Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk... Τί έλεγα...;
Apr 22 2009 21:04
Photo

psofia → Cassiel

Αν και δεν μου φόρτωσε όλο το topic, βγάζεις όλες τις photos που είμαι μόνη μου και σβήνεις τη φάτσα μου σε όσες είμαι με άλλους. Και άλλη φορά ρωτάμε καμιά άδεια (με πέτυχες και με νεύρα, άτυχε)
Apr 22 2009 20:51
Photo

Black Kaiser → pervy sage

[quote]όσο καιρό περιμένω τον παππού κρίμα που δεν είναι ο τόπ αλλά με το axe δείχνει ο πιο badass [/quote] :D Cookies και απο εμένα μόνο και μόνο γι'αυτήν την πρόταση !
Apr 22 2009 18:33
Photo

Erisadesu → Dxs

χρόνια πολλά σπόρε
Apr 22 2009 18:26
Photo

Serestrum → Anelis

χεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεει.... εφαγα μια φλασια εκει που χαζευα ( πιο πολυ )... ειχες μιλησεις για ενα παιχνιδακι καποια στιγμη... το Path αν δεν κανω λαθος... κατι κοριτσακια θυμαμαι... ξες που θα μπορουσα να το βρω? ^^
Apr 22 2009 18:20
Photo

jedimastermaniac → pervy sage

have some cookies ;) 0000 Μ ' αρέσει το νέο σου άβαταρ ;) έχεις Link?
Apr 22 2009 16:51
Photo

Sora → iristella

δν το εκανα επιτηδες :S καταλαθος δν θα καναεπαναληφθει
Apr 22 2009 16:42
Photo

eleni_rocks → digitaltracker

Χιχιχιχιχιχι!!!!:P Χαλασαμε δεν λες τιποτα!!!!! xD
Apr 22 2009 16:00
Photo

iristella → alhazidis

Παρόμοιο thread με αυτό το οποίο έκανες σήμερα είχες ξανακάνει χτες και στο έκανα merge με το ήδη υπάρχον [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-147.html#post304905"]"από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το anime/manga"[/URL] . Aν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με την απορία σου θα σου απαντήσει εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ξεχωριστά thread για το ίδιο πράγμα.
Apr 22 2009 15:35
Photo

Loke → Erebos

διαβασα ενα review του ID, καλο φαινεται αλλα στο ιδιο στυλ με το wangan midnight, για την ωρα θα συνεχισω με το wangan ως ongoing γτ ειδα οτι το ID εχει και 4'ς seasons xD
Apr 22 2009 15:28
Photo

Azathoth → SasukeUchiha

hmmm nothing much... i just woke up now
Apr 22 2009 14:25
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[quote=Misa Misa]Btw when you join zoro tell me about it so that i can keep track in how many days the 7 great disasters will all fall upon [B]me[/B]. ^^[/quote] fixd... btw, about what you said, anytime! :ureshii:
Apr 22 2009 13:54
Photo

Zoro → iristella

[quote=piouides antikeimeno]or i ll join up with zoro and start calling u "Misa" thus i will make him come and stay at ur house.[/quote] where do I sign? :kill4u:
Apr 22 2009 13:53
Photo

iristella → Sora

[B][COLOR=DarkOrange]Sora δείξε λίγο περισσότερη προσοχή στα spoiler tags και που πρέπει να χρησιμοποιούνται. Στο vampire knight anime threa[/COLOR][COLOR=DarkOrange]d έδωσες τα τελικά spoiler ακάλυπτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διορθώνω [/COLOR][COLOR=DarkOrange]κάτι τέτοιο απο εσένα, οπότε δίνε λίγο προσοχή στο τι γράφεις και αν αυτό μπορεί να χαλάσει την πλοκή για κάποιον άλλο.Consider this an official warning.[/COLOR][/B]
Apr 22 2009 13:23
Photo

GkLoc → Dxs

Xρονια Πολλα ρε μεγαλε^^
Apr 22 2009 13:14