Community Status Updates
Kurosaki_Angellust → mysticismlover
Soz δεν ειχα δει το ποστ σου, θα εχω το opening στο καραοκε don't worry
Apr 06 2009 12:35
Erisadesu → iristella
καλησπέρα ρε συ δεν πιστεύω ο Ζόρο να σπουδάζει εκεί που έγινε ο σεισμός.
Apr 06 2009 12:30
hyuga → laraska
μονο που με μπέρδεψαν καποια σημεία σχετικά με τις οικογενειες που ιυοθετούσαν τον johan όπως το τελευταίο ζευγάρι που είχαν ένα παιδάκι με όνομα johan liebert που πέθανε και ιυοθέτησαν τον Γιόχαν αλλά LIEBERT Δδεν ήταν το ζευ΄γαρι που σκότωσε και ύστερα ζήτησε από την Αννα να τον πυροβολήσει??
Apr 06 2009 12:28
QueenofHearts → Tomodachi2
Εντάξει. Αυτή τη φορά οι διαφημίσεις του Jumbo δεν είναι τόσο καταστροφικές...
Apr 06 2009 11:08
Vegita Sempai → Adventurer
Χρόνια και ζαμάνια Γιάννη.
Τι κάνει η Θεσσαλονίκη που μου έχει λείψει;
Είχε ανέβει ο Μήτσος με τον Γιάννη το Σαβ/κο που μας πέρασε,μπορεί και να τους πέτυχες πουθενα.
Anyway,μιας και στο είχα πει,αυτό είναι το topic με το amv που έφτιαξα με 2 φίλους.
[url=http://www.animemusicvideos.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=93376]AnimeMusicVideos.org • View topic - Fragrance[/url]
Κατέβασε το όποτε νομίζεις και πες μου γνώμες.
Μην ανησυχείς για ανιμε που δεν έχεις δει,είναι spoiler-free amv και τελείως διαφορετικό σε σχέση με ότι έχω φτιάξει μέχρι πρότινος....
Τα λέμε!!
Apr 06 2009 07:57
Vegita Sempai
Δουλειά και τρεχάλα.
Κατά τ'άλλα,τα γνωστά.
Σόρυ που απαντώ μόλις τώρα αλλά δεν μπαίνω και καθόλου anime.gr πλέον.
Apr 06 2009 07:54
Ame Warashi → Zoro
δεν είμαι spoiler addict ρε συ,απλά άμα με βάλεις στη διαδικασία του ξέρω κάτι κ δ θα στο πω με πιάνει κρίση!!!καλύτερα να μην το ξέρω... :P περιέργεια το λένε κ όχι μαζοχισμό! :P απλά ότι μ πεις με το μαλακό,μη μ πεις μια μέρα πχ "Α!!!δ σου πα,ο Ace τα τίναξε τα πέταλα" γιατί θα με κυνηγάνε με το πιεσόμετρο !!! :P άντε καληνύχτεεεεεες! :)
Apr 06 2009 06:09
Zoro → Ame Warashi
Πωωω σε προσανατολισμούς κι εγώ τα ίδια, GPS/φίλοι/χάρτες/περαστικοί are my mentors! :nanana:
Ποτό so so, δεν πίνω και τόσο αλλά δεν την παθαίνω όποτε αρχίσω.:P
Είσαι το πρώτο spoiler addicted άτομο που γνωρίζω πάντως, πολύ μαζοχισμός, I like that. XD
Θα φροντίσω να σε σποιλεριάσω λοιπόν όταν ο Luffy μάθει το Gear 4th ή ο Zoro χάσει ένα χέρι και πολεμάει με το σπαθί στο αφτί XD ... για την ώρα όμως, ένα opening σου δωσα και το μαμ ... αλλάξαμε τα φώτα ... θα τα πούμε σύντομα, cya - καλό τάφο! : P
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4821/onepiecezoro49.gif[/IMG]
Apr 06 2009 06:00
Ame Warashi → Zoro
όχι όχι,σε μερικά το επιβεβαίωσα μόλις τώρα γιατί είχα σκάσει από την περιέργεια! :P η δύναμη του Law με ενθουσίασε,αυτό θα πει τεμαχίζω!!!! :D
p.s. κάνε καμιά πλάκα να μ πεις ότι έμαθες spoiler χοντό και να μη μ το λες,θα σε τεμαχίσω εγώ μετά!!! :P τώρα το πιασα περί φύκη,η νύστα π λέγαμε...ααααα,εγώ δ του μοιάζω μόνο στον ύπνο! :P αυτό περί προσανατολισμού το έχω σε όλα τα άκρα!!!έχω πραγματικά χαθεί με χάρτη,έχω πάρει λάθος δρόμο ενώ θεvρητικά ξέρω την πορεία...για να μη μιλίσω για το ποτό! :P
Apr 06 2009 05:34
Zoro → Ame Warashi
Ναι γιατί εγώ που είμαι αγόρι την ακούω λίγο για τα anime δηλαδή!:frozen:
(net games ξέρω ότι αν άρχιζα θα πορωνόμουν, γι'αυτό λέω μακριά! χάσιμο χρόνου!)
Φύκης=Μarimo=Zoro :P
[B]*dang* [/B]
Είναι να μάθω κάτι χοντρό στο OP και να μην σου λέω. XD
Λοιπόν[COLOR=Red][B] (όσοι διαβάζουν το vm αυτό και είναι one piece fans μακριά!)[/B][/COLOR] :
Kid - έχει την ανάποδη ικανότητα απ'αυτήν του Kuma, μπορεί να τραβάει τα αντικείμενα προς το μέρος του αντί να τα απωθεί.
Hawkins - έχει ένα ancient zoan fruit και μετατρέπεται σε ένα τερατοειδές πλάσμα απ'όσο είδα σε spoiler εικόνα.
Bonney - θεωρητικά μπορεί να αλλάζει ηλικία και σωματικά χαρακτηριστικά όπως την βολέυουν, για άλλαγη ηλικίας δηλαδή.
Law - μπορεί να ξεκολλάει κομμάτια από τα σώματα των αντιπάλων, όπως κεφάλια κλπ.
Kizaru - (o admiral, όπως τον Aokiji) έχει την ικανότητα να κινείται στην ταχύτητα του φωτός.
Όλα αυτά από γρήγορες ματιές σε εικόνες και posts, άρα παίζει και να κάνω πολλά λάθη, μην μου παραπονεθείς σαν μάθεις τις πραγματικές.:'D
Apr 06 2009 05:30
Ame Warashi → Zoro
κι εγώ που ασχολήθηκα μια φορά κάηκααααααα...το χω ελαττώσει λίγο αλλά και πάλι καίγομαι...κ σε αυτό το κάψιμο πρόσθεσε και τις πολλέέές ώρες anime κ μουσικής και video games και θα καταλάβεις!!!Απλά το έχω ακούσει και αυτό και είχα φρίξει...ότι οι κοπέλες καλύτερα να ξεσπάνε στο γυμναστήριο και όχι στο wow... Ο.ο Ο φύκης??ποιος είναι ο φύκης???(άρχισε να με χτυπάει η νύστα κ εμένααα...)και μιας και τις ξέρεις όλες τις δυνάμεις πάνω κάτω θέλω να σε ρωτήσω κάτι...μάντεψε τι!! lol
Apr 06 2009 05:18
Zoro → Ame Warashi
Το ταλέντο αυτό το χω κι εγώ δυστυχώς ... αλλά ώρες ώρες έχει αστεία αποτελέσματα!
(τις δυνάμεις των περισσότερων supernova τις έχω ήδη σποιλαριστεί πχ XD)
Για τον ύπνο διαφωνούμε, 24 ώρες είναι πολύ λίγες για μια μέρα και έχω τόσα και τόσα να κάνω, αν μπορούσα δεν θα κοιμόμουν καθόλου.:D
(I'll sleep when I'm dead που λένε, δεν του μοιάζω του Φύκη εκεί πέρα:P)
Για το τελευταίο όχι, ίσα ίσα με τόσα otaku θήλαια που έχω δει δεν μου φαίνεται κάτι απαγορευτικό ή παράξενο τα online games για τα κορίτσια (δεν είναι μόνο η κουζίνα και το σπίτι η θέση τους XD), γενίκευση έκανα, είναι καρκίνος τα net games, χάσιμο χρόνου κοινώς, άρα όχι μόνο τα κορίτσια αλλά κανείς δεν θα πρεπε να ασχολείται!
Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, για να καταλάβεις! :b
Apr 06 2009 05:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed