλυκό μ επισόδειο κ έσκασα!!!!! :uhh:
Apr 06 2009 03:31
Zoro → Ame Warashi
Τα 'θελες, τα 'παθες! XD
Μα είναι SD το επεισόδιο βρε, μην το δεις, περίμενε να βγει HD από yibis αύριο-μεθαύριο που κανουν και πιο καλή δουλειά!
...
Κidding, κατέβηκε ήδη, καλό κάψιμο, εντυπώσεις laterz!:D
Apr 06 2009 03:28
Ame Warashi → Zoro
δεν κατάλαβα...ΤΙ έχουν τα γούστα μ παρακαλώ????ΕΕΕΕΕ????? :P με κατέστρεψες κακούργε!!!!!!! :P αλλά έχω ήδη αρχίσει να το κατεβάζω και δ πρόκειται να πάω πουθενά αν δ το δω πρώτα!!!!!θα μ κάνεις ζημειά με το επισόδειο,το αισθάνομαι... :P εεεεε ρε κάψιμο κ απόψεεεε,δ μ φτανε η καμμένη ταινία π έβλεπα πιο πριν! :P
Apr 06 2009 03:24
Zoro → Ame Warashi
Άστο, με τα γούστα που κουβαλάς δεν το σώζεις πια για την αθωοτητά σου!:hahaha:
Μαζί σου, στο Thriller Bark ήταν η πρώτη φορά που μάζεψα πάνω από 10 επεισόδια να δω ... και βαριόμουν να τα δω, το πιστεύεις; :frozen:
Δεν μου 'χε ξανατύχει να μαζέψω τόσα επεισόδια και να βαριέμαι τόσο να τα δω, μιλάμε για OP κιόλας!
(αν και τελικά μερικά ήταν όντως καλά)
Εδώ πέρα όμως ποιός μας σταματά; Φεύγουν μονορούφι πια!:wooi2:
(φωτιά στα shojo, καλά κάνεις και δεν τα βλέπεις πάντως)
Το συμβάν δεν ξέρω ποιό ήταν, όπως σου πα, αλλά δεν θέλω να μάθω, αρκετά spoilαρίστηκα!
(παίζει και να μην το έπιασα καλά βέβαια, πάντως σε είχα προειδοποιήσει ότι ήταν χοντρό! XD)
Αν καταφέρεις το cosplay θέλω φώτους!;)
Βγήκε και το 395 όπως θα δες και μου φαίνετε βρήκα/με πως θα κάψω/με τα πρωϊνά εγκεφαλικά μου/μας κύτταρα!:wis:
Apr 06 2009 03:19
Ame Warashi → Zoro
αυτό δεν το ξερα αλλά νταξ...ήταν ΘΕΟΧΟΝΤΡΟ!!!!!! :P καλά να πάθω... :P ξέρεις και το συμβαν? :blingeye2: (pls απάντα μόνο με ναι ή όχι :if: )όσο για Hancock θα το επιχειρήσω με την πρώτη ευκαιρία... :P
Apr 06 2009 02:58
Ame Warashi → Zoro
φαντασιώσεις???τι φαντασιώσεις?δ καταλαβαίνω,είμαι αθώα και γλυκούλα εγώ!!! :knock-knock: όσο για one piece ναι,το ομολογώ,τα τελευταία επισόδεια τα είδα μονοκοπανιά κι έχω σκάσει να δω και το επόμενο... :wooi2: ποιος περιμένει μέχρι την τρίτη...γμτ και είχα πει να ΜΗ δω μεχρι να βγει μια σαιζόν αλλά το 392 μας χάλασε τα σχέδια... :nbleed: είναι θεός!!!! :P ok,τέρμα οι fangirlισμοί *γκουχ γκουχ* κοίτα με τα bishonen δ τα πάω καλά,γενικά τα μεγάλα μάτια με τρομάζουν... :P άλλωστε αν μ άρεσαν θα έβλεπα και shojo,σωστά? :tensai:
Apr 06 2009 02:52
Zoro → Ame Warashi
Σε 'καψα πάλι, αλλά όπως επιθυμείς, μην βρίζεις μετά:P:
Λόγω κάποιου γεγονότος, δεν διάβασα τι, ο Luffy έχασε 10 χρόνια ζωής από το lifespan του, όπως γινόταν στο DN!
Ελπίζω να μην διάβασα λάθος, αλλά αυτό κατάλαβα ... αυτό θα πει να 'σαι μαζόχας!:frozen:
Apr 06 2009 02:41
Zoro → Ame Warashi
Δεν είχα αμφιβολία(για το DN πάντα, θα μου πέφτε το ταβάνι αν δεν :B)!
Ναι, ξέχασα ότι στα γούστα είσαι αντράκι, απλά τα bishies αρέσουν συνήθως στις κοπέλες, να και η εξαίρεση ... άλλωστε δεν βγήκες Griffisu fan!:P
Πάντως για να βάλεις Law πάνω από Ace, όντως έπεσε κάψιμο!
(και ξέρω και τι φαντασιώσεις έχεις για δουλειά τώρα :b)
Για το cosplay:
1)Eύκολο αφού είπες μένεις Αθήνα κανονικά, εχει ειδικά μαγαζιά.
2)Hellow, καλοκαίρι έρχετε!:P
3)Αν οργανώσει τίποτα το site το καλοκαίρι you can bet on it ... αλλά cosplay καλοκαιριάτικα το βλέπω χλώμο, εκεί κι αν θα 'μαστε σαν τις μύγες στο γάλα, να γίνει και σε παραλία να το διαλύσουμε! XD
Apr 06 2009 02:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed