Community Status Updates
iristella → TsOnFo
Οταν λες μεταφρασμένα εννοείς με ελληνικούς υπότιτλους ή με ελληνικό dubbing?
Apr 23 2009 02:37
TsOnFo → iristella
re ci mipws 3ereis pou 8a vrw dragonball z episodia metrafrasmena ??? ty
Apr 23 2009 02:21
Cassiel → psofia
Μόλις το δεχτεί ο server θα το κάνω. Για την ενημέρωση σου, οι φώτος αυτές υπάρχουν στο net ανεβασμένες και δεν μου τις έδωσαν extra,οπότε υποτίθεται έδωσες άδεια για το ανέβασμα τους στους φωτογράφους από την οποία και την πήρα έμμεσα με την άδεια χρήσης τους.Στο μέλλον να ενημερώνεις τους φωτογράφους που σε βγάζουν, να μην ανεβάζουν φωτογραφίες που σε εμπεριέχουν ή απλά να μην σε βγάζουν φωτογραφίες για αποφυγή παρόμοιου περιστατικού. Και μην ανησυχείς δεν είσαι σε άλλες φώτος με άλλα άτομα. Φρόντισα να τα απομονώσω όλα από τον "περίγυρο" τους για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Και σαν τελευταίο μια συμβουλή. Τα νεύρα δεν σου δίνουν το δικαίωμα να μιλάς έτσι σε άλλους. Αν ήταν έτσι, τότε εγώ θα σκυλοέβριζα όλο τον κόσμο αυτή την στιγμή μετά από 2 μέρες -προσπαθειών- editing του θέματος που όλο αποτυγχάνουν. Και μόλις που πρόσθεσες και άλλο ένα λόγο.
Apr 23 2009 01:43
Erebos → Loke
Εννοείς ότι το Wangan στηρίχθηκε στην επιτυχία του Initial D, αλλά δεν του βγήκε γιατί ήταν πολύ πρόχειρο σαν δουλειά σε σχέση με το Initial D. ;)
Ναι, είναι 4 stages, αλλά π.χ. το 2ο έχει μόνο 13 eps και το 3ο είναι OVA (1h 45min), οπότε δεν είναι και τόσο πολλά επεισόδια. Και εγώ δεν έχω χρόνο/βαριέμαι anime με πολλές δεκάδες eps αλλά αυτό το είδα flat-out που λένε. :)
Apr 23 2009 00:23
Dxs → Mad_Hatter
Ευχαριστω πολυ! (/slowpoke mode on xD )
Χρονια πολλα και σε σενα (για τη γιορτη :) )
Apr 22 2009 23:49
The Pirate King → Tsunade-sama
Α μπα, την ιδια αγωνια που εχεις τωρα για το anime θα ειχες... αλλα για το manga, και πιστεψε με ισως και πολυ μεγαλυτερη! Αλλα ειναι και θεμα προτιμησης!
Δεν θα πω τιποτε αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα πεταξω κανα spoiler και θα με κυνηγας!
Apr 22 2009 22:57
noname → Phantom Duck
2 μέρες ακόμα για το 3ο OVA από IGLOO 2 ... να δούμε ποιοι θα το αναλάβουν τώρα μας τελείωσαν οι gg
Apr 22 2009 22:56
Tsunade-sama → The Pirate King
/boil in my zoumi...:wet2:
Έχε χάρη που δεν γουστάρω τα manga...αλλιώς θα ξεspoilιαζόμουν εδώ κ καιρό κ θα κοιμόμουν ήσυχα τα βράδια...:gn2:
Apr 22 2009 22:19
pervy sage
Thx for tha cookies^^
Jedi
[url]http://www.anime.gr/forums/naruto/5573-naruto-cool-pictures-all-characters-3.html[/url] eine sta posts tou jiraiya,I proteleutaia pou leei for manga readers!
Ante kai na doume to release tou old man!!!
Apr 22 2009 21:14
Ame Warashi → Erisadesu
χελόου...συγνώμη για την ενόχληση αλλά θα σκάσω...μήπως μπορείς να μου πεις από ποιο anime είναι το κουνελάκι του avatar? :)
Apr 22 2009 21:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed