Community Status Updates
digitaltracker → eleni_rocks
LOOOOL!!! Καλα δεν ειμαι και ο πιο τρελος fan αλλα το RESCUE ειναι πολυ ωραιο!
... οπως και το Come Back to me, White Xmas και Don't U Ever Stop...
.... παει! χαλασαμε! XD :P
Apr 22 2009 10:43
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
A μπορει να ειναι shounen αλλα ειναι περισσοτερο romance.Δεν εχει μαχες κτλ απλα το θεμα ειναι οτι ο πρωταγωνιστης ειναι ενα αγορι....Γι'αυτο δεν ηξερα κατα ποσο θα αρεσει αυτο σε ενα κοριτσι... Μπροστα παντως σε κατι περιεργα chaps του To Love-ru ειναι κορυφη...
Αυτο που ειπες ολο shounen-shounen οτι βλεπουμε το ενιωσα κ εγω προσφατα και ασχοληθηκα με αλλα ειδη-κυριως romance k school life oποτε αμα θελεις καμια προταση...εδω ειμαστε...:P
Apr 22 2009 09:22
SasukeUchiha → mysticismlover
η φιλια μπορει να γινει μεσο νετ οταν μπορεις να δεις και τον αλλον μετα αλλα αυτο ειναι αλλο χεχε...
εγω εχω κολισει με anime και ετσι δεν μπορω και να διαβασω οποτε και εγω θα τα ακουσω..χεχε
Apr 22 2009 05:05
mysticismlover → SasukeUchiha
κοίτα φιλία μέσω net δεν υπάρχει.εδώ στην πραγματική ζωή και δεν τη βρίσκεις.μάλλον εννοείς γνωριμίες (^_^)
νέα? χμ... τπτ ιδιαίτερο αν εξαιρέσουμε ότι έφαγα πολύ κράξιμο από τη δασκάλα των ιαπωνικών μου γτ δν είχα διαβάσει καθόλου μέσα στς διακοπές =/
εσύ ? =]
Apr 22 2009 04:46
Darthnicolas → psofia
;p
το ξέρω
είμαι κάπως πιο μπλεγμένος...αλλά κάτι θα κάνουμε ;p
Apr 22 2009 03:23
SasukeUchiha → °•πίΟu-πίΟu•°™
ετσι μπραβο εγω ειμαι fan του sasuke αν το καταλαβες...χαχα....τι νεα ρ?
Apr 22 2009 03:04
SasukeUchiha
→
Azathoth
χαχ00αχ0α0χα εγω δεν κανω ε3ασκισι στην μυσικι αλλα βλεπω ανιμε..00χα0χα-0χα προτοτιπο...
τι αλλα ρ?
Apr 22 2009 03:03
iristella → SasukeUchiha
Well σε αυτην την φάση τελειώνω Seirei No moribito και ψαχνω το επόμενο......... Θέλει σκέψη....
Apr 22 2009 03:03
SasukeUchiha → iristella
μια χαρα....εχς κολισει και βλεπω και 3αναβλεπω deathnote...ec τ βλεπεις τωρα?
Apr 22 2009 02:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed