Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Σώπα ρε, απάντησε! Και μη με λες καμμενη...! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...! Πλάκα κάνω, είμαι Berserkού και το καμαρώνω!:hero: Και ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Οι άπιστοι Θωμάδες αποστομώθηκαν και εμείς στεκόμαστε ψήλα! *κατεβαίνει από το καλάμι* Όσο για τον Κότσια... κάτι μου λέει ότι εάν δε τελειώσει αυτή η μάχη, δε θα τον δούμε που να χτυπιόμαστε! Εκτός κι αν τον δείξει να αναρωτιέται ΑΚΟΜΑ "τί'ν'αυτό στον ουρανό τον καθαρό;" Που δε θέλω. Αν είναι να τον δείξει, interaction, plz! Εξεταστική, πουλάκι μου; Αχου μού το, βασανίζεται! Καλή επιτυχία βρε! Και τί σπουδάζεις εάν επιτρέπεται; Ειδικός στο OP; (Κάνε όνειρα!) Περιμένω!:congrats:
Apr 23 2009 19:15
Photo

Zoro → Tea-chan

Γειά σου καμμένη κοπελιά :P, ναι, είναι γεγονός: ο Miura έβαλε στην άκρη το idolmaster (έστω προσωρινά) και θυμήθηκε εμάς τους fans που στηρίζουμε το έργο του κατεβάζοντας τσάμπα τα scanlations... να 'ναι καλά!!! :hahaha: Μας έδωσε και ημερομηνία για το επόμενο chapter και μάλιστα δεν αργεί και πολύ... μυρίζει καμμένο δεν νομίζεις; [SIZE=1](και όχι δεν αναφέρομαι στα εναπομείναντα εγκεφαλικά μας κύτταρα XD)[/SIZE] Κάτι μου λέει πως σύντομα θα μας στήσει πάλι... και σε καλό σημεία, τώρα που οδεύει προς την πόρωση. :emptyonexg1: Well, ας μην το γρουσουζέυω (το 'χω δυστυχώς :P) και ας χαρούμε το αγαπημένο μας manga τώρα που επανήλθε δρυμήτερο... άντε, όχι όπως άλλους άπιστους δήθεν fans που αμέσως το 'δωσαν για νεκρό, I never gave up hope! :tensai: (μοναδικό παράπονο: θέλω Gutssss :nanteee:, τόσους μήνες έχω να τον δω, ας κάνει ένα διάλειμμα από τον Γριφφίτη!! :roar:) Όσο για το άλλο που λες... εχεμ, :'D να τι σου κάνουν οι εξεταστικές, παραμελείς τα πραγματικά σου καθήκοντα και ξεχνάς να στείλεις σημαντικά pms. :b Oh well, τώρα έχω επιτέλους ένα pc μπροστά μου (όταν μου άφησες τα vms δεν ήμουν στο νετ) και όπως είδες απάντησα και με το παραπάνω... XD PM incoming soon! :wis:
Apr 23 2009 18:49
Photo

Seraphimon-T.K. → Phantom Duck

Fellow Kingdom Hearts fan σου ευχομαι χρονια πολλα και οτι αλλο επιθυμείς :Ρ
Apr 23 2009 18:43
Photo

kakashi sensei → Kakashinote

νασαι καλα και εσυ οτι επιθυμεις.
Apr 23 2009 18:42
Photo

Seraphimon-T.K. → Dante80

Dante-sama! Χρονια πολλα σου ευχομαι και οτι αλλο επιθυμείς :)
Apr 23 2009 18:42
Photo

Erisadesu → Dante80

χρόνια πολλα :) πολύχρωμος και εντοιχισμένος.
Apr 23 2009 17:32
Photo

Dante80 → Cassiel

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ah thanks...^^[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2009 16:13
Photo

Cassiel → Dante80

EEEEEEEEEEEKKKKKKKK:OMG3:!!!Γιορτάζεις Dante;Γιώργο δεν σε λένε;Cheers και από μένα για την γιορτή σου τότε:drinks:!!! Δεν ξέρω βέβαια πλέον τι και πόσο πίνεις αλλά ok ελπίζω να μην σε πειράζει :drink:!!!
Apr 23 2009 15:49
Photo

Cassiel → Phantom Duck

OMG o Φαντομάς γιορτάζει:oo:!!!Χρόνια πολλά βρε Γιώργο:8):!!!
Apr 23 2009 15:44
Photo

Cassiel → gpanos

Χρόνια πολλά για την γιορτή σου βρε Γιώργο!!!!Μια φορά σε είδαμε και σε χάσαμε:terror2:Καλά βέβαια αυτό το vm μπορεί να το δεις μήνες μετά αλλά hey τι να κάνω:hahaha:.Να σε καλά όπου και να σε:drink:!!!
Apr 23 2009 15:42
Photo

Cassiel → psofia

Σε αφαίρεσα από το animeplanet,και από το 1 από τα 2 events εδώ πέρα όπου παρουσιαζόσουν. 3 ώρες, για την ενημέρωση σου, ως να πιάσουν οι αλλαγές.Την περίπτωση που έμεινε να βγάλω στο 6ο event, απλά δεν μου την δέχεται το server, και περιμένω να μου πει κάτι ο Dante πρώτα μπας και μπορέσω να κάνω πιο εύκολα (τι πιο εύκολα - να κάνω [B]ΚΑΝ[/B] πρέπει να πω) editing. Κάνε μου μια χάρη και εσύ. Διάβασε το εισαγωγικό τμήμα του θέματος να καταλάβεις το νόημα του θέματος και τον τρόπο που συστάθηκε, γιατί με βάση όσα λες ούτε καν δεν το άφησες να φορτώσει. Ελπίζω μετά να μπορείς να καταλάβεις πως κάποια πράγματα είναι πιο ουσιώδες από τον εαυτό μας ([U]a.k.a. ανάδειξη της ελληνικής κοινότητας των cosplayers[/U]), και ότι αυτό που εσύ ζήτησες τόσο "βαρτά", αναφερόταν [B]ήδη και υπογραμμισμένα μάλιστα[/B] στην αρχή του θέματος ως -[B]δικαίωμα[/B]- σου που [B]έτσι και αλλιώς θα δεχόμουν[/B]. Τίποτα δεν αφήνω στην τύχη και όλα τα έχω λάβει υπόψην.
Apr 23 2009 15:36
Photo

Seirios → iristella

καλημεραααααααααα [IMG]http://i42.tinypic.com/mtnv9x.jpg[/IMG]
Apr 23 2009 15:31
Photo

Kakashinote → kakashi sensei

χρονια πολλα!!!!
Apr 23 2009 15:10
Photo

noname → SasukeUchiha

τι βοήθεια θες για το irc ?